- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.481
Bugün ben saçlarımı kestirip değişiklik yapacağım çok heyecanlıyım☺☺☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıhhatler olsun şimdiden cnmBugün ben saçlarımı kestirip değişiklik yapacağım çok heyecanlıyım☺☺☺
Hiçbir şey yok canım bir dahaki doğum günü benim o da temmuzdaSıhhatler olsun şimdiden cnm
Doğumgünü ziyaret vs de yoksa sen iyi gidersin bence![]()
Oo temmuza kadar tam gaz devam o zaman süperHiçbir şey yok canım bir dahaki doğum günü benim o da temmuzda![]()
Araya bayram giriyor accık biraccık ama olsunOo temmuza kadar tam gaz devam o zaman süper🖒
Teşekkür ederim kuzumGunaydin arkadaşlar
Erken uyumusum giremedim
S Suskunhanim menun gayet guzel canim sporun da öyle
belmayne canim cok guzel sporun da menun de
![]()
yok canım sanmıyorum bu listelerle gelen eksidir maşallah sanaTeşekkür ederim kuzum
Baskül farkından değilse bir ufak eksi gördüm şükür![]()
Ah ah,kanayan yaramyaaa olan yine çocuklara oldu çok üzülüyorum çok
insanlarada birşey diyemiyorum abarttık ama herkes çok sıkıldı yaa ne yapsın millet herkes nasılsa 2 hafta sonra tekrar kapanacak korkusuyla iyice sokaklara fırladı kontrollü bir çıkış olmadı yanisonumuz hayır olsun inşallah
Canım uzun sürüyor senin değerler düşük ve vücut da yorgun olunca daha uzun sürmesi kaçınılmaz oldu tabiCanım bi iyiyim bi kötüyümdün çok ağrım vardı bu gün öksürükle uyandım. Nasıl hastalık anlamadım geçmedi gitti. Sen nasılsın canım
![]()
Yoksa yine kalacaktı canım yaBaya gec baslamissin canim. Ama ona ragmen yapmissin bravo![]()
Araya bayram giriyor accık biraccık ama olsun![]()
Ohhh miisVeee saçlarım gitti uzun zaman üstüne kısa saça merhaba dedim![]()
yine balkonda pikniğe devam o zamanSokaga çıkamasam da balkona çiçeklerin arasına minder atıp piknik yaptırıyordum çocuklara
Hafta sonuna da plan yapmıştım ilk kez ama yalan oldu![]()
ben de kestireceğim vakit bulunca güle güle kullanVeee saçlarım gitti uzun zaman üstüne kısa saça merhaba dedim![]()
Umarım ağrılar biran önce geçer canımCanım bi iyiyim bi kötüyümdün çok ağrım vardı bu gün öksürükle uyandım. Nasıl hastalık anlamadım geçmedi gitti. Sen nasılsın canım
![]()
öyle bir durumdayız ki yukarı tükürsen bıyık ... sözü tam oturuyoryaaa olan yine çocuklara oldu çok üzülüyorum çok
insanlarada birşey diyemiyorum abarttık ama herkes çok sıkıldı yaa ne yapsın millet herkes nasılsa 2 hafta sonra tekrar kapanacak korkusuyla iyice sokaklara fırladı kontrollü bir çıkış olmadı yanisonumuz hayır olsun inşallah
İçtim canım sabah akşam kekik çayı içtim evde kekik yağıyla buhur yaptım. Daha bir sürü ot yağ içtimUmarım ağrılar biran önce geçer canımkendini sıcak tut. Zeytin yaprağının ve kekiğin çayı koronanın etkilerini baya hafifletiyormuş. Benim Annem ve babam 65 yaşında olmalırına rağmen koronayı bunları bol bol içerek atlattılar şükür
annem hiç yatmadan direk ayakta geçirdi , babam da sadece ilk 2gün ağrı ve halsizlik çok olmuş oda sadece ilk 2gnün evde yatıp 3.günden sonrasını yine ayakta geçirdi . Annem kekik çayı sayesin de diyordu.
İnşallah canım ya bakalım teşekkür ederimCanım uzun sürüyor senin değerler düşük ve vücut da yorgun olunca daha uzun sürmesi kaçınılmaz oldu tabi
Tez zamanda atlatırsın inşallah![]()
Canım spor bölümüne yorum yapmıyoruzMenü ve spor çok iyi Canım iyigeceler![]()
Dun seni teselli ediyorduk bugun imrenerek bakiyoruz. Diyetisyenler spor programlari degisimler harikasin vallahaBugün ben saçlarımı kestirip değişiklik yapacağım çok heyecanlıyım☺☺☺
Aslında keşke seçmeli bir yasak değilde yani belli günler ve saatler yasak gibi. Tamamen bir ay sıkı bir disiplinle yasaklar uygulansaydı bence çok daha iyi durumlarda olabilirdik. Sonuçta bende dışarı çıkıp gezen biri değildim ailemde öyle ama hafta içi işe gidip geliyoduk. Bende sürekli metrobüs otobüs vs tüm ulaşım araçlarına işe gitmek için biniyorum 1 saat yolum sürüyo işe gitmek için. Böyle olursa nasıl geçecek ki virüs ? Ablamda büyük bir fabrikada çalışıyo üretimi vs var orda da herkes dikkat etmiyo umursamayanlar var maskesiz gezenler var ama işyerinin umrumda bile değil. Böyle olursa bitmez kiyaaa olan yine çocuklara oldu çok üzülüyorum çok
Tebrikler 5. takım 8 haftayı daha geride bıraktık
8 hafta boyunca nota almadık
İLK İKİ ETAP SONRASI İYİ AÇILDIK DERECE ALDIKK
711.etap DERECE YOK
712.Etap DERECE YOK
713.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
714.ETap BİRİNCİYİZ
715.Etap İKİNCİYİZ
716.Etap BİRİNCİYİZ
717.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
718.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
719.Etap ÜÇÜNCÜYÜZ
SIRA 48. ETAPTA VAR MISIN TÜM ETABI DERECESİZ KAPATMAMAYA ????
Bugün ki sporlarım