Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evliler hep öyle diyiii ama bizide seven birileri olmasın mı "ooo sevgilim ne güzelsin be" desin :KK70: :KK70:
Eşim bana hiç öyle demiyor valla :-)
Eki Görüntüle 2817833 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2817834

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
63.7​
63.2​
77.8​
76.9​
74.75​
74​
54.3​
54.1​
62​
61.6​
63.2​
62.6​
84​
83.5​
87.1​
85.9​
71.2​
70.9​
68.3​
67.5​
75.8​
74.9​
57.6​
56.8​
89.3​
88.2​
73.1​
71.9​
75​
73.9​
58.4​
57​
70​
69.3​

Haydi dostlar cumaya şurda ne kaldı :halay: :halay:

Deniz ve Kum Deniz ve Kum canım kural gereği hedefin %0,3 altında kaldığı için güncelledim 100 grcık :)
Eline sağlık canım 😘

Haydi kızlar cumaya tüm takım hedefleri tutturalımmm :KK76:
Tamam kuzum bu liste uzerinden sonuclari hazirlarim cumaya insallah 💞
Teşekkür ederiz canım ❤️
Cuma 81.9
Pazartesi 82.4
Fark +0.5 kg
Aldikca aliyorum ya iyi ki yarin basliyorum diyetisyene hadi bakalim insallah guzel olur 🌺
Cherry Mom Cherry Mom @belmayne
Henüz başlamadığın için odaklanamadın çok normal yarın itibariyle kapatırsın bu defterleri 🤩
Zayıflamak için yaptığımız belli hareketler :KK70: kız zaten spora uzaktı şimdi adını unutmuş :KK70:

Cumartesi pazartesi carsamba zorunlu spor gunu ilk sayfada 1 den 7 ye kadar sirali sporlar var hepsinden yapman lazim mecburi zorunlu yapacaksin
Bu bi kamera şakası mı dsdsddfsdasd Durun arkadaşlar, ben adapte olamadım henüz, şu spor şeysine iyice bi bakayım da yarın yapayım neymiş ne değilmiş. Kandırılıyorum kaptanıım Cherry Mom Cherry Mom :D
Ismine merak uyandirdin su an 🤣🙈🙈
Hahahahahahaha (ismim Ayşe'ymiş meğer. Çok farklı isim :D)
🤣🤣🤣 Yaa değiştireyim ozaman
Yaa bence çok güzel, sakın değiştirme. :KK49:

Açıklayayım spor programını :))
pacman pacman S seyrulsefer hzlsel hzlsel :)

Spor günlerimiz cumartesi ( serbest katılım )
Pazartesi - çarşamba zo
runlu katılım - hastalık vs elzem bir durum olmadıkça aşağıdaki spor Tablosundan en az 1 adet spor seçip gün içinde yapıyoruz ve akşam menümüzü yazarken not olarak ekliyoruz bu listeden sorumlu Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i etiketliyoruz.

Listeden 1 spor + 100 puan
ek 2. Spor + 50 puan... Diye gitmekte :)

IMG_20210131_194541.webp

Diğer günlerde de yaptığınız sporlar tabi spor tablosuna eklenecek ve puanlacak ama yukarıda ki gibi ekstra puan getirmeyecek :)

Zayıflamak için yaptığımız belli hareketler :KK70: kız zaten spora uzaktı şimdi adını unutmuş :KK70:
Bi anımsar gibi oldum. :D Şaka bir yana zorunlu günleri unutmuşum, hemen bi bakayım. Bir de bi video atmak istiyorum buraya. Takımımıza moral motivasyon niteliğinde. :D

Bi anımsar gibi oldum. :KK70: Şaka bir yana zorunlu günleri unutmuşum, hemen bi bakayım. Bir de bi video atmak istiyorum buraya. Takımımıza moral motivasyon niteliğinde. :KK70:

Yaaa bu neee ilk defa izledim 🙈🙈
Kilo verin ama yavaş yavaş verin böylece sinirlerinizde bozulmazzzz efendime söyleyim tatlı tatlı anlatırsınız 🤣🤣🤣🤣🤣

Sizde girin belki sizdede işe yarar :KK70::KK70::KK70:
Ayyy ben depresyona girince çıkışta bakıyorum en az +10kilo 😂 Ben almayayım 🤣 ben mutlu olunca gitgide zayıflayıp, fitleşen, canı hiç birşey çekmeyen bayaa iştasız biri oluyorum. Depresyonda ise yedikçe yerim duygusal açlık sorunum oluyor benim canım .🤣 Allahtan tek şansım senin gibi sık depresyona girmemek yoksa 150kilo alarakdan yerlerde yuvarlanan bir tombik olurdum şuralarda:KK51::-)
Bende depresyon ters tepiyo ben depresyona girersem bi kavanoz nutella kaşıklayanlardanım :KK70: :KK70: :KK70:
Bendensin :-)
Bu bi kamera şakası mı dsdsddfsdasd Durun arkadaşlar, ben adapte olamadım henüz, şu spor şeysine iyice bi bakayım da yarın yapayım neymiş ne değilmiş. Kandırılıyorum kaptanıım Cherry Mom Cherry Mom :KK70:

Hahahahahahaha (ismim Ayşe'ymiş meğer. Çok farklı isim :KK70:)

Yaa bence çok güzel, sakın değiştirme. :KK49:
Hoş geldin canım Merhaba :KK3:

Ayyy ben depresyona girince çıkışta bakıyorum en az +10kilo 😂 Ben almayayım 🤣 ben mutlu olunca gitgide zayıflayıp, fitleşen, canı hiç birşey çekmeyen bayaa iştasız biri oluyorum. Depresyonda ise yedikçe yerim duygusal açlık sorunum oluyor benim canım .🤣 Allahtan tek şansım senin gibi sık depresyona girmemek yoksa 150kilo alarakdan yerlerde yuvarlanan bir tombik olurdum şuralarda:KK51::-)
Benimkisi işin esprisi 🤪
Yoksa bnde depresyonda yiyengillerdenim 😂
Adım çıktı buralarda benim ondan deprosyona gir diyolla bana 🤣

Valla ben kızın son yazdıklarınıda okudum hiç senin dediğin gibi vay ormanda olcaz vay internet çekmeyecek gibi şeyler yok sen beni mi kandırdın burcu :KK70: yada yorumunu mu katttın 🤣🤣🤣
Bayağı önceden söyledii :KK70:
Rüşvet olarak belçika çoklıt gönderdi diyomuşum 😂😂😂

Eki Görüntüle 2817833 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2817834

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
63.7​
63.2​
77.8​
76.9​
74.75​
74​
54.3​
54.1​
62​
61.6​
63.2​
62.6​
84​
83.5​
87.1​
85.9​
71.2​
70.9​
68.3​
67.5​
75.8​
74.9​
57.6​
56.8​
89.3​
88.2​
73.1​
71.9​
75​
73.9​
58.4​
57​
70​
69.3​

Haydi dostlar cumaya şurda ne kaldı :halay: :halay:

Deniz ve Kum Deniz ve Kum canım kural gereği hedefin %0,3 altında kaldığı için güncelledim 100 grcık :)
Tamam canım belki sürpriz olur daha çok vermiş, olurum

Bendensin :-)

Hoş geldin canım Merhaba :KK3:
Aynen canım valla bi çikolata şelalesi olsun üstüme aksın modunda oluyorum :KK70:
Donut un çikolatası üstüme aksın ki doğru söylüyorum çekmeyebilir dedi ay bulamıcam o mesajı da 😂😂😂
Neee oooo :KK45:

Back
X