Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım apa nasılsın bişey? İlk defa duyuyorum.

Evet dün akşama kadar iyi gidiyordu. Akşam tatlı krizim geldi bi paket çikolata yedim moralim bozuldu:KK43: yazmak istemedim. Bugün çok az yiyerek dengelemek lazım. Ya bide eksi göremeyince modum düştü ondan stresten de yemis olabilirim. Sonra pisman oldum tabi
Canım benim de biraz sıkıntılı oldu bu hafta moralim de bozuk biraz o yüzden yeme krizlerimi durduramıyorum. Yarın da kayınvalidemler gelecekler afyon dan biraz stres yaptım herhalde.
Bugün biraz ödem atıcı bişeyler iç istersen ben öyle yapıcam inşallah yarın az da olsa eksi görebiliriz
Ay babam yarın ameliyat olacak sabah erkenden hastaneye yatışını yaptıracağız inşallah sabah ödemli çıkmam😔😔
Canım geçmiş olsun çabucak iyileşsin babacığım. Önemli Bi durum değil demi

Canım benim de biraz sıkıntılı oldu bu hafta moralim de bozuk biraz o yüzden yeme krizlerimi durduramıyorum. Yarın da kayınvalidemler gelecekler afyon dan biraz stres yaptım herhalde.
Bugün biraz ödem atıcı bişeyler iç istersen ben öyle yapıcam inşallah yarın az da olsa eksi görebiliriz

Safrası alınacak canım içinde polip ve taşlar varmış taşlar kanala girerse çok ağrı yapıp sıkıntı çıkarabilirmiş. Polipler de büyümeye devam edip çoğalırsa kansere dönebilirmiş o yüzden en temizinden alalım dedi doktor

Neden stres oldun canım
Anlaşamıyor musun yoksa misafir yorgunluğu şimdiden stres mi yaptı :(

Bu hafta miktar olarak ufak ufak kaçamaklar oldu sende onlar direk kalori olarak çok etki etmez ama karbonhidrat yükü fazla olduğu için vücudunda ekstra su tutmuştur o yüzden eksilerini süpürmüş olabilirler 🤔

Selam kizlar 1 ay sonra olculerimi aldim:
8nisan olculerim
Kilo:74,70

Gogus: 99 (-2cm)
Bel: 83(-0.5cm)
Kalca: 111 (-4cm)
Sag bacak: 66 (-1cm)
Sol bacak: 64,5(-1,5cm)
Sol kol: 34,5
Sag kol: 36
Gobek: 97 (-8cm)

Sirti nasil olctugumu anlamadim. Sirr olcum cok farkli bir rakam cikti onu es gectim o yuzden
Vayyy canımmm özellikle orta bölgede şahane göbek kalça 💃💃💃💃💃
Bravoooo :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Off ya benim 73 lu sayilar hayal olacak bu hafta galiba seytan dedi detoks yap uymadim seytana sen şöyle kosede dur dedim 🙈🙈🤣
Bencede boşver canımm -600 iyi zaten ki yarına kadar bence bir miktar daha gidebilir 😎
1.1 hedeflemistim 74 de ugramadan atlayacaktim. -600 deyim ama cuma hikmetinden umudumu kesmis degilim dun 1 bucukta bitirdim yemeyi bugunde erken bitirecegim insallah yarini dort gozle bekliyorum bakalim
Fazla hedeflemişsin canım ulaşamadın diye moralin bozulmasın 😘
S Suskunhanim hemde nasıl zorlanıyorum bir bilsen 😢 elim ayağım titredi ama vaktim yoktu. Büyüğü okula götür eve gel sonra tekrar al bi de okul biraz uzak otobüsle gidiyorum. Dün menü az oldu ama bugün iyi olacak. Pzt çrş unutulmaz bundan sonra👍Yarın tartıyı nerede paylaşcaz? Bende biraz verdiğimi düşünüyorum çünkü bi hafiflik geldi😁
Aynen canım Pazartrsi çarşamba zorunlu spor günümüz cumarteside isteyen katılıyor

10000 adım atabilirsin Leslie yapabilirsin hangisi uyarsa 1.sayfada listemiz var ✌️

Yarın kilo bildirimlerini yine buradan yapıyoruz sabahtan kızlar atarlar görürsün sende
Baskül foto + not ( günün tarihi ve nick yazılacak )
Kahvaltı edeli 2 saat oldu acıktım 😓
:) Üstüne şekersiz bir Türk kahvesi +1 2 saat kazandırır 🤭

evet canım ben de çok şaşırdım ama uyuyorum listeye bir de benim evdeki tartının yeri değişince mi bilmiyorum +1 di normalde artık +2 tartıyor canım sıkılıyor :))) canım ben o listeye gireceğim inşallah artık rakipler düşünsün :cool:

çok şükür canım :KK16:sıcak soğuk şeyler de etkiler dikkat etmek lazım kuzu
A çok ilginç baskül aklını başına alsın hava değişimi iyi gelmedi herhalde ,🤭🤣🤣🤣

iyi canım az kalmış inşallah :KK19:

canım toplam 3 dilim günde öğünlerde 1-1-1 tam yazamamışım :)
yok bundan elektrik alamadım. belki eski hataydakiyle online devam ederim kuzum
haftaya ramazan menusu vercek canım 2 menu alıcam bazı günler tutamayabiliyorum :KK200:
Ayy afedersin kuzum 😆😆😆

