Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel menülerine rağmen artı gelseydin üzülecektim çok sevindim bu eksi bile çok iyi ama birde dönünce tartıl bakalım takımın bugün ekstra eksiye ihtiyacı olabilir :(

tam bende aynı yorumu yapacaktım sen yazmışsın bu sendeki son artı görüşümüz bence :KK200:

sende iyi ki varsın canım daha önce yazdığını okumuştum ama şimdi bulamadım belki haklı olabilirsin biraz erken sahalara döndün ama normalde emzirme dönemi çok iştahlı geçen ve psikilojik olarak en yıpratıcı zmanlar olabiliyor burada olmasaydın belki fazlaca kilo alacaktın en azından bunun önüne geçtik ve ekibe çok çok faydaların dokundu :KK200: dediğin gibi olsun artı gelene kadar gidelim bi bakmışsın hiç + gelmiyorsun :))))

tebrikler canım yoğunluğa rağmen - gelmiş

tebrikler canımmm alıyorum değil mi listeye ? :))

tmmdır canım :))

hedefi yüksek tutmuşsun zeynebimm ulaşamazsan moral bozmak yok :))

keşke dünü kabul etme hakkım olsa :KK53: :D :)))) tmmdır canım tartıyı not düşeceğim

tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun :KK36:

:( hafta sonu zararı oldu resmen sana bu hafta dikkatli olalım canım

buydu buydu :)) eksiye ulaşmışsın tebrikler canım

harikasın canımm :KK36:

tebrikler canım dün alkol kutlama vs diyince gözümü korkutmuştun ama güzel haftaya dahada iyi olsun inşallah

listeye alacağım dediklerim cidden patladı gitti :mad:
canım son 2 gündr menüde yok herhalde sende neden artı oldu bu hafta böyle genelde dengeli gidiyordun
Canim cok sagol. Her zaman yapicisin ❤️ Burasi olmasa kesin alirdim

Sabit gelme ümidiyle IMG_20210402_123359.webp

Asıl ben çok ama çok teşekkür ederim kaptanım çok naif bir kaptansın ayrıca tabiki tüm takım arkadaşlarıma da teşekkürler

Canım aslında bir çok emziren bu dönemlerde kilo alır sen en azından almıyorsun birde böyle bak canım ve gerçekten çok azimlisin

Canım tebrik ederim eksi eksidir
kilo kardeşi olmuşuz

Tebrikler çıkartmamda çok şekermiş

Teşekkürler kaptanım
Sagol canim. Esim de diyor inceliyorsun kilo almiyorsun diye. Artik oyle teselli oluyorum ne yapalim

Geçen Hafta: 69.00
Bu hafta: 68.3
Aradaki fark: -700

Bundan sonra hedeflerimi küçük tutacağım. DeryaOnDiet DeryaOnDiet şok diyetler konusunda çok haklısın. Ben de ağır ama kalıcı bir şekilde kilo vermeye karar verdim. Bu acele bana hiçbir şey kazandırmadığı gibi bünyemi de zora sokup bana umutsuzluk aşılıyor.🤷🏻‍♀️
Tebrikler canim cok guzel kilo vermissin. Bence de duzenli saglikli azar azar gitsin. Cok guzel gidiyorsun canim masallah 🧿

Ananasin kabuklarini mi ilk defa duydum👍
evet evet kabukları da çay oluyor ödem atıcı :))
ben bunu bilmiyordum marketten hazır soyulmuş alıyordum hep kabuklar orda direk çöpe gidiyordu sonra burdan bir arkdaş dedi aaa olur mu diye :)) şimdi özellikle soyan adamdan rica ediyorum onlarıda koyuyor :D

evet evet kabukları da çay oluyor ödem atıcı :))
ben bunu bilmiyordum marketten hazır soyulmuş alıyordum hep kabuklar orda direk çöpe gidiyordu sonra burdan bir arkdaş dedi aaa olur mu diye :)) şimdi özellikle soyan adamdan rica ediyorum onlarıda koyuyor :D
Burda hep kabuguyla aliyorum ben ama gep atiyordum kabuklari hatta diyird aa cok cop cikariyir su meyve diye 😁😁 kullanayim o zaman kabugunu da 😉

Yok kaptnm burası Kvademin evi
Eşimle kvdem gitti hastaneye sen çocuklarla kal dedi bişe diyemedim
Farklı tartıyla bildircem kilomu
görümcem mi hasta demiştin neyi var ?
tartı doğru tartıyor mu peki canım anormal bir artı eksi var ise bozuk olma durumu olabilir ayakları oynuyor diyince tereddüt ettim :) onu anlayıp çıksaydın dışarı

görümcem mi hasta demiştin neyi var ?
tartı doğru tartıyor mu peki canım anormal bir artı eksi var ise bozuk olma durumu olabilir ayakları oynuyor diyince tereddüt ettim :) onu anlayıp çıksaydın dışarı
Yok Eltimin 5 aylık oğlu yoğunbakımda 😞 kalp ameliyatı olacak 😓 cuma günü hürmetine dua edin inşaAllah kızlar 😞🤲

Anormal bi eksi yada artı yok sanırm ama ayakları oynuyor bnde emin değilm

***5.Takım 720. Etap ***

hawar (64,5/63,7/0,8/%1.240) mezun olmak istiyor
Suskunhanim(54,50/54.30/
DeryaOnDiet(74,75/) sabit
azaydidem( 70.2/ bildirimde bulunmadı
L O L (77,5/
SanSebastianChee

Ananasin kabuklarini mi ilk defa duydum👍
En dışı degil canım en dışını soyuyorum yeşil kısmı çok derin olmadan onu atıyorum onun altında yenilecek bölümüne gelene kadar temizlediğim kısımları ve orta bölümünü suya atıyorum

En dışı degil canım en dışını soyuyorum yeşil kısmı çok derin olmadan onu atıyorum onun altında yenilecek bölümüne gelene kadar temizlediğim kısımları ve orta bölümünü suya atıyorum
Anladim canim 👍 tabi aslinda o orta bolimlerinin de tadi var sadece sert oldugundan yenmiyor 😉 ama suya atilabilir tat verir cok iyi fikirmis. Sagol canim

Back
X