- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.801
Ben hemen sabah olsun diye zorla uyuyorum sıpam napıyo
Uyumuyor

Uyumuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de uyuyamadım dahaBen hemen sabah olsun diye zorla uyuyorum sıpam napıyo![]()
Uyumuyor![]()
Hadi bende bebe var sen niye uyuyamadımBen de uyuyamadım daha
Neyse cnm bayağı eksidesin o moralini düzeltsin
Hadi sıpaa uyu artık![]()
Belki 40 gün için olmasa bile bir hafta yapıp tartidaki farkı görüp ya 40 güne tamamlarsin ya da sonrasında diyet ne kadar kolaymış deyip daha kontrollü yersinBaya kısıtlamalı bişeymisben bi araştırayım ama cesaret edip uygulayabilir miyim bilmiyorum
Persembeye uygun ter temiz bir menu sporda guzel insallah guzel eksiler görürüzBugün menüm
Kahvaltı 2 dilim tb ekmek, 1 dilim süzme peynir söğüş maydonoz yeşil çay
Ara 1 muz
ikindi mercimek çorbası, az tavuk sote
ara light sütle tarçınlı latte
2 lt su
10.000 adım
Mehfam
Cherry Mom C Cagrihilal1
Canım fark 1.1 değil miGeçen hafta 71,2
Güncel 70.1
Fark 1
%1.544
Hedef 69.5
Cnm uykum kaçtı bilmemHadi bende bebe var sen niye uyuyamadım![]()
Görelim cnmPersembeye uygun ter temiz bir menu sporda guzel insallah guzel eksiler görürüz![]()
Ben 1 kere yaptım 36 saat açlık. Sadece su içmiştim. Çay kahve yok. Ve düşündüğüm kadar zorlamadı:) peki ramazanda da devam edicekmisin? Kilo duraklama döneminde de denenebilir belki sasırtmak icin:)Belki 40 gün için olmasa bile bir hafta yapıp tartidaki farkı görüp ya 40 güne tamamlarsin ya da sonrasında diyet ne kadar kolaymış deyip daha kontrollü yersinben de yapamam demiştim hep gördüğümde ama burda konu komşu baktım yapıyorlar,hatta 36 saat açlığı yapanlar falan var.iftar sahur sadece 1BARDAK SU.Bi süre için de olsa uygulanabilirlik gibi geliyor bana.İlk defa bu hafta 1 kilo verdim geldiğimden beri
tabi hafta sonundaki artıran bahsediyorum.Pazartesileri genellikle eksi gelirdim ama bu hafta +1 idim ve onun az da olsa altına düştüm.Benim için mucize
Regl yaklaştı tatlı istiyor canım sürekli ama kendimi sürdürüyorum.cunku 40 günlük süreçte yapacağın kaçamak seni 1. Güne döndürüyor şeker orucu gibi düşün![]()
Kesinlikle kaptanım salı günü - 400düm bakalım bugün o kadar olmasa da küçük Bi eksi bekliyorum yine deBende hiç sevmem öyle plansız durumları :/
Kolay gelsin canım bozma moralini
Ufak kaçamaklar maalesef büyüyor üzüldüm pazartesi bile eksideydin halbukineyse buda bize ders olsun canım 1 2 lokma dmemek lazım işte
![]()
Ahh ahh bu hafta pek güzel geçmedi ama küçük Bi eksi bekliyorum. Seninde bu hafta baya güzeldi aslında ama acaba direnc kilona mı geldinBu menüye yarın güzel bi eksi bekliyorum ortim :) kendimden degilde senden daha umudum varyarın olsun hayrolsun:d
Tebrikler canım harikasınGeçen hafta 71,2
Güncel 70.1
Fark 1
%1.544
Hedef 69.5
Anam ben menüyü yazdım diye biliyorum02-09 Nisan Menü Paylaşım Listesi
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak