Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın diyetisyene gidiyorum ve ramazana kadar ketojenik beslenme bana iyi geldiği için onu istediğimi söyleyeceğim spor için de bu sabahtan yürüyüşe başladım eğer ailemi ikna edebilirsem salona gidip spor hocası kuzenimle çalışacağım olmazsa kuzenimin bana sadece bölgesel hareketler yazmasını isteyip kendim de yürüyüş ya da leslie ile destekleyeceğim bakalım🤗🤗bu arada küvette hiçbir şey yemedim gömdüm kafayı suya eğlenceli müzikler açtım ki modum da yükselsin😂anneme küveti doldurup keyif yapacağım diyince direkt bana kapıyı kilitleme dedi korktu mu ne yaptıysa😂😂
Cok guzel bir plan. Ve cook iyi yapmissin canim rahatlamana modunun yukselmesine sevindim 👍 ne olur ne olmaz demis anneler herseyi dusunur, ya atagin kayarsa ya suda basin donerse filan.... 😉

Ortim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yarin gunlerden sonra ilk defa burda hava soguk olmayacak. Kizimi ve bebisi alip hayvanat bahcesine gidecegiz. Saatimi takayim unutmazsam adim sayayim 😉 yanima da yiyecek hazirlayip alacagim cunku orda sadece tost hamburger patates kizartmasi tarzi gidalar vardi en son gittigimde.
Arkadasim da ogluslarini alip gelecek, bakalim bir aksilik olmazsa sabah bulusacagiz.
Tabata ve cardio emin degilim yarin yapabilir miyim. Buyuk ihtimal gec doneriz. Ama cok adim atacagim kesin 😉

Ortim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yarin gunlerden sonra ilk defa burda hava soguk olmayacak. Kizimi ve bebisi alip hayvanat bahcesine gidecegiz. Saatimi takayim unutmazsam adim sayayim 😉 yanima da yiyecek hazirlayip alacagim cunku orda sadece tost hamburger patates kizartmasi tarzi gidalar vardi en son gittigimde.
Arkadasim da ogluslarini alip gelecek, bakalim bir aksilik olmazsa sabah bulusacagiz.
Tabata ve cardio emin degilim yarin yapabilir miyim. Buyuk ihtimal gec doneriz. Ama cok adim atacagim kesin 😉
E en önemlisi yürüyüş bence zaten 😉
Saatini mutlaka tak cnm ay çok sevindim iyi gezmeler şimdiden 😍😍😍

Vallahi kadere bakk kuzumm Ankara ortak nokta bulaşalım burda yazın sonuna doğru virüs mürüs biter belki ha :KK12:

:rolleyes:ayy evet menüyüde görmüş oldum bir yandan diyordum belki yine lol kendi kendine abartıyordur menüde birşey yokturda vicdan yapmıştır diyordum amaaaaaa nerdee bi ben yokumm orda :bicak:

güzel canım kalanıda hızla gitsin inşallah :KK200:

aa aşığa bak aşığa listeyi paylaşan muhursuzpusula muhursuzpusula ama pamuk @Mehfam a dönüyor :KK70:

:KK43: canım çok geçmiş olsun ama okudum iyiymişsin sevindim böylece biter gider inşallah

umarım anlaşabileceğin birine denk gelirsin canım çok sevindim :KK74:

tmm canım :) kolayy gelsinnn :)

oyy aferinn onaaaaa :)

alıntılayın alıntılayın dahada konuşalım bu menü üstüne :KK70::KK70: belki başka görmeyenler vardır :KK70: ceza verildi mi bunlara yoksa ben vercem
Aaaa... Ben iyice leylalaştım bu aralar Esra'cım. Vallahi halimden ben de hiç memnun değilim. Artık bir şeyler eksilmeye başladı iyice beynimden de tövbe tövbe.... :KK70: :KK70: :KK70:
Neyse ideal kiloma gelince toparlarım inşallah!:KK37::KK37::KK37:

30.03.2021

1 bardak limonlu sirkeli su

Sabah 10:30
2 kaşık menemen
2 kk peynir
Domates,salatalık
Maydanoz,nane,dereotu
1 dilim ekmek

Ara
1 sade türk kahvesi
1 porsiyon ananas
2 kare bitter şekersiz

Akşam 17:30
2 tane islim kebabı
1 kaşık kuskus
1 dilim ekmek
Salata

Akşam bi tane medine hurması yedim.

