- 23 Mart 2016
- 30.493
- 91.360
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.701
Çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolunda giderAy babam yarın ameliyat olacak sabah erkenden hastaneye yatışını yaptıracağız inşallah sabah ödemli çıkmam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım umarım herşey yolunda giderAy babam yarın ameliyat olacak sabah erkenden hastaneye yatışını yaptıracağız inşallah sabah ödemli çıkmam![]()
Tamamdır kaptanımSenle birlikte tüm uçurduklarımı gördüm onlarıda ekledim![]()
Çok sağ ol kaptanımÇok geçmiş olsun canım umarım herşey yolunda gider![]()
Canım benim de biraz sıkıntılı oldu bu hafta moralim de bozuk biraz o yüzden yeme krizlerimi durduramıyorum. Yarın da kayınvalidemler gelecekler afyon dan biraz stres yaptım herhalde.Canım apa nasılsın bişey? İlk defa duyuyorum.
Evet dün akşama kadar iyi gidiyordu. Akşam tatlı krizim geldi bi paket çikolata yedim moralim bozulduyazmak istemedim. Bugün çok az yiyerek dengelemek lazım. Ya bide eksi göremeyince modum düştü ondan stresten de yemis olabilirim. Sonra pisman oldum tabi
Canım geçmiş olsun çabucak iyileşsin babacığım. Önemli Bi durum değil demiAy babam yarın ameliyat olacak sabah erkenden hastaneye yatışını yaptıracağız inşallah sabah ödemli çıkmam![]()
Safrası alınacak canım içinde polip ve taşlar varmış taşlar kanala girerse çok ağrı yapıp sıkıntı çıkarabilirmiş. Polipler de büyümeye devam edip çoğalırsa kansere dönebilirmiş o yüzden en temizinden alalım dedi doktorCanım benim de biraz sıkıntılı oldu bu hafta moralim de bozuk biraz o yüzden yeme krizlerimi durduramıyorum. Yarın da kayınvalidemler gelecekler afyon dan biraz stres yaptım herhalde.
Bugün biraz ödem atıcı bişeyler iç istersen ben öyle yapıcam inşallah yarın az da olsa eksi görebiliriz
Canım geçmiş olsun çabucak iyileşsin babacığım. Önemli Bi durum değil demi
Neden stres oldun canımCanım benim de biraz sıkıntılı oldu bu hafta moralim de bozuk biraz o yüzden yeme krizlerimi durduramıyorum. Yarın da kayınvalidemler gelecekler afyon dan biraz stres yaptım herhalde.
Bugün biraz ödem atıcı bişeyler iç istersen ben öyle yapıcam inşallah yarın az da olsa eksi görebiliriz
Vayyy canımmm özellikle orta bölgede şahane göbek kalçaSelam kizlar 1 ay sonra olculerimi aldim:
8nisan olculerim
Kilo:74,70
Gogus: 99 (-2cm)
Bel: 83(-0.5cm)
Kalca: 111 (-4cm)
Sag bacak: 66 (-1cm)
Sol bacak: 64,5(-1,5cm)
Sol kol: 34,5
Sag kol: 36
Gobek: 97 (-8cm)
Sirti nasil olctugumu anlamadim. Sirr olcum cok farkli bir rakam cikti onu es gectim o yuzden
April Han in canimCanım bu dediğin video kimindi
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah☺☺
Sağ ol canımApril Han in canim
Bencede boşver canımm -600 iyi zaten ki yarına kadar bence bir miktar daha gidebilirOff ya benim 73 lu sayilar hayal olacak bu hafta galiba seytan dedi detoks yap uymadim seytana sen şöyle kosede dur dedim![]()
