- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #403.861

Amacım 53 u görmek ama yaglarima güvenemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pasta yer miyim hiç bir gün öncesialkol en fazla ödem yapan şey görünce o yüzden moralim bozuldu :/
ama kendini tutmanada sevindim insan önce iyi haber verirr sonra kötü haber sen sadece kötülrden bahsettin zaten terelelliydim![]()
aynen canım çok teşekkür ederim her daim desteğin içintam bende aynı yorumu yapacaktım sen yazmışsın bu sendeki son artı görüşümüz bence![]()
TebriklerrrGünaaaydıınn :))
geçen cuma: 84,7
Bu hafta: 84
Fark: -700
Yüzde: %0,826
Haftaya hedef: 83,8
Eki Görüntüle 2815398
Biraz yamuk oldu![]()
teşekkür ederim canımEminim son olacaktır,sana güveniyorum![]()
Bu ara birazcıcık iştahım kapalı canım onun etkisi olabilir:) bir de ben aralıklı oruca başladım, o da etki etmis olabilir. 16-8Canm bende geçen yıllar o kilolarda idim ondan 61 - 62 leri görünce hep sen kendine ne yaptın fitblonde 70lerde işin ne diyorumahh ahhh kilo aldım 63 oldum diyip kilo vermek için 63 ile listeye giren ben ... Ne alaka şuan 73
inşlh can benim ❤ şimdilik pek artı yok gibi ama kızların beklediği kötü sonuçlardan en azından daha iyi gibi ... umarım gerikalan herkesden de güzel eksiler gelir .
![]()
sağol tatlım birde bugün yada yarın regle olucam şiş halimle şükür yinede eksi
❤ inşlh bugün hemen regl olurum da haftaya cuma regl bitişi ile çok çok daha güzel bir düşüş gelir.
WwooowwwwO.M.G
Canım bu yüzde de ne
bu kiloya bu düşüş
bu kız ne yemiş , ne içmiş , ne yapmış
hepsini detaylı inceliyiciiiiiimmm...
tebrikler ballı pamukcum çok güzel gitmiş
![]()
Tebrik ederim canım çok güzel
Oy maşallah canımGeçen cuma 62.5 kg
bugün 62.0 kg
fark -500 grCherry Mom
DeryaOnDiet
Haftaya hedefim 61.6 kg cnm
muhursuzpusula
Eki Görüntüle 2815333
Çok güzel canım. Hem de regl e rağmsnGeçen hafta : 73,8
Bu hafta : 73,1
Fark : -700
Yüzde : 0,95
Cherry Mom
Kendinin en iyi hali ol
Eki Görüntüle 2815345
İnşallah kuzuYarın tekrardan düşersin 63.4 e haftaya daha çok eksi gelirsin
Hafta sonunu güzel geçir bak geliyorum arkandan ve tebrik ederim
Vay maşallah canım benim tebrik ederim
Tan gaz geri döndüm ramazana kadar büyük bölümünden kurtulurum inşallah![]()
Tebrik ederim canım
Maşallah canım çok güzelGeçen Hafta: 69.00
Bu hafta: 68.3
Aradaki fark: -700
Bundan sonra hedeflerimi küçük tutacağım.DeryaOnDiet şok diyetler konusunda çok haklısın. Ben de ağır ama kalıcı bir şekilde kilo vermeye karar verdim. Bu acele bana hiçbir şey kazandırmadığı gibi bünyemi de zora sokup bana umutsuzluk aşılıyor.
