Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bravo canım devam edince zaten toparlaması çok zor oluyor

kaç eksiiiiii :))

bravo deryacım

şükür tabiki çok iyi :)

harika canım :)

canım multi koruma power koruma arrtık neyin var neyin yoksa geç :rolleyes: :rolleyes:
ayy görmedim ben bunu hiç seninle bağdaşmıyor inan :( takip ettiğin bir listen yok mu kuzum şu ara senin ondan olmuş olabilir uzun süredir listeli gitmeye alışıktın ya

:/ menüleri takip edemedim kaçamaklar mı çok oldu canım dikkat edelim lütfen bu hafta liste girişini yapacağım artı gelirsen listeye alamam güzel bir eksi olmalı ki ekip ortalaması düşmemeli

-100 artık yok diyorsun :bicak: bravo ne diyeyim teselli etmeyeceğim canım :KK12:

ooooo maşallah canımm harikasınn :halay::halay:

:O kumsalım denizim bu nedir böylee listeye alacağım dediklerim birer birer dökülmüş bu hafta lütfen toparlanın kızlar

ay canım ne güzel bir annesin sen :KK74:
inşallah hayırlı neticeler alırsnız ne sınavına girdi ?

anammm :KK57: bayıltmıştır o kokuuuuu ://

aaaaa biz aynı trendeymişiz galiba saatlerde tutuyor ama seni görmedim 6 nolu vagondaydım :D emreyi görmemen mümkün değil zatn koltuğun tepesinde zıplıyordu tüm vagon bilir bizi :D

canım geçmiş olsun bundan sonrası Allaha kalmış sen yapacaklarını yaptın :KK36:

:işsiz::KK12:

nice güzel yaşlarınız olsun birlikte canım
ama günüde tam günüymüş yani bir gün sonra kutlayın sürpriz olsun :KK45: :D

hadi bakalım iyi olsun inşalllah o +1.5 gidecek birde eksiye gececeğiz çok çalışmamız lazımmmmm :rapci:
Sagol canim. Insallah gelecek bu cuma eksi 😉

bravo canım devam edince zaten toparlaması çok zor oluyor

kaç eksiiiiii :))

bravo deryacım

şükür tabiki çok iyi :)

harika canım :)

canım multi koruma power koruma arrtık neyin var neyin yoksa geç :rolleyes: :rolleyes:
ayy görmedim ben bunu hiç seninle bağdaşmıyor inan :KK43: takip ettiğin bir listen yok mu kuzum şu ara senin ondan olmuş olabilir uzun süredir listeli gitmeye alışıktın ya

:/ menüleri takip edemedim kaçamaklar mı çok oldu canım dikkat edelim lütfen bu hafta liste girişini yapacağım artı gelirsen listeye alamam güzel bir eksi olmalı ki ekip ortalaması düşmemeli

-100 artık yok diyorsun :bicak: bravo ne diyeyim teselli etmeyeceğim canım :KK12:

ooooo maşallah canımm harikasınn :halay::halay:

:O kumsalım denizim bu nedir böylee listeye alacağım dediklerim birer birer dökülmüş bu hafta lütfen toparlanın kızlar

ay canım ne güzel bir annesin sen :KK74:
inşallah hayırlı neticeler alırsnız ne sınavına girdi ?

anammm :KK57: bayıltmıştır o kokuuuuu ://

aaaaa biz aynı trendeymişiz galiba saatlerde tutuyor ama seni görmedim 6 nolu vagondaydım :KK70: emreyi görmemen mümkün değil zatn koltuğun tepesinde zıplıyordu tüm vagon bilir bizi :KK70:

canım geçmiş olsun bundan sonrası Allaha kalmış sen yapacaklarını yaptın :KK36:

:işsiz::KK12:

nice güzel yaşlarınız olsun birlikte canım
ama günüde tam günüymüş yani bir gün sonra kutlayın sürpriz olsun :KK45: :KK70:

hadi bakalım iyi olsun inşalllah o +1.5 gidecek birde eksiye gececeğiz çok çalışmamız lazımmmmm :rapci:
Pazar gunu cumaya gore +1 di pazartesi pazara gore -1 cumaya gore de -2 oluyor. Beynimi yakti tarti simdi normale donuyor 🙈🙈🤣🤣

+300 kaptancım ama kaçamaktan değil şişlik vardı bi gün önce hasta yattım
PAZARTESİ ARTILARI

Deniz ve Kum Deniz ve Kum +0.2
Namaria Namaria +2.2
azaydidem azaydidem +500
KumsalveDeniz KumsalveDeniz +1.5
M monarosaa +400
hawar hawar +1.2
belmayne belmayne +1

EKSİLER

Begonya2 Begonya2 -100
F fit blonde -800
DeryaOnDiet DeryaOnDiet -100
muhursuzpusula muhursuzpusula -0.25
Mathildablue Mathildablue -300
@whitetea -400
C Cagrihilal1 - ?
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ?

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim @olvidos melita09 melita09 sizlerin pazartesi tartıları ne durumda kızlar göremedim sanki

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben 3.vagondaydım eskişehirden binmiştik 15.40 treniydi keşke zamanında farketseydik de karşılaşsaydık🤗🤗🤗
ayy valla aynıymış yani ben istanbuldan bindim 12.35 treniydi 15.40 da eskide olduk sanırım arası öyle yakın başka tren yoktu zzaten
yolda kk ya hiç girmedim netim yoktu girseydim yazardım sana kısmet yaa :)

ayy valla aynıymış yani ben istanbuldan bindim 12.35 treniydi 15.40 da eskide olduk sanırım arası öyle yakın başka tren yoktu zzaten
Olsun kaptanım aynen dediğin gibi kısmet🤗🤗

Bendende gitmiş 😍
Bravo kuzum 😍😍😍👏👏👏
Sağol aşkım sen de 😍😍😍😘😘😘
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben 3.vagondaydım eskişehirden binmiştik 15.40 treniydi keşke zamanında farketseydik de karşılaşsaydık🤗🤗🤗
Ayy nasıl yaniii 😮 grubu okusan kaçırmazdın belki kız Allah seni 😆😆😆
+300 kaptancım ama kaçamaktan değil şişlik vardı bi gün önce hasta yattım
Geçmiş olsun canım
Allah Allaah kader karşılaşmanızı istemiş resmen 😆😆😆

Bravo kuzum 😍😍😍👏👏👏

Sağol aşkım sen de 😍😍😍😘😘😘

Ayy nasıl yaniii 😮 grubu okusan kaçırmazdın belki kız Allah seni 😆😆😆

Geçmiş olsun canım

Allah Allaah kader karşılaşmanızı istemiş resmen 😆😆😆
Ay vallahi öyle olmuş yaa ama çok karşılaşmak isterdim😂neyse artık benim yolum yine düşer oralara🤣

Back
X