- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.921
Bak senin için değiştim profili mi gülüyorum
C
Cagrihilal1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim bana hiç öyle demiyor vallaEvliler hep öyle diyiii ama bizide seven birileri olmasın mı "ooo sevgilim ne güzelsin be" desin![]()
![]()
Eline sağlık canımEki Görüntüle 2817833 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2817834
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 63.7 63.2 77.8 76.9 74.75 74 54.3 54.1 62 61.6 63.2 62.6 84 83.5 87.1 85.9 71.2 70.9 68.3 67.5 75.8 74.9 57.6 56.8 89.3 88.2 73.1 71.9 75 73.9 58.4 57 70 69.3
Haydi dostlar cumaya şurda ne kaldı![]()
Deniz ve Kum canım kural gereği hedefin %0,3 altında kaldığı için güncelledim 100 grcık :)
Teşekkür ederiz canımTamam kuzum bu liste uzerinden sonuclari hazirlarim cumaya insallah![]()
Henüz başlamadığın için odaklanamadın çok normal yarın itibariyle kapatırsın bu defterleriCuma 81.9
Pazartesi 82.4
Fark +0.5 kg
Aldikca aliyorum ya iyi ki yarin basliyorum diyetisyene hadi bakalim insallah guzel olur
Cherry Mom @belmayne
Zayıflamak için yaptığımız belli hareketlerNe sporu?!?![]()
Bu bi kamera şakası mı dsdsddfsdasd Durun arkadaşlar, ben adapte olamadım henüz, şu spor şeysine iyice bi bakayım da yarın yapayım neymiş ne değilmiş. Kandırılıyorum kaptanıımCumartesi pazartesi carsamba zorunlu spor gunu ilk sayfada 1 den 7 ye kadar sirali sporlar var hepsinden yapman lazim mecburi zorunlu yapacaksin
Hahahahahahaha (ismim Ayşe'ymiş meğer. Çok farklı isimIsmine merak uyandirdin su an![]()
Yaa bence çok güzel, sakın değiştirme.Yaa değiştireyim ozaman
Bi anımsar gibi oldum.Zayıflamak için yaptığımız belli hareketlerkız zaten spora uzaktı şimdi adını unutmuş
![]()
Bi anımsar gibi oldum.Şaka bir yana zorunlu günleri unutmuşum, hemen bi bakayım. Bir de bi video atmak istiyorum buraya. Takımımıza moral motivasyon niteliğinde.
Ben bu videoya bayılıyorum.Yaaa bu neee ilk defa izledim
Kilo verin ama yavaş yavaş verin böylece sinirlerinizde bozulmazzzz efendime söyleyim tatlı tatlı anlatırsınız![]()
Valla ben kızın son yazdıklarınıda okudum hiç senin dediğin gibi vay ormanda olcaz vay internet çekmeyecek gibi şeyler yok sen beni mi kandırdın burcu
Ayyy ben depresyona girince çıkışta bakıyorum en az +10kiloSizde girin belki sizdede işe yarar![]()
BendensinBende depresyon ters tepiyo ben depresyona girersem bi kavanoz nutella kaşıklayanlardanım![]()
![]()
![]()
Hoş geldin canım MerhabaBu bi kamera şakası mı dsdsddfsdasd Durun arkadaşlar, ben adapte olamadım henüz, şu spor şeysine iyice bi bakayım da yarın yapayım neymiş ne değilmiş. Kandırılıyorum kaptanıımCherry Mom
Hahahahahahaha (ismim Ayşe'ymiş meğer. Çok farklı isim)
Yaa bence çok güzel, sakın değiştirme.![]()
Benimkisi işin esprisiAyyy ben depresyona girince çıkışta bakıyorum en az +10kiloBen almayayım
ben mutlu olunca gitgide zayıflayıp, fitleşen, canı hiç birşey çekmeyen bayaa iştasız biri oluyorum. Depresyonda ise yedikçe yerim duygusal açlık sorunum oluyor benim canım .
Allahtan tek şansım senin gibi sık depresyona girmemek yoksa 150kilo alarakdan yerlerde yuvarlanan bir tombik olurdum şuralarda
![]()
Bayağı önceden söylediiValla ben kızın son yazdıklarınıda okudum hiç senin dediğin gibi vay ormanda olcaz vay internet çekmeyecek gibi şeyler yok sen beni mi kandırdın burcuyada yorumunu mu katttın
![]()
Sen hariç şahit olan var mı bariBayağı önceden söyledii
Rüşvet olarak belçika çoklıt gönderdi diyomuşum![]()
Konu Mesajı '5. Takım' Cuma Zayıflama Yarışması - 5. TakımSen hariç şahit olan var mı bari
neyse bugün gelir herhalde akşam flaan![]()
Bunu okudum da orman ve internet çekmeme nedir
Tamam canım belki sürpriz olur daha çok vermiş, olurumEki Görüntüle 2817833 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2817834
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 63.7 63.2 77.8 76.9 74.75 74 54.3 54.1 62 61.6 63.2 62.6 84 83.5 87.1 85.9 71.2 70.9 68.3 67.5 75.8 74.9 57.6 56.8 89.3 88.2 73.1 71.9 75 73.9 58.4 57 70 69.3
Haydi dostlar cumaya şurda ne kaldı![]()
Deniz ve Kum canım kural gereği hedefin %0,3 altında kaldığı için güncelledim 100 grcık :)
Donut un çikolatası üstüme aksın ki doğru söylüyorum çekmeyebilir dedi ay bulamıcam o mesajı daBunu okudum da orman ve internet çekmeme nedirhahahahahah
Aynen canım valla bi çikolata şelalesi olsun üstüme aksın modunda oluyorumAyyy ben depresyona girince çıkışta bakıyorum en az +10kiloBen almayayım
ben mutlu olunca gitgide zayıflayıp, fitleşen, canı hiç birşey çekmeyen bayaa iştasız biri oluyorum. Depresyonda ise yedikçe yerim duygusal açlık sorunum oluyor benim canım .
Allahtan tek şansım senin gibi sık depresyona girmemek yoksa 150kilo alarakdan yerlerde yuvarlanan bir tombik olurdum şuralarda
Bendensin
Hoş geldin canım Merhaba![]()
Neee ooooDonut un çikolatası üstüme aksın ki doğru söylüyorum çekmeyebilir dedi ay bulamıcam o mesajı da![]()