Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

alkol en fazla ödem yapan şey görünce o yüzden moralim bozuldu :/
ama kendini tutmanada sevindim insan önce iyi haber verirr sonra kötü haber sen sadece kötülrden bahsettin zaten terelelliydim :olamaz:
Pasta yer miyim hiç bir gün öncesi :KK53: Ama alkol artık herkes içince içtim. yine de beklediğim kadar kötü olmadı:KK60:

Canm bende geçen yıllar o kilolarda idim ondan 61 - 62 leri görünce hep sen kendine ne yaptın fitblonde 70lerde işin ne diyorum :cry: ahh ahhh kilo aldım 63 oldum diyip kilo vermek için 63 ile listeye giren ben ... Ne alaka şuan 73 😭

🙏 inşlh can benim ❤ şimdilik pek artı yok gibi ama kızların beklediği kötü sonuçlardan en azından daha iyi gibi ... umarım gerikalan herkesden de güzel eksiler gelir . 🙏

🥰 :KK60: sağol tatlım birde bugün yada yarın regle olucam şiş halimle şükür yinede eksi 🙏❤ inşlh bugün hemen regl olurum da haftaya cuma regl bitişi ile çok çok daha güzel bir düşüş gelir.

Wwooowwww :KK9: O.M.G :nazar: Canım bu yüzde de ne :confused: bu kiloya bu düşüş :confused: bu kız ne yemiş , ne içmiş , ne yapmış🧐🔍 hepsini detaylı inceliyiciiiiiimmm...

💜 tebrikler ballı pamukcum çok güzel gitmiş 👏
Bu ara birazcıcık iştahım kapalı canım onun etkisi olabilir:) bir de ben aralıklı oruca başladım, o da etki etmis olabilir. 16-8😊

Günaydın
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 63,7
Fark : -800
Yüzde : 1,240
Cherry Mom Cherry Mom
@monarosaa
Tebrik ederim canım çok güzel 😍
Kilo kardeşliğimiz hayırlı olsun 😂
Geçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
fark -500 gr Cherry Mom Cherry Mom DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Haftaya hedefim 61.6 kg cnm
muhursuzpusula muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815333
Oy maşallah canım ❤️
Geçen hafta : 73,8
Bu hafta : 73,1
Fark : -700
Yüzde : 0,95

Cherry Mom Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Eki Görüntüle 2815345
Çok güzel canım. Hem de regl e rağmsn 😍
Yarın tekrardan düşersin 63.4 e haftaya daha çok eksi gelirsin😂😘😘

Hafta sonunu güzel geçir bak geliyorum arkandan ve tebrik ederim😂😂

Vay maşallah canım benim tebrik ederim😘😘

Tan gaz geri döndüm ramazana kadar büyük bölümünden kurtulurum inşallah🤗🤗
İnşallah kuzu ❤️
Sen de hemen vereceksin o fazlalıkları eminim ben 🙏❤️
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
GeçenCuma 89.6
Bugün 89.3
Fark 0.3
Yüzde 0.334821
@hawar
Tebrik ederim canım 😍
Geçen Hafta: 69.00
Bu hafta: 68.3
Aradaki fark: -700

Bundan sonra hedeflerimi küçük tutacağım. DeryaOnDiet DeryaOnDiet şok diyetler konusunda çok haklısın. Ben de ağır ama kalıcı bir şekilde kilo vermeye karar verdim. Bu acele bana hiçbir şey kazandırmadığı gibi bünyemi de zora sokup bana umutsuzluk aşılıyor.🤷🏻‍♀️
Maşallah canım çok güzel 😘
Günaaaydıınn :))
geçen cuma: 84,7
Bu hafta: 84
Fark: -700
Yüzde: %0,826
Haftaya hedef: 83,8

Eki Görüntüle 2815398
Biraz yamuk oldu 😂😂😂
Tebrikler canım 🤗

keşke dünü kabul etme hakkım olsa :KK53: :KK70: :)))) tmmdır canım tartıyı not
Ay keşke canım 🤭
Burda herkes çok zayıflamışsın diyor. Beni en son gördüklerinde 75 kiloydum. Ama 20 kilo vermiş gibisin diyorlar. Hatta halam 55 kilo gibi duruyorsun dedi 😍😍Çok hoşuma gitti 😍 insanlar zayıflamışsın dedikçe iştahım kapandı valla 😂😂

