Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

12:00 yani sabah ile öğle birleşti maalesef 🙄
1 haşlanmış yumurta
3 küp peynir
2 zeytin
2 bardak açık çay
Ara öğün
1 avuç kuru üzüm
2 adet ceviz
(Tatlı krizi geçmeyince)1 adet cino 😞
Akşam
1 kase çorba
15 adet mezgit kızartma
(Yine bir tatlı krizi) 1 adet halka tatlısı
@Suskunhanim
Regl donemi oldugu icin mi tatli krizleri. Tatli krizlerinde sütlü turk kahvesi sade kahve bende cok işe yariyor. Muz ya da elmanin uzerine tarcin serpip yemekte cok işe yariyor. Cok bas edemeyecek duruma gelirsin gece degil gunduz yap kacamaklarini yarisini yemeyi dene kacamak yapinca spor yap oyle boyle bir sekilde rayina oturtursun. Vermen gereken kiloda oyle 30 40 kilo degil ne kadar iyi gidersen sureci o kadar kisaltmis olursun. Biz sadece yardimci olmak istiyoruz hersey sende bitiyor. Sen istersen her sey olur 😍😍👍👍

Günaydın arkadaşlar🌸🌸 benim alerjim vardı 4 gündür kurdeşen tarzı hastaneye gittim geldim. Daha spor kahvaltı yapıcam.
günaydın canım tanışamadık hoş geldin :KK36: İsmim Almıla 33 yaşındayım mimarım kamuda, 10 aydır kilo verme serüveniyle burdayım :halay:
canım bu 3. diyetisyenim şehir değişikliği ve farklı sebeplerden değiştirdm. ilk ikisiyle 40 kilo gitti bunla da kalan 15 giderse olcak inşallah :KK200:
Canım sen hangi sehirdesin bende mimarım😊 ama suan is arıyorum.

Benim bahar alerjilerim var yaz boyu grip gibi gezerim ama kurdesen tarzi bisey hic yasamadim diyetle alakasi oldugunu sanmiyorum hic duymadim diyet surecinde bu tarz bisey yasayan
Anladım canım. Stresten falan galiba o zaman ya da bi besine alerjim var ve ben bilmiyorum . Bende ilk bahar diye düşündüm her sene bi kere bu tarz oluyorum ama bende sadece kızarıklıklar ve kasıntı oldu grip tarzı belirti yok

Kızlar sizce alerjinin diyetle alakası olabilir mi? Hic bu tarz bisey yaşayan oldu mu?
Canım olabiliyormuş baksana yazıya 🤔

Yaza hazırlık düşüncesiyle genellikle kadınların ve gençlerin kilo verme çabasında olduğunu anlatan yorulmaz, "Kişinin vücut yapısına uygun olmayan diyet, özellikle hassas bünyelerde alerjik hastalıkların ortaya çıkmasına neden olur. Uygun olmayan diyetler alerjinin yanı sıra, çok ciddi sağlık sorunlarına da yol açabilir. Bu nedenle diyet çok önemlidir. Çok kısa zamanda, çok hızlı kilo vermeyi sağlayacak diyetler asla sağlıklı değildir. Uygun biçimde ne kadar kilo verebilirsek, onunla yetinmek, yazın da bu uygun diyeti sürdürmek, en doğru davranış olacaktır. Ayrıca, reklamlarda görülen hızlı kilo vermeyi sağlayacak tohum, bitki gibi maddeler de alerjik etki yapabiliyor. İlkbahar ve yaz aylarında yaşanan alerjik hastalıklardan korunmak için sağlıklı beslenmek gerekiyor" diye konuştu.

Canim ben Adanaya tayin istiyordum cok şükür oldu 🥰 mezuniyet kac yili canim maalesef kamuda son yillarda alim baya azaldi
Benim 2015 canım. Özel sektörde calıstım şu pandemi dönemi işsizim:( kamu çok zor dediğin gibi alım cok cok az aşırı yüksek puan istiyor
Canım olabiliyormuş baksana yazıya 🤔

Yaza hazırlık düşüncesiyle genellikle kadınların ve gençlerin kilo verme çabasında olduğunu anlatan yorulmaz, "Kişinin vücut yapısına uygun olmayan diyet, özellikle hassas bünyelerde alerjik hastalıkların ortaya çıkmasına neden olur. Uygun olmayan diyetler alerjinin yanı sıra, çok ciddi sağlık sorunlarına da yol açabilir. Bu nedenle diyet çok önemlidir. Çok kısa zamanda, çok hızlı kilo vermeyi sağlayacak diyetler asla sağlıklı değildir. Uygun biçimde ne kadar kilo verebilirsek, onunla yetinmek, yazın da bu uygun diyeti sürdürmek, en doğru davranış olacaktır. Ayrıca, reklamlarda görülen hızlı kilo vermeyi sağlayacak tohum, bitki gibi maddeler de alerjik etki yapabiliyor. İlkbahar ve yaz aylarında yaşanan alerjik hastalıklardan korunmak için sağlıklı beslenmek gerekiyor" diye konuştu.
Belkide olabilir ama zayıflama takviye kullanmadım hic. Normal dogal ev yemeklerinden yiyorum pilav makarna bile yiyorum düsük kalori almıyorum. Çay olarak yeşil çay içiyorum bugün de şöyle bişey aldım. Sadece farklı olarak lor tüketmeye basladım protein var diye o yapmış olabilir mi acaba

Eklentiler

• 20210406_115503.webp
    20210406_115503.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar günlük yemek takımım eskidi ve çoğu kırıldı yeni almak istiyorm inşaAllah
Aranzda bu tarz kullanan varmı? İyi olurmu sizce? Markası porland
Eki Görüntüle 2818318
Mavi kesinlikle daha hoş amaaa 🙈 günlük takım olacağı için herzman uzun vadede sade olan daha çok işini görecektir ☺️ mavinin hem yaldızları soyulur makineye bile girmez ki günlük diyorsun 🙈 mavi kısımlarıda zamanla aşınır :/

Benim 2015 canım. Özel sektörde calıstım şu pandemi dönemi işsizim:KK43: kamu çok zor dediğin gibi alım cok cok az aşırı yüksek puan istiyor
canım ya inşallah gönlüne göre iyi bir iş bulursun maalesef çok az alım var puanlarda yüksek haliyle :(
Benim mezuniyet de 2010 canım.
özelde, kendi ofisimde, belediyeye girdim sözleşmeli vs derken baktım olmuyor hazırlandım kpssye hataya atandım canım 2015 te bir ay önce de Adana ya tayinim oldu 6 yıldır da kamudayım işte. Allah senin de gönlüne göre versin bizim şansımız o yıllarda 100-150 kişi alınıyordu şu an 10 falan galiba :/

Mavi kesinlikle daha hoş amaaa 🙈 günlük takım olacağı için herzman uzun vadede sade olan daha çok işini görecektir ☺️ mavinin hem yaldızları soyulur makineye bile girmez ki günlük diyorsun 🙈 mavi kısımlarıda zamanla aşınır :/
Satıcıya sormuşlar makinaya girermi diye renk ve desen garantili yazmışlar
Bide kenarı yaldız değilmiş kahverengiymş
Ama şunla ikisi arasında kaldm bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_20210403_155325_trendyol.com.webp
    Screenshot_20210403_155325_trendyol.com.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 22
Back
X