Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz teşekkür ederiz canım 🥰 bizcede çok keyifli idi :KK60:

Mutlu yıllar prensese 🥰 iyi ki doğmuş 🧿
Teşekkür ederiz 🤗
S Suskunhanim canım doğumgünü kutlu olsun minnoşun nice güzel senelere :KK200:
Teşekkür ederiz 🤗
Nice güzel yılları olsun minnoşun 💕💕😍
Teşekkür ederiz 🤗
Yukarıdaki mesaj "bizimle olmak bir zevktir " ben öyle anladım :-):-) nasıda özet geçerim nasıda ana fikir anlarım 😎😎🤣🤣
Ana fikir doğru tespit edilmiş bin puan😂😂benim yavrular da bu kadar kolay bulsa keşke ana fikri😭😭

Artiyim canim ya cok buyuk bir arti degil sukur ama arti 400. fena dustu modum bugun. Kesin 73u gorurum diyirdum cok odaklistim kendimi.
yarin kendime gelirim bugun spora ve baskule mola verdim. Yarin devam 😉
İnsan o kadar gayrete wksi görmek istiyor canım çok haklısın, bı anda düşecektir, bu kiloda daha önce uzun süre durduysan direnç gösteriyor olabilir.Benim 55, 52 ve 58 direnç kilolarimdir buralarda hep çok zorlanirdim ama şimdi hepsi zorluyor😅 mezun değil de emekli olacakmış gibi hissediyorum🤭🤭
Eki Görüntüle 2810702 19 MART- 26 MART HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2810703

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
72.9​
72.5​
🏆
79.9​
79.2​
👿
64.4​
64​
🏆
64.8​
64.3​
👿
78​
77.5​
🏆
68.6​
67.8​
👿
74.35​
73.75​
👿
54.65​
54.4​
👿
63​
62.5​
🏆
71.2​
69.9​
👿
64.6​
64​
🏆
64.4​
63.7​
👿
71.4​
70.6​
🏆
85.2​
84​
👿
89.4​
88.4​
🏆
54.1​
53.8​
👿
72.9​
72​
🏆
98.5​
???​
👿
68.9​
67.5​
👿
76.1​
???​
👿
59.7​
58​
👿
90.3​
89.5​
👿

Herkes kendini biliyor yarın cumartesi serbestte olsa hedefini tutturamayanlar için (mesela ben :) ) yarın ZORUNLU spor günü :spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Ayy ben var şok🙈 ben bugünü cumartesi sandım da 10000 adımı tamamladım, 20 dk tabata yaptım, 1000 de zıp yapacaktım da mecalim kalmadıydi🤭🤭🤭bu sporu yarına aktarabiliyor miyiz😂😂

Kızlarr acil oylama 🤣

Bu hafta sizce eski sistem ikili ortaklık mı yoksa takım turnuvalarına devam mı ??

Benim oyum ortilikten yana birebir ilgi alaka daha çok oluyor gibi geliyor- gruplarda arada kaçak olanlar gözden kaçabiliyor 👀🤣
Bence de ikili ortaklık 👍

Son düzenleme:
Vuhu artizzzz😂tebrik ederim🤗
Kızlar gün içinde pek bakamadım, kilo veren,vermeye çalışan herkesi tebrik ediyorum 3. Olmuşuz 🎉🎉🎉🎉

Değil mi ya🤭 ama insan onca tere göre daha fazlasını görmek istiyor, siz olmasanız şimdiye çoktan bırakırdım🤗

🤗🤗 Teşekkür ederim canım 🥰

Yok ama sen artı misin😔

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @muhursuzpusula blonde ambition blonde ambition @Mathildablue kızlar bu hafta için teşekkür ederim, çok keyifli idi sizinle olmak🥰🤗🤗

Yeni mi geldiniz,ben mi kaçırdım🤭🙈
Merhaba, hayır ben 4. takimdayim, bir merhaba demeye geldim 🥰

Geldi canim. Kiz. Liliana koyduk adini.

Karantinada kilo almamak cok zor zaten. Eminim hamile olmasaydim yine de kilo alirdim. Ugrasiyirum vermeye en azindan almiyorum kilo burdayken hatta hafiften de olsa ara ara eksi geliyorum 😉
Iyi olmus canim gelmen , kilo oturmadan verirsin sen simdi onlari 👍
Allah sağlıklı mutlu büyütsün canım, ablasıyla arası nasıl 🥰 2 kız ne tatlı, benim de ablam var, insanın en yakın arkadaşı oluyor kız kardeşi 😍

Dünden önceki günden bir çok alıntı yapmışım ama cevaplayamadım
Hepimize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

@belmayne @Namaria azaydidem azaydidem @olvidos
Kızlar kusura bakmayın benim için kötü bit haftaydı
Sizlerde gereken zamanı ayıramadık kusura bakmayın
Çarşamba perşembe menülerim kötü değildi ama girecek zamanım olmadı sonrada uyumuşum
2 gündür ağrı kesicilerle uyuyorum
Ben kolay hasta olmam ama oldum mu da kötü düşüyorum

