Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yasasinnnn😍😍sen yaptın daha tecrübeli son beni de yönlendirdim artık😅 son dönemde sebzeye ağırlık veisim, bı kaç gün halsizlik yaşayınca fark ettim.Ondan artirdim canım.Yarin tavuk düşünüyorum mesela.Eti daha da azaltirim, 10 güne bir falan yerim olmazsa
Aynen etiketle sen beni menülere bakarım ben onun dışında acil durumlarda falan numaramı biliyorsun zaten. Sen mesela erken kalkıyorsun 12 ye kadar beklemene gerek yok uyandıktan 4 saat sonra yiyebilirsin kahvaltıyı.
Deme öyle mukaddes deme öyle😔 tartıldın mi
Mukaddes kim gıı :D

M monarosaa ortim nasılsın günün nasıl geçti
Benim 8:30 dan 15:10 kadar dersim vardı sonra kızımı kursa bıraktım yürüdüm 40 dk tempolu sonra oğlumu bakıcıdan kızıda kurstan alıp eve geldim
Yemek falan pişirdim
Oğlanı akşam uykusuna uyuttuktan sonra 30 dk kardio yaptım
Şimdi uyku moduna geçtim çünkü yarında çok dersim var
Sen neler yaptın, nasılsın , günün nasıl geçti ?

Anka Anka okuduklarima göre yarın yapacağım şu olacak bı bakar mısın, bozulmasın 😅🤭

Sabahl limonlu sıcak su içerim ama kahve için 10-11 mi ne yazıyordu.Beklemem şart mı? İstediğim kadar içemez miyim🙈
12.00-13.00 kahvaltı h 2 yumurta ,peynir,ceviz, yeşillik düşünmüştüm(başka ne yiyebilirim🙈)

Ara kahve

Akşam 18.00-19.30 diyor ama ben 17 gibi yemeyi düşünüyorum Perşembe olduğu için.
Tavuk salata pilav(önce çorbayı için diyor, çorba şart mı?)
Kahveyi istediğin saatte içebilirsin canım. Yemekten yarım saat önce sıvı alımı bitmiş olacak sadece. Orda 10 da için demesinin ssbebi tokluk veriyor diye.
Akşam yemeği en geç 19:00 mümkünse 17:00-18:00 arası bitirmek daha iyi.
Çorba şart değil canım. Öğünlerin de uygun canım. Sabah- Akşam iki de yeşil çay iç içine de hatta içine 1 tatlı kaşığı sirke de kat ohh miss yansın yağlar:-)

Aynen etiketle sen beni menülere bakarım ben onun dışında acil durumlarda falan numaramı biliyorsun zaten. Sen mesela erken kalkıyorsun 12 ye kadar beklemene gerek yok uyandıktan 4 saat sonra yiyebilirsin kahvaltıyı.

Mukaddes kim gıı :KK70:
Oo 4 saat mi off bayıldım buna🤭 ona göre de akşamı erken kapatırım ancak şimdi hatırladım yarın niyetlenecektim🙈 yatayım en iyisi🤭
Yemekte sıvı tüketimi yasak ama ben sahurda kahvemi içsem olur mu omletin yanında?

Merhaba arkadaslar bugun challenge yaptik isten eve yürüme challenge 🤣
16.30 da ciktik 19.30 evdeydim ara ara dinlenerek 🙃 su an ayaklarimi hissetmiyorum 20 bin adim oldu nerdeyse Cherry Mom Cherry Mom kaptanim 10bin adim 1 ya sporda 20 bin 1× 2 olur mu 😂 bosa gitmesin karasular indi 🤣
Hayyy maşallah :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
1*2 yani normalde 200 +100 300 olacaktı 400 puan yapalım olur mu öyle eklerim 🤣🤣🤣 karasular böyle idare eder mi 🤔🤭🤭🤭

Kahveyi istediğin saatte içebilirsin canım. Yemekten yarım saat önce sıvı alımı bitmiş olacak sadece. Orda 10 da için demesinin ssbebi tokluk veriyor diye.
Akşam yemeği en geç 19:00 mümkünse 17:00-18:00 arası bitirmek daha iyi.
Çorba şart değil canım. Öğünlerin de uygun canım. Sabah- Akşam iki de yeşil çay iç içine de hatta içine 1 tatlı kaşığı sirke de kat ohh miss yansın yağlar:-)
Yesilcayin içine toz zencefil ya da zerdeçal okudum,onu ekleyeceğim farkli farklı yaparım artık😅yeşil çayı limon kabuklarıyla demliyorum,tadı daha güzel oluyor zaten🤭 bu arada WhatsApp tan yazdim

Sabah:
-filtre kahve

Öğle:
-2 yumurtalı yeşil omlet
-1 kapya biber
-1.5 kk beyaz peynir
-5 zeytin
-mor lahana salatası

Ara:
-Yarım portakal
-2 dilim ananas
-3 çilek