Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaniii biz eksi 700-800 grm ile ceza yedik 😂 eksi 1kilo verip bile yiyen oluyir iken 🤣 birilerinin 100grm verdi diye kupa alması 🤭
:KK70: pek hoş olmadı tabi
En iyisi minimum hedef vermek ama haklısın o da düzelcek bu hafta ;)
Neye karar verdin cnm yarın tatlı var mı ;) sütlaç filan ye bari :(

Ahaaaa haaaa çok fenasınız 🤣 K.K yı da kakaolu kek olarak algılıyorum kısaltma kullanılmasın diyormuşum ahaaahaaa :KK70:

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol canım çok güzel bir hafta oldu 🤝 teşekkür ederim :KK19: birlikte çok güzel kiloda verdik❤ hep böyle eksiler ile devam edelim inşlh. Yeni ortin ile başarılar.

@Suskunhanim yeni ortağım merhaba 😊 birlikte güzel bir hafta çıkarırız inşlh :KK76::KK76:
Bende sana çok teşekkür ederim canım 😍 sporların her gün göz dolduyordu inşallah daha hafif kilolarda yeniden orti oluruz ❤️❤️❤️

Canm bende geçen yıllar o kilolarda idim ondan 61 - 62 leri görünce hep sen kendine ne yaptın fitblonde 70lerde işin ne diyorum :cry: ahh ahhh kilo aldım 63 oldum diyip kilo vermek için 63 ile listeye giren ben ... Ne alaka şuan 73 😭

🙏 inşlh can benim ❤ şimdilik pek artı yok gibi ama kızların beklediği kötü sonuçlardan en azından daha iyi gibi ... umarım gerikalan herkesden de güzel eksiler gelir . 🙏

🥰 :KK60: sağol tatlım birde bugün yada yarın regle olucam şiş halimle şükür yinede eksi 🙏❤ inşlh bugün hemen regl olurum da haftaya cuma regl bitişi ile çok çok daha güzel bir düşüş gelir.

Wwooowwww :KK9: O.M.G :nazar: Canım bu yüzde de ne :confused: bu kiloya bu düşüş :confused: bu kız ne yemiş , ne içmiş , ne yapmış🧐🔍 hepsini detaylı inceliyiciiiiiimmm...

💜 tebrikler ballı pamukcum çok güzel gitmiş 👏

Teşekkürler blonde ambition blonde ambition ben de seni tebrik ederim sarışın bombam :))

Mocca kalorilidir kuzummm dikkat et en az 200 vardır bence :/
Adımlar güzel 😍

Şahane menü canım sporda yarın gelir 🤩

Güzel menü canım ✌️

Harika canım 🤩

Akşam yemeğinde fırın makarna hiç olmasaymış süper olacakmış canım hem pilav hem makarna fazla gibi onun yerine tavuğu arttırmak güzel olur ✌️

Kaldırık kavurması 👀🤔 ne Olaki hiç duymadım 🤭
Güzel menü canım inş koşuda gelir 🤩
Kaldirik bir ot canım. Biz çok severiz. Ayy çok güzeldir 😂😂
Valla 7 bin adımlık bir yürüyüşüm var ama koşu yalan oldu sanırım. Dersin başından kalkamadım 🙃

Ay keşke canım 🤭
Burda herkes çok zayıflamışsın diyor. Beni en son gördüklerinde 75 kiloydum. Ama 20 kilo vermiş gibisin diyorlar. Hatta halam 55 kilo gibi duruyorsun dedi 😍😍Çok hoşuma gitti 😍 insanlar zayıflamışsın dedikçe iştahım kapandı valla 😂😂
Ah çok mutlu oldum senin adına! Rakamsal olarak dilediğin rakama inmesen bile bu motivasyon çok iyi oluyor... Ne güzelll...

Eki Görüntüle 2815963 26 MART- 02 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2815964

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
79.8​
79.2​
👿
64​
63.7​
🏆
64.5​
64​
🏆
77.5​
77​
👿
74.75​
73.75​
👿
54.5​
54.4​
🏆
62.5​
62​
🏆
70.2​
69.9​
👿
64​
63.4​
👿
84.7​
84​
🏆
87.9​
86.5​
👿
54.1​
53.9​
???​
71.9​
71​
👿
95.25​
95​
👿
68.9​
67.5​
👿
75.7​
75​
👿
59.1​
58.6​
🏆
89.6​
89.3​
🏆
73.8​
72.3​
👿
76.4​
75.4​
🏆
78.9​
78​
👿

