Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beynime mesaj yolluyorum.... Sen aç değilsin 🧘‍♀️ aç değilsin 🧘‍♀️ aç değilsin 🧘‍♀️aç değilsin 🧘‍♀️aç değilsin 🧘‍♀️aç değilsin 🧘‍♀️aç değilsin 🧘‍♀️

Size güzel bir bilgi vereyim mi
Aç olduğunuz zaman vucut onarım yapmaya başlıyor hasarlı olan yerleri, çok güzel değlmi 😍
Aç değilsin demeeeee tokum de :KK70:Çünkü insan beyni olumsuzu algılamaz aç kelimesine takılır ahaa ben açım der ahahahahah

Beynime mesaj yolluyorum.... Sen aç değilsin 🧘‍♀️ aç değilsin 🧘‍♀️ aç değilsin 🧘‍♀️aç değilsin 🧘‍♀️aç değilsin 🧘‍♀️aç değilsin 🧘‍♀️aç değilsin 🧘‍♀️

Size güzel bir bilgi vereyim mi
Aç olduğunuz zaman vucut onarım yapmaya başlıyor hasarlı olan yerleri, çok güzel değlmi 😍
Gercekten cok guzel canim. O yuzden aksam yemegini erken yemek lazim mi gece vucut kendini yenilesin 👍

Bu gün ve yarın yeme işini erken bitireceğim inşaAllah
16 17 arası yicem yemeğimi inşaAllah
Yoksa düzgün bir eksi gelemicek :( neden böyle oldu bilmiyorum ama çok can sıkıcı
Tüm hafta dikkat ettim nerdeyse daha sadece - 200 düm sabah :(

Bu gün ve yarın yeme işini erken bitireceğim inşaAllah
16 17 arası yicem yemeğimi inşaAllah
Yoksa düzgün bir eksi gelemicek :( neden böyle oldu bilmiyorum ama çok can sıkıcı
Tüm hafta dikkat ettim nerdeyse daha sadece - 200 düm sabah :(
Canim yune iyi dun -200 ise cumaya -400 veya500 olur👍

canım buket çürük bayanın adı arkadaşım gidiyordu

başladım canım :) ya otursam kendime liste yapsam ben de böyle bişey yazardım çok da etkilenmedim :)
geçmiş olsun kuzum ağrın çok yoktur inşallah :KK200:

canım başta güzel sorular sordu kilo alma genetik vs ama ben konuşurken bana sormadan listeyi yazmış verdi.
ee bana sormadınız dedim benim yemediğim ya da içemediğim çok şey var baktım liste onlarla dolu :)) sonra dedim şunu şunu yemem onları değiştirdi haftaya bana göre yazacağını söyledi :)
neyse canım bi ay giderim olmadı eski hataydaki diyetisyenimin tarzı çok güzeldi onla online falan dönebilirim şimdi parayı verdim 4 hafta yapcaz
Baktım doktorun adına instagramda sayfası varmış canım
Super canim. Benim simdilik sadece 2000 adim ve 200 zip oldu. Iki kere kalktim yerimde kistum dinra 100er zip. Komsunun cocuklarini davet ettim kizimla cupcake susleyip yiyecekler. Onlarin kekini hazirlayip yine yaparim 1000 adim 100 zip. Bugun aksam gec saate birakmak istemiyorum. 🤪
İşler yeni bitti yürüyüşe 6 buçuk gibi çıkarım zıp zıplara başlarım birazdan

Yaa ben de bakıyorum bakıyorum 2 gündür. Sonra diyorum ki hala 70 kilosun kendine gel :KK70: Bir an önce zayıflar mıyız ki? :KK49:
Ben bile zayıflayacağıma inanıp kıyafetler bakabiliyorsam🤣🤣 siz kesinlikle inanın zayıflayacaksınız ben 70li kilolarda olsam çoktan alışveriş yapmaya başlamıştım🤣🤣

Ben bile zayıflayacağıma inanıp kıyafetler bakabiliyorsam🤣🤣 siz kesinlikle inanın zayıflayacaksınız ben 70li kilolarda olsam çoktan alışveriş yapmaya başlamıştım🤣🤣
Bi hevesle alıyor insan ama mankendeki gibi durmuyor yine de :D Bi de benim boyum kısa olduğu için 70'ler ekstradan şüşko gösteriyor. Hepimiz zayıflayacağız eminim, sadece zamana ihtiyacımız var. :)))

Back
X