Maşallah canım. Güzel eksi ❤️

Kuzu aslında arada böyle rolantiye almak iyidir. Vücut geldiği kiloyu korumaya alışır. Şöyle bir zihnini toparla. Tekrar gidecekler pıtır pıtır 💃💃

Tebrik ederim canım. Güzel bir eksi ❤️

O maşallah canım. Süper başlangıç 👏👏

Canım valla senin gayretin muhteşem. Veremeyince bile devam etmek kolay bişi değil. Ama ben de senin için erken olduğunu düşünüyorum. Yine de dikkat etmen bence çok güzel. Sen izne ayrılsan da burda ol canım. Burada kilo kontrolü daha kolay oluyor. Hem özleriz biz seni 😘
Sagol canim benim. Ben de sizi ozlerim. Burasi olmasa zaten simdiye kilo almistim orasi kesin.
Diyetisyenle de gorustum o da diyir ilk 6 ay hormonlar dengesiz olur diye. Kilo almamak ilk hedefin olsun dedi.

Evet oryantel ve zumba kilo vermek için gerçekten çok iyi canım, eğlenceli ve çok yüksek kalori yakıyor doğru. Bende 6yıl önce doğumdan sonra emzirme dönemim de kilo vermek için ikisine de gitmiştim ama latin dansları formumda iken ve hobi olarak gidiyorum o zaten spoe salonlarında değil dans okulun da filan oluyor onun için kilo verince gidicem tekrar 🥰 diğer danslara da sporlara da evde hala devam 👍

Evet Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 'un ortağı ben olarak her gün kontrol ve yorum yapmıştım çok iyi idi ve ben akşam da tekrar yazdm bence vucut direnç yaptı ve birden düşecek kesin diye ben ondan eksi bekliyorum. 🙏

Ananas çok ciddi ödem attırıyor kendiside öyle , kabuğundan yapılan çayı da öyle . Bana da vermişti bir ara ve çok iyi vermiştim ananas haftasında. 😉 iyi hatırlattın bizde tekrar alalım da menümuze ekleyelim bir ara unutmayalım. 👍

🥰🥰🥰🥰 o kadar emindim kiiii.... :KK36:Canım ortağımmmm işte hakettiğin sonuç :KK5:

Çok güzel gitmiş canım tebrikler 👏🥰

Maşallah canım 1.1 harika 👏

Canım acaba sen detaylı bir test yaptırıp herşeyine bir baktırsanmı ? insülin direnci, yada guatır, tiroid gibi problemler direk etkiler Allah korusun ama polistik over olanlar bile mesela kilo veremiyor ama bu tarz bir şeyler var ise ona göre ilacını alınca hem hızla tıkır tıkır kilonu vermeye başlarsın hem hem sağlığın düzelir. 🙏 tabiki inşlh hiç bir şey çıasın ama bukadar dirençte mutlaka bir şey çıkıyor detaylı tetkik şart bence .
Canim normalde insulin direncim var ama emzirirken ilacimi alamiyorum. Ins 2 ay sonra bebis ek gidaya baslayinca tekrar tum testlerimi yaptircam.

Ca

Canım :( bir sorun olduğu aşikar bence en kısa zamanda bunu bir hekime danış bi endokrinoloji doktoruna git bi d vitaminine b12 ne baktır bunlar düşük olunca vücut aşırı tutuyor ve metabolizma çok yavaşlıyor.
D vitamini testi en son hamileyken yaptirmistim dusuktu. Ama dogdujtan sonra baktirmadim. Cok haklisin canim. Hormonlara da baktirmak istiyorum da bebis Ek gidaya gecince diyorlar hep. Ins 2 ayimiz kaldi.

Ben bi diyetisyenin menüsünü seçicem galiba cnm internetten bakıp 🤔

Canım beniim artı değilsin ya önemli olan o 😍 tebrik ederim canım 😘
Reglin de sökülürse bu hafta iyi eksi gelir bence 😘 👍

Tamam canım 😍
Insallah canim ortim. 3-4 gun gecikti ama iste doktir demisti emzirirken duzeneiz olur diye. Olsam belki guzel eksi gelir.
Inan artik sabite sevinir oldum

Back
X