• Hedefini tutturamayan arkadaşlar için yarın ZORUNLU spor günü :duduk:

img_20210131_194541-jpg.2774425
İyi de ben bu hafta tutturdum ki hedefi canım 63.2 yim

Alan veren herkesi tebrik ederim yine çook çook büyük sıkıntı değil bence :KK66: haftaya daha süper olacaktır eminimki :KK5:

Hedeflerini yazanları da alıntıladım ki burdan bakmak kolay olur :KK70::KK70:
hahahaha yine hedef yazmamışım:işsiz:

Hedefim: 67.5 yine! hadi inşallah:KK70:

En iyisi minimum hedef vermek ama haklısın o da düzelcek bu hafta :KK66:
Neye karar verdin cnm yarın tatlı var mı :KK66: sütlaç filan ye bari :KK43:
Yok sütlaç en sevmediğim tatlı pirinç sevmem Allahtan çoğu tatlıyı sevmiyorum ben özellikle şerbetlileri hiç sevmem yani türk tatlıları genelde benim damak tadıma uymuyor galiba canım ondan o konuda şanslıyım 🤭😊
Bana tiramisu , profiterol yada çikolatalı sufle filan severim 😋 italya ve fransa mutfağı daha çok uyuyor bana galiba onları da canım çekmiyor şuan 68i filan görünce belki yerim 🤣 şuan miss gibi arası cevizli hurma var , kakolu muz, kakaolu diyet top tarifi vs. Bir sürü %100 diyet tarifler var iken başka şey yemem 😂 hedefide yine 1.2 koydum zaten nasıl yiyim :KK70: mis gibi çilek neyime yetmiyor dimi😋

belmayne belmayne Allah seni bildiği gibi yapsın 🤭🤭🤭 kaldırakların içinde kayboldum ayy ne garip bir otmuş o 🤔 hiç görmedim ama araştırdıkça araştırıyorum gece gece canım sıkıldı galiba 🤣🤣🤣
Diğer adı kaldırayak - galdırık- hodan- İspit 😎 hey yavrum genel kültür çoştu bende 🤣🤣🤣
😂😂
Kimse ot aşkımızı sorgulamasın😂😂
Anam sağ olsun her türlü otu yiyoruz 😂😂
Tanrı aşkına bu nasıl birşeydir 😰

Ayy izmitte otururken biz de yerdik :rolleyes: sakaryalı mıydın cnm 😍 belmayne belmayne
Bir ayağım İzmit bir ayağım düzce canım 😂😂
Seninle yarıştayım ama çaktırmıyorum :cool::KK70::KK30:
kızzz gel omuz omuza yürüyek bu yolları 😂😂 yarış bende kaçma isteği uyandırıyor 😂😂

😂😂
Kimse ot aşkımızı sorgulamasın😂😂
Anam sağ olsun her türlü otu yiyoruz 😂😂

Bir ayağım İzmit bir ayağım düzce canım 😂😂

kızzz gel omuz omuza yürüyek bu yolları 😂😂 yarış bende kaçma isteği uyandırıyor 😂😂
Boylar ve kilolar yakın galiba harbiden beraber yürüyeceğiz galiba 😍😍:KK36::KK60::eğlence:

Ah çok mutlu oldum senin adına! Rakamsal olarak dilediğin rakama inmesen bile bu motivasyon çok iyi oluyor... Ne güzelll...
Teşekkür edrim canım. Gerçekten çok motive edici oluyor. 😍 Ama benim için asıl önemli olan korumak. Çünkü başaramadığım şey o. Ama bu sefer gerçekten farklı oldu. Bu defa kalıcı olcak, hissediyorum 🤭

Ohaaa cennet kuşu gibi yaaa :rolleyes:
Allah mesut etsin ikinizi şimdiden kuzum :KK74:

Çabuk öğreniyorsun tatlım :KK8:
Şşşş eniştene ne diyosun cennet kuşu falan töbe töbeee :KK70::KK70::KK70::KK70: Yalnız bende direk gelin güvey oldum :KK70:
Yaniii biz eksi 700-800 grm ile ceza yedik 😂 eksi 1kilo verip bile yiyen oluyir iken 🤣 birilerinin 100grm verdi diye kupa alması 🤭
:KK70: pek hoş olmadı tabi
O acemi hatası oldu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İyi de ben bu hafta tutturdum ki hedefi canım 63.2 yim
Ayyy doğru canım seninki klavye hatası olmuş kim bilir kiminki sanıp yapıştırdım sana şeytanı :KK70:

Back
X