Böyle

02-08 NİSAN GENEL SPOR TABLOSU

CUMA CUMARTESİPAZARPAZARTESİSALI ÇARŞAMBAPERŞEMBE
S Suskunhanim
72
115
125
200
50
200
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
245
590
Begonya2 Begonya2
20
145
68
400
168
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
83
295
145
295
70
200
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
100
175
200
70
belmayne belmayne
77
200
57
51
70
200
@whitetea
200
200
@karabiber01
100
200
100
100
240
@muhursuzpusula
20
ummhnisa ummhnisa
100
38
45
40
295
C Cagrihilal1
325
438
125
513
183
570
blonde ambition blonde ambition
293
588
390
150
220
@olvidos
100
60
100
100
200
M monarosaa
168
168
68
Mathildablue Mathildablue
70
70
343
100
yarimuhendis yarimuhendis
235
45
325
90
200
balpamuk balpamuk
115
42
Cherry Mom Cherry Mom
315
135
135
360
@pacman
60
210
@seyrulsefer
85
100
50
melita09 melita09
80
100

Daha kolay olmuş ;) 💟

Ben maydonoz suyu yaptım bakalım sen de dene faydası olur heralde. Bana da arada geliyor yeme krizi önemli olan erkenden müdahale etmek. Zararın neresinden dönersek kardır😊

S Suskunhanim hemde nasıl zorlanıyorum bir bilsen 😢 elim ayağım titredi ama vaktim yoktu. Büyüğü okula götür eve gel sonra tekrar al bi de okul biraz uzak otobüsle gidiyorum. Dün menü az oldu ama bugün iyi olacak. Pzt çrş unutulmaz bundan sonra👍Yarın tartıyı nerede paylaşcaz? Bende biraz verdiğimi düşünüyorum çünkü bi hafiflik geldi😁
Burdan. Paylasiyorsun canım, kullanıcı adını kağıda yazıp yargının yanına ya da üzerine köy.bak atiroum geçen haftaki fotoyu.tarih atmayı da unutma e mi

Canım apa nasılsın bişey? İlk defa duyuyorum.

Evet dün akşama kadar iyi gidiyordu. Akşam tatlı krizim geldi bi paket çikolata yedim moralim bozuldu:KK43: yazmak istemedim. Bugün çok az yiyerek dengelemek lazım. Ya bide eksi göremeyince modum düştü ondan stresten de yemis olabilirim. Sonra pisman oldum tabi
Öldürmüyor ama süründürüyor😂😂iftara bı saat kaldı ama yine pilim bitti🤭
Şeker,un, patates,pişmiş havuç,paketli gıda ayasak, iki öğün besleniyorum ve yemekte sıvı tuketmiyorsum.İnternetten bı baksana🥰

Eklentiler

• IMG_20210402_093837.webp
    IMG_20210402_093837.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 21
Ben bile zayıflayacağıma inanıp kıyafetler bakabiliyorsam🤣🤣 siz kesinlikle inanın zayıflayacaksınız ben 70li kilolarda olsam çoktan alışveriş yapmaya başlamıştım🤣🤣
Gidecek inşallah canım. 🙏 Hepimiz fit olacağız 😍😍
bak bi doktorcum kadın öyle söylüyor

Severim yeşim hocayı. Ablamın doktoru. Çok tatliş bir kadın 🤗
Cnm tek bir cevabım var 😆
Eki Görüntüle 2820269
Çok bilgi kirliliği var herkes konuşabiliyor ;) ama proteine ihtiyacımız var cnm 💟
Ama zaten hoca da öyle söylüyor kuzu. 🙃
ne zaman bitcek diş süreci canım canım?
sabah öğlen akşam 3 dilim opsiyonlu 4 dedi.
elime kağıt kalem alsam ben de böyle bir liste yazardım. uyuyorum genel olarak hatta işyerinde ramazan öncesi diye aralarında para toplayıp tüm hepimize yemek yaptırmış ayrı bir birim ama işte ekmek arası bişeyler yemedim gittim ev yemekleri yapan bi yerden yedim :))
başlıyorum canım dikkat etmeye :KK200:
Canım hayırlı uğurlu olsun diyetisyenin. Sen yine de olumlu düşün. Zaten diyetisyenin asıl etkisi kontrol mekanizması olması. Güzel olacak inşallah 🙏
Ay babam yarın ameliyat olacak sabah erkenden hastaneye yatışını yaptıracağız inşallah sabah ödemli çıkmam😔😔
Çok geçmiş olsun canım. Şifalar dilerim. Annemin çok rahat geçmişti. İnşallah babanınki de öyle olur 🙏
Of ya yemeğim yok 😓 çocuklara domatesli bulgur pilavı yaptm, şehriye çorbam var,
Ben ne yiyeceğm bilmiyorum

Eltimin oğlunun durumu iyi değilmiş doktor heran kalbi durabilir demiş 😓 hiç iştahımda yok canım çok sıkkın
Ayy geçmiş olsun canım. 😔 Ben görmedim sanırım bunu. Ne oldu yeni doğum mu yapmıştı. Allah kolaylık, şifa versin 😔🙏

Gidecek inşallah canım. 🙏 Hepimiz fit olacağız 😍😍

Severim yeşim hocayı. Ablamın doktoru. Çok tatliş bir kadın 🤗

Ama zaten hoca da öyle söylüyor kuzu. 🙃

Canım hayırlı uğurlu olsun diyetisyenin. Sen yine de olumlu düşün. Zaten diyetisyenin asıl etkisi kontrol mekanizması olması. Güzel olacak inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun canım. Şifalar dilerim. Annemin çok rahat geçmişti. İnşallah babanınki de öyle olur 🙏

Ayy geçmiş olsun canım. 😔 Ben görmedim sanırım bunu. Ne oldu yeni doğum mu yapmıştı. Allah kolaylık, şifa versin 😔🙏
Cnm Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol protein çok aç kalınca yağa dönüşüyor dedi de ben de 200 gr filan alınırsa karbonhidrata dönüştüğünü söyledim :) ama o kadar alamayız zaten sporcu erkekler alıyor...

Back
X