Spor yok

Su
1,5 lt

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
Helal olsun psikolojini saglam tutuyorsun hastalik moduna girmiyorsun menun gayet guzel. En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle 👍👍 virus gecer kilo gitmez ortim boyle devam 🙈

Gunaydin canim. Bugun nasilsin? Halsizligin gecti mi?
Canım💜🤗 hamd olsun bugün daha iyiydik.Menulerime et ve baklagil ekledim B12 olsun diye.ise yaradı ya da psikolojik oldu bilmiyorum.
Sen nasılsın?🥰
canım iftar için uygun bence menü :KK200: sahur gözüme az geldi canım ama tuttuysa ne güzel
İftar geç vakte kaldığından sahura açıklamıştım canim.yemis olmak için yedim🙈
PAZARTESİ ARTILARI

@karabiber01 +0.2
@Namaria +2.2
azaydidem azaydidem +500
@KumsalveDeniz +1.5
M monarosaa +400
hawar hawar +1.2
@belmayne +1

EKSİLER

Begonya2 Begonya2 -100
@fit blonde -800
DeryaOnDiet DeryaOnDiet -100
muhursuzpusula muhursuzpusula -0.25
@Mathildablue -300
@whitetea -400
C Cagrihilal1 - ?
@Kendinin en iyi hali ol ?

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim @olvidos @melita09 sizlerin pazartesi tartıları ne durumda kızlar göremedim sanki
Canım dün iftar vakti benimkiler kızılca kıyameti koparinca unuttum tartilmayi.Sabah +400dum😔 iftar geç olduğu için olabilir(inşallah) .yarın tekrar tartilip yazarım insallah

Helal olsun psikolojini saglam tutuyorsun hastalik moduna girmiyorsun menun gayet guzel. En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle 👍👍 virus gecer kilo gitmez ortim boyle devam 🙈
Ağır geçiriyo olsaydım belki yapamazdım ama hafif geçirmemin çok faydası var ama menüme yazmayı unuttum bi tatlı kaşığı polen + bal yedim :) Onuda yicem her gün bağışıklığımı kuvvetlendirmek için. Muhtemelen ben süper taşıyıcıyım o yüzden belirtilerim yok

Gecmis olsun canim nasilsin iyisindir insallah😔

Malesef bgun -100 ama suan annemdeyim ve yediklerimin hatti hesabi yok 🙈 ama yarın tutucam kendimi persembede saf protein yapicam 🙈
Çok teşekkür ederim, çok şükür iyiyim evdekilerde iyi hiç kimsede bir belirti yok. Bende çok az gece olmuştu ama ilaç takviye vs ile geçti

Ayy yakalattim mi yoksa seni ortim🤭
Kusuruma bakma cok fazla giremiyorum bu hafta hep yogun geciyo simdide annemdeyim persembe aksam donucem bgun biraz ipin ucu kacti yarin toparlicam insallah😔
30 mart
Sabah
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates cok az peynir
1 dilim dana jambon
Yesil cay

Arada
3 catal lahana tursusu kavurmasi
Nescafe
Yarım seker pare
Yarim baklava🙈

Aksam
Tavuk haslama icinde patates havucta var ama daha cok tavugundan yedim patates 1 kare kucuk 2 lokmalikta havucundan
Yesil salata
2 kasik yogurt

Cayin yaninda
Tuzsuz cekirdek ve patlamis msir az az
Bugun baya patladim😔

Su 2lt
2 form cay
Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom Begonya2 Begonya2 @Mehfam
Cuma yaklaşıyor ortim 😬 ipin ucunu tutmak lazmmmm

Çok teşekkür ederim, çok şükür iyiyim evdekilerde iyi hiç kimsede bir belirti yok. Bende çok az gece olmuştu ama ilaç takviye vs ile geçti
Rabbim acil sifalar versin canik evdekilerde olmamasina sevindim ama olsada zamnla ortaya ckicak bsey insallah yoktur 😔

Back
X