- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.181
Bu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nice yaşları olsun kuzunun sağlıkla mutlulukla canımBu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu![]()
Tşkler orticim evet dün çok yorulmuştumiş güç bitmiyor evde... zorlandım yaparken ama bırakmadımmTebrikler orti akşam yemeği yememişsin ne güzel üstüne Leslie 3 mil için rahat uyuyabilirsin
![]()
Ayy negüzell allahım güzel bir ömür nasip etsin inşallah.. Allahım acılarını göstermesin doğum gününüz kutlu olsunBu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu![]()
Tartıldım 86.9 yani -200 cük şu anTmm canım
Tartılamadın da o halde yarın sabah bakar yazarsın bi kilo durumunu olur mu![]()
Günlerdir beklenen fasülyeye kavuşulmuşafiyet olsun yanii ekmekler fazla gibi gözüksede öğlen yediğin için kapatıyor bence
Sporlar çok iyi
Afiyet olsun canım 2 günün menüsü de gayet iyi
Ama merak ettim sabah yediklerin seni tok tutuyor mu yoksa öğlene kadar bir zorluk çekiyor musun?
Yulaflı kahvaltıları seviyorum ama bendeki tokluk süresi 2 saatyumurtalı bir kahvaltının ise en az 4 saat o yüzden hep yumurtalı seçenekleri tercih ediyorum psikolojik mi bilmiyorum
Akşam yemeği olsaydı kızacaktım Ümran
Hemen hemen hergün menüde kıyıda köşede bir kaçamak oluyor bugün artı geldik ve biz hâlâ temiz bir menü alamadık
Cidden çok mu zor oluyor
Spor eklenmiş çok sevindim bravo
Canım barlara aldanma cidden çok kalorili oluyorlar o yüzden tadı çikolatadan farksız
Bunada baktım 155 kaloriama evde yüzde 80 bitter çikolata flaan bulundursan ondan tek karesi 24 kalori öyle düşün
Max 2 yiyebilirsin
Gayet ölçülü canım afiyet olsun
Menü ve spor çok güzel canım
Karam diyince başta şu kütük gibi kalın olanlardan sanmıştımama seninki fena değil baktım 43 kalori
Ümmühannnnnedenn böyle kötü bu menü canım
hafta sonu menüsü gibi valla
1 simit diyette çok fazla kuzum
Çikolatalı gofret için ceza vermek lazım bugün yada yarın 1000 zıp alırız
Evet ekmek harici güzel menü burcucum
Menün güzel canım afiyet olsun şifaaa olsun
Harikasınnnn
Çok güzel menü Edacım
Ooo ilk gün için şahane canım
Patates yemeği ile ekmek olmasaymış iyi olurmuş canım onun dışında güzel menün
Çok iyi canım
Harikasın canım suyu da arttırmışsın faydası olur inşallah![]()
Haklısın kaptanım regl oldum olcam ondan oluyor neoluyorsa söz daha dikkatli olcam sizi seviyorumAkşam yemeği olsaydı kızacaktım Ümran
Hemen hemen hergün menüde kıyıda köşede bir kaçamak oluyor bugün artı geldik ve biz hâlâ temiz bir menü alamadık
Cidden çok mu zor oluyor
Spor eklenmiş çok sevindim bravo![]()
nice yaşları olsun kuzunun sağlıkla mutlulukla canım![]()
Sağolun kızlarAyy negüzell allahım güzel bir ömür nasip etsin inşallah.. Allahım acılarını göstermesin doğum gününüz kutlu olsun![]()
İnşallah canım ya faydasını çok göreceksin ama ben daha önce 96 kilodan 80 kiloya kadar indiğim süreçte 46 bedenden 42 bedene düşmüştüm Leslie sayesinde sonra tabi hepsini fazlasıyla geri aldımTşkler orticim evet dün çok yorulmuştumiş güç bitmiyor evde... zorlandım yaparken ama bırakmadımmçok rahat uyudumm darısı sana inşallah
![]()
Ben de gecen senelerde al ver al ver 20 kilo cok oldu neden böyle oluyor ya kendimizi sureli bisey icinde gördüğümüz icin galibaİnşallah canım ya faydasını çok göreceksin ama ben daha önce 96 kilodan 80 kiloya kadar indiğim süreçte 46 bedenden 42 bedene düşmüştüm Leslie sayesinde sonra tabi hepsini fazlasıyla geri aldım![]()
Nice saglikli guzel yaslari olsun insallahBu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu![]()
Evet canım ya ne yazıkki belli bir süreymiş gibi düşünülüyor sonra bırakıyoruzBen de gecen senelerde al ver al ver 20 kilo cok oldu neden böyle oluyor ya kendimizi sureli bisey icinde gördüğümüz icin galiba
İnsallah bundan sonra kalici olacak![]()
nice güzel sağlıklı senelere canım.....Bu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu![]()
pandemide millet ne kilolar aldı olsun sen almamış hatta vermişsin :)) ama artık yaz geliyor biraz hızlanmak lazım :))Evet canım ya ne yazıkki belli bir süreymiş gibi düşünülüyor sonra bırakıyoruzTemmuzdan beri zayıflamaya çalışıyorum
8 ay olmuş ve ilk defa bu kadar uzun süre sürdürebildim
kaç aydır kilo veremesemde çok kilo almadan sürece devam ediyorum inşallah tüm fazlalıklardan kurtulup koruyabiliriz
![]()
Haklısın kaptanım regl oldum olcam ondan oluyor neoluyorsa söz daha dikkatli olcam sizi seviyorum![]()
bu 3 günü fırsat gibi görürsek haftayı -500 e tamamlarız canım senin biraz daha hızlanman gerekiyor ama düğünümüz var uyandırayımTartıldım 86.9 yani -200 cük şu an
tırtıklı alma bence :) kurumuş salça ymek aralara giriyorSatıcıya sormuşlar makinaya girermi diye renk ve desen garantili yazmışlar
Bide kenarı yaldız değilmiş kahverengiymş
Ama şunla ikisi arasında kaldm bilemedim
sanmam ya lor öyle alerjen bir şey değil ki dediğin gibi menülerinde öyle sağlıksız değil sadece öyle okuyunca paylaşayım dedim doktora gittin ne yaptın kan mı verdin canım ?Benim 2015 canım. Özel sektörde calıstım şu pandemi dönemi işsizimkamu çok zor dediğin gibi alım cok cok az aşırı yüksek puan istiyor
Belkide olabilir ama zayıflama takviye kullanmadım hic. Normal dogal ev yemeklerinden yiyorum pilav makarna bile yiyorum düsük kalori almıyorum. Çay olarak yeşil çay içiyorum bugün de şöyle bişey aldım. Sadece farklı olarak lor tüketmeye basladım protein var diye o yapmış olabilir mi acaba
nice güzel yılları olsunnnnnnBu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu![]()
Ah inşallah kaptanımpandemide millet ne kilolar aldı olsun sen almamış hatta vermişsin :)) ama artık yaz geliyor biraz hızlanmak lazım :))