Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ya benim en sevdiğim şeylerden birisi de tavuk dürüm şu hayat usulü olanlardan bugün kaç kere geçtim gittim önünden😢ama cuma günü gidip alıp yiyeceğim karar verdim kahvaltımı ya yapmayıp ya da hafif yapıp yürüme gidip alıp geri yürğme eve gelip yiyeceğim😆😆
Bnde çok severim :KK35::eek:

sağol cnm yok ağrım yok cnm sinirleri almıştı inşallah bugün de kolay geçer 🤗
aa sormadan yapması hoş olmamış :KK12:
Nasi gecti canim iyi misin şimdi
Ee ama belki senin bir rahatsızlığın var etkileyecek yememen gerek. O zaman herkese aynı listeyi yazıp gönderiyolar demekki, diyetisyenleri bu sebepten sadece sevmiyorum :KK12:
Valla ilk defa karsilasiyorum canim bakalim nasi devam edicek

Benim de boyum 1.57 canım😂😂ben zayıflama serüvenime 66 kiloda başladım yani benim tartıda gördüğüm oydu belki daha fazla olduğum zamanlarda olmuştur ama bilmiyorum😂😂66 kilodan 50ye düştüm yüzüm gözüm çöktü kendimi iyi hissedemediğim için birkaç kilo alıp 53 54lerde koruyordum 2 senedir tabi kışın 56 57lere çıktığım oluyordu ama okula gidince onlarda hop uçuyordu😂😂şimdi o 57 58 ler bile o kadar fazla gelmeyr başlıyor ki hemen önünü alıyorsun zaten tekrar eski kilona çıkman imkansız gibi bir şey👍🏻👍🏻👍🏻
50 benim için bir hayal yahu 😂😂 56-57 olsam var ya dünyada benden mutlusu olmazdı herhalde 🤪 ilk hedef 62-63. Zaten listeye girmem için de o civarda olmam lazımdı sanırım. Ben alt listede uzunca bir süre takılıcam gibi sjdjsjdjskdk
Tabiikiii rengarenk alıcaz yaaa siyahta neymiiş :KK45: Gerçi ben şuanda çok önemsemiyorum canım renkli istiyosa renkli giyiyorum, amaan kiloluyum illa siyah giyeyimde kapatsın gibi bi fikirde olmadım hiç

Aayyy saçmalama öyle şey mi olur 10 kilo verdiğimde mutlaka güzel ciciler alıcam kendime mesela, çünkü aman daha kilo vermem lazım dur şimdi almayayım diye diye bu sefer bi yerden sonra sıkılıyo insan off hala hedefime gelemedim diyip modu düşüyo ama buna izin vermicem mesela başladığım kilodan itibaren 10 kilo verince 78 oluyor yani 78 olunca yeni ciciler gelecek :KK45: Sonra bi 10 kilo verince yine alıcam, bi daha mı gelcez dünyaya :KK70:
Orası öyle tabii, ben de mutlaka alırım bi iki bi parça. 😂😂 Öyle de yaşanmaz. Mükemmel durmasa da eski halinden kat kat güzel durunca insan çok mutlu oluyor. 💃🏻💃🏻

50 benim için bir hayal yahu 😂😂 56-57 olsam var ya dünyada benden mutlusu olmazdı herhalde 🤪 ilk hedef 62-63. Zaten listeye girmem için de o civarda olmam lazımdı sanırım. Ben alt listede uzunca bir süre takılıcam gibi sjdjsjdjskdk

Orası öyle tabii, ben de mutlaka alırım bi iki bi parça. 😂😂 Öyle de yaşanmaz. Mükemmel durmasa da eski halinden kat kat güzel durunca insan çok mutlu oluyor. 💃🏻💃🏻
53 54 e alıştıktan sonra benim için de hayal oldu🤣🤣ama sen en iyisini yspıyoraun ilk başlarda küçük hedefler koyarak, öyle ilerlemek daha iyi

