Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım keşke normal yeme düzeninde gitsen artık vücudun ona alışsa hurma sonrası birden çok hızlı kilo alıyorsun çünkü
adımların güzel yakında 10.000 de olur inşallah zayıflama için günlük en az 10.000 diyolllaaaaa :)))

sende benim gibi pazartesi sporunu yapamadın mı kuzuuuu ://
menün gayet güzel

çok güzel canım afiyet olsun merak ettim bu sabahta tartıldın mı :))))
Canım valla sürekli aklımdaydı adımları on bine tamamlamak 🙈 ama dersin başından gece 2 de kalkınca mümkün olmadı 🥴

Bu su neden bu kadar önemli ya. Sabahtan beri içiyorum uygulama hatırlattıkça. İçim dışım su oldu, tuvaletten çıkamıyorum. :KK70: Bu kadar işe yaramasa tövbe içmem... :KK70:
İşte hem içince yemek yiyemiyorsun hem de spor ama WC ye uzak oturman lazım😂😂

Eklentiler

• 772866FB-4779-4E02-B403-82C89EDC0828.webp
    772866FB-4779-4E02-B403-82C89EDC0828.webp
    94 KB · Görüntüleme: 25
  • 9D7DED4C-80D5-41AC-A3C5-A10AADB13495.webp
    9D7DED4C-80D5-41AC-A3C5-A10AADB13495.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 27
Begonya2 Begonya2
Bak canım çok sade çok hoş
Karaca Marianna 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Karaca
Kütahya Porselen 8770 Desen 24 Parça Yemek Seti 6 Kişilik Yemek Takımları Kütahya Porselen 8770 Desen 24 parça 6 Kişilik

Kütahya Porselen 9993 Desen 24 Parça Yemek Seti 6 Kişilik Yemek Takımları Kütahya Porselen 9993 Desen 24 parça 6 Kişilik

Bunları bayıldım canım ah keşke bende şuan takım alsam :( off daha hiç kullanmadan sıkıldım. Birer birer eksiltsem mi acaba 😅😅😅😅
Cok guzeller. Hele su ilkine bayildim. Benim mutfagim kucuk. Bir tane 12 kisilik yemek takimim var misafire biZe herkese onu kullaniyorum 😉

İnşallah canım ya faydasını çok göreceksin ama ben daha önce 96 kilodan 80 kiloya kadar indiğim süreçte 46 bedenden 42 bedene düşmüştüm Leslie sayesinde sonra tabi hepsini fazlasıyla geri aldım🤣
İnşallah ortim beraber yine yaparız.. budefa temelli gitsin gelmesin kilocuklar😊 😘

Selam kızlar nasılsınız giremedim bugün Bi yoğunluk vardı
Canım afiyet olsun totalde az yemişsin😊 ama gofret olmasa daha iyi sanki ödem yapabilir dikkat et
Evet canım totalde az ama kalori olarak azda sayılmaz ama mutluyum sabah tartıda düne göre - 100 daha gördüm
Günlerdir beklenen fasülyeye kavuşulmuş 🤭🤭 afiyet olsun yanii ekmekler fazla gibi gözüksede öğlen yediğin için kapatıyor bence
Sporlar çok iyi 💃💃

Afiyet olsun canım 2 günün menüsü de gayet iyi
Ama merak ettim sabah yediklerin seni tok tutuyor mu yoksa öğlene kadar bir zorluk çekiyor musun?
Yulaflı kahvaltıları seviyorum ama bendeki tokluk süresi 2 saat 🤦 yumurtalı bir kahvaltının ise en az 4 saat o yüzden hep yumurtalı seçenekleri tercih ediyorum psikolojik mi bilmiyorum 🤷

Akşam yemeği olsaydı kızacaktım Ümran :KK43:
Hemen hemen hergün menüde kıyıda köşede bir kaçamak oluyor bugün artı geldik ve biz hâlâ temiz bir menü alamadık :KK43:
Cidden çok mu zor oluyor 🙈
Spor eklenmiş çok sevindim bravo ✌️