![]()
Tebrikler canımGünaaaydıınn :))
geçen cuma: 84,7
Bu hafta: 84
Fark: -700
Yüzde: %0,826
Haftaya hedef: 83,8
Eki Görüntüle 2815398
Biraz yamuk oldu![]()
Ay keşke canımkeşke dünü kabul etme hakkım olsa![]()
:)))) tmmdır canım tartıyı not
Haklisin canim. Her yemegin arasina en az 3 saat koyacagim canim. Insallah yavas da olsa gitsin su kilolar.ben artık bıraktım canım bak sen az ve sık ye her yediğinin arasına 2 saat koy bol bol su iç
Sagol canim benim. Ben de sizi ozlerim. Burasi olmasa zaten simdiye kilo almistim orasi kesin.Maşallah canım. Güzel eksi
Kuzu aslında arada böyle rolantiye almak iyidir. Vücut geldiği kiloyu korumaya alışır. Şöyle bir zihnini toparla. Tekrar gidecekler pıtır pıtır
Tebrik ederim canım. Güzel bir eksi
O maşallah canım. Süper başlangıç
Canım valla senin gayretin muhteşem. Veremeyince bile devam etmek kolay bişi değil. Ama ben de senin için erken olduğunu düşünüyorum. Yine de dikkat etmen bence çok güzel. Sen izne ayrılsan da burda ol canım. Burada kilo kontrolü daha kolay oluyor. Hem özleriz biz seni![]()
Canim normalde insulin direncim var ama emzirirken ilacimi alamiyorum. Ins 2 ay sonra bebis ek gidaya baslayinca tekrar tum testlerimi yaptircam.Evet oryantel ve zumba kilo vermek için gerçekten çok iyi canım, eğlenceli ve çok yüksek kalori yakıyor doğru. Bende 6yıl önce doğumdan sonra emzirme dönemim de kilo vermek için ikisine de gitmiştim ama latin dansları formumda iken ve hobi olarak gidiyorum o zaten spoe salonlarında değil dans okulun da filan oluyor onun için kilo verince gidicem tekrardiğer danslara da sporlara da evde hala devam
EvetKendinin en iyi hali ol 'un ortağı ben olarak her gün kontrol ve yorum yapmıştım çok iyi idi ve ben akşam da tekrar yazdm bence vucut direnç yaptı ve birden düşecek kesin diye ben ondan eksi bekliyorum.
Ananas çok ciddi ödem attırıyor kendiside öyle , kabuğundan yapılan çayı da öyle . Bana da vermişti bir ara ve çok iyi vermiştim ananas haftasında.iyi hatırlattın bizde tekrar alalım da menümuze ekleyelim bir ara unutmayalım.
o kadar emindim kiiii....
Canım ortağımmmm işte hakettiğin sonuç
Çok güzel gitmiş canım tebrikler
Maşallah canım 1.1 harika❤
Canım acaba sen detaylı bir test yaptırıp herşeyine bir baktırsanmı ? insülin direnci, yada guatır, tiroid gibi problemler direk etkiler Allah korusun ama polistik over olanlar bile mesela kilo veremiyor ama bu tarz bir şeyler var ise ona göre ilacını alınca hem hızla tıkır tıkır kilonu vermeye başlarsın hem hem sağlığın düzelir.tabiki inşlh hiç bir şey çıasın ama bukadar dirençte mutlaka bir şey çıkıyor detaylı tetkik şart bence .
D vitamini testi en son hamileyken yaptirmistim dusuktu. Ama dogdujtan sonra baktirmadim. Cok haklisin canim. Hormonlara da baktirmak istiyorum da bebis Ek gidaya gecince diyorlar hep. Ins 2 ayimiz kaldi.Ca
Canımbir sorun olduğu aşikar bence en kısa zamanda bunu bir hekime danış bi endokrinoloji doktoruna git bi d vitaminine b12 ne baktır bunlar düşük olunca vücut aşırı tutuyor ve metabolizma çok yavaşlıyor.
Ananasin kabuklarini mi ilk defa duydumEk olarak canım ben kabuklarını suyuma atıyorum çok lezzetli oluyor![]()
40 beden icine rahat giriyorum canim artik. Bilemedim ki haftaya cumaya yeni tarti ve eski tarti ikisiyle tartilayim bakalim.Acaba tartında mı bir sorun varçünkü çok güzel incelmiş görünüyorsun.
Insallah canim ortim. 3-4 gun gecikti ama iste doktir demisti emzirirken duzeneiz olur diye. Olsam belki guzel eksi gelir.Ben bi diyetisyenin menüsünü seçicem galiba cnm internetten bakıp
Canım beniim artı değilsin ya önemli olan otebrik ederim canım
Reglin de sökülürse bu hafta iyi eksi gelir bence![]()
![]()
Tamam canım![]()