Fazla hedeflemişsin canım ulaşamadın diye moralin bozulmasın1.1 hedeflemistim 74 de ugramadan atlayacaktim. -600 deyim ama cuma hikmetinden umudumu kesmis degilim dun 1 bucukta bitirdim yemeyi bugunde erken bitirecegim insallah yarini dort gozle bekliyorum bakalim
Aynen canım Pazartrsi çarşamba zorunlu spor günümüz cumarteside isteyen katılıyorS Suskunhanim hemde nasıl zorlanıyorum bir bilsenelim ayağım titredi ama vaktim yoktu. Büyüğü okula götür eve gel sonra tekrar al bi de okul biraz uzak otobüsle gidiyorum. Dün menü az oldu ama bugün iyi olacak. Pzt çrş unutulmaz bundan sonra
Yarın tartıyı nerede paylaşcaz? Bende biraz verdiğimi düşünüyorum çünkü bi hafiflik geldi
![]()
:) Üstüne şekersiz bir Türk kahvesi +1 2 saat kazandırırKahvaltı edeli 2 saat oldu acıktım![]()
A çok ilginç baskül aklını başına alsın hava değişimi iyi gelmedi herhalde ,evet canım ben de çok şaşırdım ama uyuyorum listeye bir de benim evdeki tartının yeri değişince mi bilmiyorum +1 di normalde artık +2 tartıyor canım sıkılıyor :))) canım ben o listeye gireceğim inşallah artık rakipler düşünsün
çok şükür canımsıcak soğuk şeyler de etkiler dikkat etmek lazım kuzu
Ayy afedersin kuzumiyi canım az kalmış inşallah
canım toplam 3 dilim günde öğünlerde 1-1-1 tam yazamamışım :)
yok bundan elektrik alamadım. belki eski hataydakiyle online devam ederim kuzum
haftaya ramazan menusu vercek canım 2 menu alıcam bazı günler tutamayabiliyorum![]()
Daha kolay olmuş
02-08 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU
CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE S Suskunhanim 72 115 125 200 50 200 DeryaOnDiet
245 590 Begonya2
20 145 68 400 168 Hedef60kgolmak
83 295 145 295 70 200 Kendinin en iyi hali ol
100 175 200 70 belmayne
77 200 57 51 70 200 @whitetea 200 200 @karabiber01 100 200 100 100 240 @muhursuzpusula 20 ummhnisa
100 38 45 40 295 C Cagrihilal1 325 438 125 513 183 570 blonde ambition
293 588 390 150 220 @olvidos 100 60 100 100 200 M monarosaa 168 168 68 Mathildablue
70 70 343 100 yarimuhendis
235 45 325 90 200 balpamuk
115 42 Cherry Mom
315 135 135 360 @pacman 60 210 @seyrulsefer 85 100 50melita09
80 100
UYE | 5 Nisan | 7 Nisan | 10 Nisan | sonuç |
![]() | 3+4 | 1 | ||
![]() | ------- | 1 | ||
![]() | ------ | ------- | ||
S Suskunhanim | 1 | 1 | ||
![]() | ------- | 1+5 | ||
![]() | ------- | ------ | ||
![]() | 6 | 1 | ||
![]() | 1+2 | 1 | ||
![]() | 1 | -------- | ||
![]() | 5 | 2 | ||
@whitetea | -------- | 1 | ||
@olvidos | ------- | 1 | ||
@karabiber01 | 1 | 1 | ||
M monarosaa | 2 | ------- | ||
![]() | 2+ 4 | ------ | ||
![]() | 7 | 1+7 | ||
C Cagrihilal1 | 1+4+6 | 1+3+4 | ||
![]() | ------- | 5 |
Ben maydonoz suyu yaptım bakalım sen de dene faydası olur heralde. Bana da arada geliyor yeme krizi önemli olan erkenden müdahale etmek. Zararın neresinden dönersek kardırCanım benim de biraz sıkıntılı oldu bu hafta moralim de bozuk biraz o yüzden yeme krizlerimi durduramıyorum. Yarın da kayınvalidemler gelecekler afyon dan biraz stres yaptım herhalde.