Canım barlara aldanma cidden çok kalorili oluyorlar o yüzden tadı çikolatadan farksız
Bunada baktım 155 kalori 🤦ama evde yüzde 80 bitter çikolata flaan bulundursan ondan tek karesi 24 kalori öyle düşün 🤩 Max 2 yiyebilirsin

Gayet ölçülü canım afiyet olsun ✌️

Menü ve spor çok güzel canım
Karam diyince başta şu kütük gibi kalın olanlardan sanmıştım 🤦🤦 ama seninki fena değil baktım 43 kalori ✌️

Ümmühannnn 😭😭😭 nedenn böyle kötü bu menü canım :KK43: hafta sonu menüsü gibi valla 😶
1 simit diyette çok fazla kuzum
Çikolatalı gofret için ceza vermek lazım bugün yada yarın 1000 zıp alırız 😘😘

Evet ekmek harici güzel menü burcucum ☺️☺️

Menün güzel canım afiyet olsun şifaaa olsun 💕

Harikasınnnn 💃💃💃

Çok güzel menü Edacım 😘

Ooo ilk gün için şahane canım 😘

Patates yemeği ile ekmek olmasaymış iyi olurmuş canım onun dışında güzel menün

Çok iyi canım 🤩

Harikasın canım suyu da arttırmışsın faydası olur inşallah ♥️
Evet kaptanım dün ve bugün iyi değilim nedense şekerim mi düşüyor tansiyonumla mı alakalı anlamadım dün baya kötü geçti ama sabah tartıda dünkü yediklerime göre - 100 daha gördüm o yüzden mutluyum.
Kızlar günlük yemek takımım eskidi ve çoğu kırıldı yeni almak istiyorm inşaAllah
Aranzda bu tarz kullanan varmı? İyi olurmu sizce? Markası porland
Eki Görüntüle 2818318
Canııım ben mavilere bayıldım gerçi ben porland ın tüm çeşitlerine bayılıyorum da
2 gündür doğru düzgün uykum yok o yüzden mi eksiye geçemiyorum ya 😓
0 kaçamak yinede eksi yok 😓
Canım düzensiz uyku çok ödem yapar melisa çayı faln mı içsen acaba
Günaydın arkadaşlar🌸🌸 benim alerjim vardı 4 gündür kurdeşen tarzı hastaneye gittim geldim. Daha spor kahvaltı yapıcam.

Canım sen hangi sehirdesin bende mimarım😊 ama suan is arıyorum.
Yaa geçmiş olsun canım benim bahar alerjim var polenlere karşı ellerim falan isir isir olur kaşınır acaba bu tarz bişey olabilir mi
Bu gün benim yavrumun doğum günü 1 yaşını doldurdu 🥰
Nice mutlu sağlıklı çok güzel yaşları olun oğluşun 🎉🎉
Canim benim, asil sizsiniz benim motive kaynagim. Hepiniz sagolun veremesem de su emzirme donemini kilo almada. Atlatiyorum sayenizde 🙏
Ahh deeyacım hoşgeldin tekrardan öyle alışmışız ki çok aradık seni. Keyifli vakit geçirmene dinlenmene de çok sevindim. Kaldığımız yerden devam 😊😊😄

İyi ki doğmuş bıdık. Nice yaşlaraa. :KK49:

Yaa🥰🥰 nice güzel yaslari olsun inşallah🥰🥰

Hani pastası hani hani bak depresyona giriciimm😂😂😂😂
Pasta yok canım Eltimin oğlu ameliyat oldu 😓 açık kalp ameliyatı 7 saat sürdü
Nice mutlu guzel saglikli yillara canim 🎊
Teşekkür ederim kızlar 😍💕
Nice mutlu sağlıklı çok güzel yaşları olun oğluşun 🎉🎉
Teşekkür ederim canım oğluşm değil kızm 🤭

Back
X