Kilo verem koruyan herkesi çok çok tebrik ederim
Canim bosver sknti yapma sen iyilesmene bak bazilarimiz hasta olmaz olmaz olsumuda yatak doseklik olur tekrar gecmis olsun❤
Günaydın canlar :KK36:
Geçen hafta 71,4
Bu hafta 69
Fark 2,4
YüZde: 3,361
Yaa anka supersin 😍bende keske 69 gorebilseydim ama nasip olmadi🙈
Kızlar tekrar gayret eden herkesi tebrik ediyorum. Sevgili yeminliler. Az olsun bizim olsun haftası oldu bizim için 🤭 haftaya daha iyi olsun inşallah. azaydidem azaydidem sen paylaşmadın sanırım henüz. Ya da ben göremedim🤔 ya da gördüm ama unuttum 😂 hepsi olabilir.
Paylastim canim -1 kilo😉
Canım çok güzel bir sonuç. 6 ların dibindeyim zaten 😍

Teşekkür ederim kuzu 😍 inşallah canım benim 😘

Tebrikler canım. 😍

Yüksek Lisans tezi yazıyorum canım.
Bakalim canim bgun isveci bozdum dunku karin agrilarim midemdenmis regl degilmis bgun bsyler yiyince anladim ve agrilarim gecti🙈
sen isveç diyeti yapıyordun değilmi bozdunmu
Bgun 5 gundu ama bozdum
ama çok iyi vermişsin bence 4 günde
Evet 1.6 bencede gzeldi
-1 e üzülen bir Didem var burda heee :KK36:
Yapma canım çok iyiydin bu hafta ✌️ tebriklerr 🤩 geçen haftada çok verdin normalde bu hafta senden 200 300 giderdi ama sen 1 verdin İsveç sayesinde öyle düşün 😘
Gecen haftaki 2 haftalikti kaptanim unutmaama pazartesi artiyla baslayalim -1 le bitirmekte gzel oldu😉 ben bgun isveci bozdum daha fazla sürdüremedim dun regl agrisi dedigim mide agrisiymis bgun biraz yedim ve yedikce agrilarim gitti resmen😂 bgun aksam ustu yine ikizime geldim menuyu abarttim bu sfer tutmadim kendimi abarticaksam cuma olsun dedim🤭yarın kaldigim yerden normal diyete devam 🥰

Eki Görüntüle 2810702 19 MART- 26 MART HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2810703

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
72.9​
72.5​
🏆
79.9​
79.2​
👿
64.4​
64​
🏆
64.8​
64.3​
👿
78​
77.5​
🏆
68.6​
67.8​
👿
74.35​
73.75​
👿
54.65​
54.4​
👿
63​
62.5​
🏆
71.2​
69.9​
👿
64.6​
64​
🏆
64.4​
63.7​
👿
71.4​
70.6​
🏆
85.2​
84​
👿
89.4​
88.4​
🏆
54.1​
53.8​
👿
72.9​
72​
🏆
98.5​
???​
👿
68.9​
67.5​
👿
76.1​
???​
👿
59.7​
58​
👿
90.3​
89.5​
👿

Herkes kendini biliyor yarın cumartesi serbestte olsa hedefini tutturamayanlar için (mesela ben :) ) yarın ZORUNLU spor günü :spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Zalımaaa bakk zalımmaaa 3.25 kg veren KumsalveDeniz KumsalveDeniz e de mi 👿 🤣🤣🤣 hedef söylemedi diye cezası bu kadar ağır olmamalı
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak nasıl 9000 olan adımları kanaat notuyla 10.000 adım yapıp ✔️ yapıyorsa seninde hoşgörmen lazımdı En Büyük KK🤣🤣🤣
Veeerr gazııı emniisss verr gazıııı :halay: 🤭🤭

Hedefleri söyleyin kızlar sonra hafta içinde 10 kg de verseniz muhursuz şeytanı koyar 🤣🤣🤣 bunu öğretti bize :KK52:

Eline sağlık canım ♥️♥️♥️♥️♥️ hepsi bir şaka tabiki 🤗

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI KAZANANLARI:KK19:
(19- 26 Mart )

Fit ve Özgür 0,886
@muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim @Mathildablue @yarimuhendis
blonde ambition blonde ambition

Fit Olmaya Yeminliler 0,434
@Namaria @belmayne @hawar azaydidem azaydidem @olvidos

Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar 1.170
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz @karabiber01 @Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 @monarosaa

FitGirls 1,467
@Just a perfect day @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet @melita09 [/B]

Eki Görüntüle 2810710

veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan grubumuz 1,467 ile Fitgirls oluyooooor. Tebrikler canlaar @Just a perfect day @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet melita09 melita09 :sampiyon::sampiyon:
Tebrikler kizlarrr🥰
Bizde sonuncu olmusuz🙈🙈

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI KAZANANLARI:KK19:
(19- 26 Mart )

Fit ve Özgür 0,886
@muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim @Mathildablue @yarimuhendis
blonde ambition blonde ambition

Fit Olmaya Yeminliler 0,434
@Namaria @belmayne @hawar azaydidem azaydidem @olvidos

Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar 1.170
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz @karabiber01 @Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 @monarosaa

FitGirls 1,467
@Just a perfect day @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet @melita09 [/B]

Eki Görüntüle 2810710

veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan grubumuz 1,467 ile Fitgirls oluyooooor. Tebrikler canlaar @Just a perfect day @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet melita09 melita09 :sampiyon::sampiyon:

Fit girlssssss harikasınız 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet @whitetea melita09 melita09 tebrikler kızlar 😍😍😍

Turnuva şimdilik bitti ama ara ara yaparız kızlar heyecan olur ✌️

Almılacım eline sağlık teşekkür ederiz misafirin varken bizi bekletmedin ♥️

Back
X