Yaaa benim eski kaptanımmmm gelmişşş hoşgeldin morördekkkk belki hatırlamazsın beni ama ben geri geldimm
Ya aşkolsun hatırlamaz mıyım? Listede gördüm ismini gelip direkt seni sordum görmedin sanırım o mesajımı :)
Hoşgelmişsin ben de arada görünüyorum işte devamlılığı sağlayamadım bir türlü
Canım gel geelll :KK74:
Wcde yazarak takımı yürüten çok anne var burda 😎
Zaten kaptanımızsın biliyorsun 😘 menü spor vs kaydını tutunca kontrole giriyor insan otomatikman :KK66:
Yaza kadar 5 kg gitse fena mı olur :KK66:
Yaza kadar 5 kg gitse süper olur zaten en son 7 kg fazlam vardı, 5’i gitse geriye ne kalır 😅
Selam kaptanım hoşgeldin 🤩 karabatak gibisin valla 🤭🤭
Evet karabiber yeniden bizle 🤗
Evet gerçekten karabatak oldum napsam ismimi mor ördekten kara batağa mı çevirsem 😂

Kızlar dolapta hiç bişeyinz çürümüyomu?
Eşim nezaman baksa tevafuk bi sebze solmuş oluyo yada çürümüş oluyo bana dolaba bakmıyorsun diye laf söylenip duruyo sinir oluyorum....
Arkada kalıyo altta kalıyo bazen çürüyor yani bu tek bende mi oluyo?
Canim benim buzdolabim kucuk tekli alti buzluk ustu dolap. Kucuk oldugundan birsey curiyene kadar coktan kullanmus oluyoruz zaten.
Eger dolabin buyukse mesela sebze bolumunu ikiye ayir. Bir tarafa eski sebzeleri koy. Digerine yeni aldiklarini. Once eskileri bitir. Sonra yenileri ye. Aynisini meyvelere de yap. Boylelikle once eskileri yersi iz bitince yenileri. Ben buzlugu boyle yapiyorum. En ust kar hep eski etlere alt kat yeni etlere. Ust kat bosslmadan alttan hicbirsey almam mesela.

Eşim nezaman baksa tevafuk bi sebze solmuş oluyo yada çürümüş oluyo bana dolaba bakmıyorsun diye laf söylenip duruyo sinir oluyorum....
Benim pek çürümez canım ben bazı sebzeleri ya çok az alırım yada doğrayıp buzluğa atarım 😊

Sabah 8.30
3 yemek kaşığı sütlü yulaf lapası tarçınlı, kakaolu

Ara 9.00
1 türk kahvesi

Öğlen 13.00
2 yemek kaşığı közlenmiş patlican kavurması soğanlı
2 yemek kaşığı biberli domates
1 dilim ekmek

Ara 15.00
1 su bardağı greyfurt suyu

Akşam 18.00
1 kase şehriye çorbası

2 litre su
10.000 adım yürüyüş
Afiyet olsun ortim. Menu de adimlarin da super 👍

Markete gidecektim bebis uyudu ama cok yorgun hissediyorum. Dus alip yataga uzanacagim. Yarin olcu kontrol gunum. Tam 1 ay once olculerimi almistim. Yarin tekrar olcup karsilastirma yapacagim. 1 aydir cok nadir sporsuz gunum gecti. Insallah birjac santim incelme olmustur 🙏

Canim benim buzdolabim kucuk tekli alti buzluk ustu dolap. Kucuk oldugundan birsey curiyene kadar coktan kullanmus oluyoruz zaten.
Eger dolabin buyukse mesela sebze bolumunu ikiye ayir. Bir tarafa eski sebzeleri koy. Digerine yeni aldiklarini. Once eskileri bitir. Sonra yenileri ye. Aynisini meyvelere de yap. Boylelikle once eskileri yersi iz bitince yenileri. Ben buzlugu boyle yapiyorum. En ust kar hep eski etlere alt kat yeni etlere. Ust kat bosslmadan alttan hicbirsey almam mesela.

Benim pek çürümez canım ben bazı sebzeleri ya çok az alırım yada doğrayıp buzluğa atarım 😊
Benimde sebzem çookkk nadir kötü olur
Ama bazen maydonoz köşede kalıyor yada tere roka Marul vs
Hepte eşim baktığında denk geliyo sinir oluyorum

Benimde önceden oluyordu canım artık her şeyi sayılı ve az alıyorum yeşillikleri de doğrayıp saklama kabına koyup dolaba koyuyorum öyle olunca daha uzun süre gidiyor

Benimde önceden oluyordu canım artık her şeyi sayılı ve az alıyorum yeşillikleri de doğrayıp saklama kabına koyup dolaba koyuyorum öyle olunca daha uzun süre gidiyor
Onuda duydum aslında denemek lazm 😍😍 hergün salata yapmaya üşeniyorum doğranmışlardan alıp karıştırmak çok pratik 😍😍
Tuppere mi koyuyorsun yoksa herhangi bi saklama kabı olur mu?

Back
X