Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaa olan yine çocuklara oldu çok üzülüyorum çok
insanlarada birşey diyemiyorum abarttık ama herkes çok sıkıldı yaa ne yapsın millet herkes nasılsa 2 hafta sonra tekrar kapanacak korkusuyla iyice sokaklara fırladı kontrollü bir çıkış olmadı yani :KK43: sonumuz hayır olsun inşallah
Ah ah,kanayan yaram😔 hem de bahar olunca daha çok üzülüyorum.tam doğanın canlandırma tanıklık edecekken😔
Canım bi iyiyim bi kötüyüm 😕 dün çok ağrım vardı bu gün öksürükle uyandım. Nasıl hastalık anlamadım geçmedi gitti. Sen nasılsın canım 🤗🤗
Canım uzun sürüyor senin değerler düşük ve vücut da yorgun olunca daha uzun sürmesi kaçınılmaz oldu tabi😔
Tez zamanda atlatırsın inşallah🤲🤲
Baya gec baslamissin canim. Ama ona ragmen yapmissin bravo 👏
Yoksa yine kalacaktı canım ya😔
Araya bayram giriyor accık biraccık ama olsun😂
Cherry Mom Cherry Mom ben maçla mezun olabiliyorum, bayrama mezun olmak için haftada kaç kaç vermem lazım🙈🙈 hedefim kızımın d.gunune mezun olmaktı ama sonuç ortada😔
Veee saçlarım gitti uzun zaman üstüne kısa saça merhaba dedim🤣
Ohhh miis🥰 rahatlığını çok zaman geçmeden anlayacaksın🤭

Canım bi iyiyim bi kötüyüm 😕 dün çok ağrım vardı bu gün öksürükle uyandım. Nasıl hastalık anlamadım geçmedi gitti. Sen nasılsın canım 🤗🤗
Umarım ağrılar biran önce geçer canım 🙏 kendini sıcak tut. Zeytin yaprağının ve kekiğin çayı koronanın etkilerini baya hafifletiyormuş. Benim Annem ve babam 65 yaşında olmalırına rağmen koronayı bunları bol bol içerek atlattılar şükür 🙏 annem hiç yatmadan direk ayakta geçirdi , babam da sadece ilk 2gün ağrı ve halsizlik çok olmuş oda sadece ilk 2gnün evde yatıp 3.günden sonrasını yine ayakta geçirdi . Annem kekik çayı sayesin de diyordu.

insanlarada birşey diyemiyorum abarttık ama herkes çok sıkıldı yaa ne yapsın millet herkes nasılsa 2 hafta sonra tekrar kapanacak korkusuyla iyice sokaklara fırladı kontrollü bir çıkış olmadı yani :KK43: sonumuz hayır olsun inşallah
öyle bir durumdayız ki yukarı tükürsen bıyık ... sözü tam oturuyor
ben hafta içi 5 gün okuldayım okulum toplam bin öğrenci yarıya bölünüyor 500 öğrenci kapansa bi türlü açık kalsa bi türlü dua ediyorum bir an önce eski hayatımıza dönebilmek için

Umarım ağrılar biran önce geçer canım 🙏 kendini sıcak tut. Zeytin yaprağının ve kekiğin çayı koronanın etkilerini baya hafifletiyormuş. Benim Annem ve babam 65 yaşında olmalırına rağmen koronayı bunları bol bol içerek atlattılar şükür 🙏 annem hiç yatmadan direk ayakta geçirdi , babam da sadece ilk 2gün ağrı ve halsizlik çok olmuş oda sadece ilk 2gnün evde yatıp 3.günden sonrasını yine ayakta geçirdi . Annem kekik çayı sayesin de diyordu.
İçtim canım sabah akşam kekik çayı içtim evde kekik yağıyla buhur yaptım. Daha bir sürü ot yağ içtim :olamaz: çöp tenekesine döndüm resmen.c vitamini, multivitamin, d vitamini, çinko alıyorum. Biotin iyi geldi dediler onu aldım 3 gündür onu da içiyorum. :olamaz: Ahmet Apanın iksirini aldım şişe bitecek nerdeyse.bi gün iyiyim bi gün kötüyüm. Belki annen baban yatıp dinlenmiştir ben adam gibi yatamadım da 4 çocuğun arasında.

Aslında keşke seçmeli bir yasak değilde yani belli günler ve saatler yasak gibi. Tamamen bir ay sıkı bir disiplinle yasaklar uygulansaydı bence çok daha iyi durumlarda olabilirdik. Sonuçta bende dışarı çıkıp gezen biri değildim ailemde öyle ama hafta içi işe gidip geliyoduk. Bende sürekli metrobüs otobüs vs tüm ulaşım araçlarına işe gitmek için biniyorum 1 saat yolum sürüyo işe gitmek için. Böyle olursa nasıl geçecek ki virüs ? Ablamda büyük bir fabrikada çalışıyo üretimi vs var orda da herkes dikkat etmiyo umursamayanlar var maskesiz gezenler var ama işyerinin umrumda bile değil. Böyle olursa bitmez ki

Tebrikler 5. takım 8 haftayı daha geride bıraktık :21:
8 hafta boyunca nota almadık :KK71:

İLK İKİ ETAP SONRASI İYİ AÇILDIK DERECE ALDIKK :sampiyon::sampiyon:

711.etap DERECE YOK :KK43:
712.Etap DERECE YOK :KK43:
713.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
714.ETap BİRİNCİYİZ
715.Etap İKİNCİYİZ
716.Etap BİRİNCİYİZ
717.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
718.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ

719.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ

SIRA 48. ETAPTA VAR MISIN TÜM ETABI DERECESİZ KAPATMAMAYA ????

:sampiyon: tabi kiii Vaaaaarrrııııııızzzzzzzz...

5.TAKIMMM SPORRR YAPIYORRRRRR

:spor::spor::spor::spor::spor:

KATILIM ŞARTTTTTT :sopa: :)

Eki Görüntüle 2813503

Bugün ki sporlarım 🤸‍♀️🏋️‍♀️
1000 zıplama (5)
30 dk plates (4) 4kiloluk ağırlıkla göğüs,kol,sırt
50dk. kndisyn bisikleti (3)
20 dk. Dans Workout (7)

Toplam = 19 🤸‍♀️🎊
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Back