Burdan. Paylasiyorsun canım, kullanıcı adını kağıda yazıp yargının yanına ya da üzerine köy.bak atiroum geçen haftaki fotoyu.tarih atmayı da unutma e miS Suskunhanim hemde nasıl zorlanıyorum bir bilsenelim ayağım titredi ama vaktim yoktu. Büyüğü okula götür eve gel sonra tekrar al bi de okul biraz uzak otobüsle gidiyorum. Dün menü az oldu ama bugün iyi olacak. Pzt çrş unutulmaz bundan sonra
Yarın tartıyı nerede paylaşcaz? Bende biraz verdiğimi düşünüyorum çünkü bi hafiflik geldi
![]()
Öldürmüyor ama süründürüyorCanım apa nasılsın bişey? İlk defa duyuyorum.
Evet dün akşama kadar iyi gidiyordu. Akşam tatlı krizim geldi bi paket çikolata yedim moralim bozulduyazmak istemedim. Bugün çok az yiyerek dengelemek lazım. Ya bide eksi göremeyince modum düştü ondan stresten de yemis olabilirim. Sonra pisman oldum tabi
Gidecek inşallah canım.Ben bile zayıflayacağıma inanıp kıyafetler bakabiliyorsamsiz kesinlikle inanın zayıflayacaksınız ben 70li kilolarda olsam çoktan alışveriş yapmaya başlamıştım
![]()
bak bi doktorcum kadın öyle söylüyor
Ama zaten hoca da öyle söylüyor kuzu.Cnm tek bir cevabım var
Eki Görüntüle 2820269
Çok bilgi kirliliği var herkes konuşabiliyorama proteine ihtiyacımız var cnm
![]()
Canım hayırlı uğurlu olsun diyetisyenin. Sen yine de olumlu düşün. Zaten diyetisyenin asıl etkisi kontrol mekanizması olması. Güzel olacak inşallahne zaman bitcek diş süreci canım canım?
sabah öğlen akşam 3 dilim opsiyonlu 4 dedi.
elime kağıt kalem alsam ben de böyle bir liste yazardım. uyuyorum genel olarak hatta işyerinde ramazan öncesi diye aralarında para toplayıp tüm hepimize yemek yaptırmış ayrı bir birim ama işte ekmek arası bişeyler yemedim gittim ev yemekleri yapan bi yerden yedim :))
başlıyorum canım dikkat etmeye![]()
Çok geçmiş olsun canım. Şifalar dilerim. Annemin çok rahat geçmişti. İnşallah babanınki de öyle olurAy babam yarın ameliyat olacak sabah erkenden hastaneye yatışını yaptıracağız inşallah sabah ödemli çıkmam![]()
Ayy geçmiş olsun canım.Of ya yemeğim yokçocuklara domatesli bulgur pilavı yaptm, şehriye çorbam var,
Ben ne yiyeceğm bilmiyorum
Eltimin oğlunun durumu iyi değilmiş doktor heran kalbi durabilir demişhiç iştahımda yok canım çok sıkkın
Sağol canımAyy geçmiş olsun canım.Ben görmedim sanırım bunu. Ne oldu yeni doğum mu yapmıştı. Allah kolaylık, şifa versin
![]()
Geçmiş olsunSağol canım5 aylık açık kalp ameliyatı oldu yapay kalp kapakçığı takıldı
![]()
CnmGidecek inşallah canım.Hepimiz fit olacağız
Severim yeşim hocayı. Ablamın doktoru. Çok tatliş bir kadın
Ama zaten hoca da öyle söylüyor kuzu.
Canım hayırlı uğurlu olsun diyetisyenin. Sen yine de olumlu düşün. Zaten diyetisyenin asıl etkisi kontrol mekanizması olması. Güzel olacak inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Şifalar dilerim. Annemin çok rahat geçmişti. İnşallah babanınki de öyle olur
Ayy geçmiş olsun canım.Ben görmedim sanırım bunu. Ne oldu yeni doğum mu yapmıştı. Allah kolaylık, şifa versin
![]()