Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşime verdim uyutsun diye (hiç uyucak gözde yoktu ama uyur inşaAllah) omuzlarım çok ağrıyo sallayamıyorm, namazımı kıldım uyucam artk inşaAllah 🥺

Baya kısıtlamalı bişeymis😄 ben bi araştırayım ama cesaret edip uygulayabilir miyim bilmiyorum
Belki 40 gün için olmasa bile bir hafta yapıp tartidaki farkı görüp ya 40 güne tamamlarsin ya da sonrasında diyet ne kadar kolaymış deyip daha kontrollü yersin😅 ben de yapamam demiştim hep gördüğümde ama burda konu komşu baktım yapıyorlar,hatta 36 saat açlığı yapanlar falan var.iftar sahur sadece 1BARDAK SU.Bi süre için de olsa uygulanabilirlik gibi geliyor bana.İlk defa bu hafta 1 kilo verdim geldiğimden beri🙈tabi hafta sonundaki artıran bahsediyorum.Pazartesileri genellikle eksi gelirdim ama bu hafta +1 idim ve onun az da olsa altına düştüm.Benim için mucize🤭
Regl yaklaştı tatlı istiyor canım sürekli ama kendimi sürdürüyorum.cunku 40 günlük süreçte yapacağın kaçamak seni 1. Güne döndürüyor şeker orucu gibi düşün😅

Herkese günaydın. Sabah kuşu olarak ilk bildirim benden gelsin. Bol eksiler.

Eklentiler

• IMG_20210409_074823.webp
    IMG_20210409_074823.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 35
Belki 40 gün için olmasa bile bir hafta yapıp tartidaki farkı görüp ya 40 güne tamamlarsin ya da sonrasında diyet ne kadar kolaymış deyip daha kontrollü yersin😅 ben de yapamam demiştim hep gördüğümde ama burda konu komşu baktım yapıyorlar,hatta 36 saat açlığı yapanlar falan var.iftar sahur sadece 1BARDAK SU.Bi süre için de olsa uygulanabilirlik gibi geliyor bana.İlk defa bu hafta 1 kilo verdim geldiğimden beri🙈tabi hafta sonundaki artıran bahsediyorum.Pazartesileri genellikle eksi gelirdim ama bu hafta +1 idim ve onun az da olsa altına düştüm.Benim için mucize🤭
Regl yaklaştı tatlı istiyor canım sürekli ama kendimi sürdürüyorum.cunku 40 günlük süreçte yapacağın kaçamak seni 1. Güne döndürüyor şeker orucu gibi düşün😅
Ben 1 kere yaptım 36 saat açlık. Sadece su içmiştim. Çay kahve yok. Ve düşündüğüm kadar zorlamadı:) peki ramazanda da devam edicekmisin? Kilo duraklama döneminde de denenebilir belki sasırtmak icin:)

Günaydın herkese

Bende hiç sevmem öyle plansız durumları :/
Kolay gelsin canım bozma moralini

Ufak kaçamaklar maalesef büyüyor üzüldüm pazartesi bile eksideydin halbuki :KK43: neyse buda bize ders olsun canım 1 2 lokma dmemek lazım işte 😘
Kesinlikle kaptanım salı günü - 400düm bakalım bugün o kadar olmasa da küçük Bi eksi bekliyorum yine de
Bu menüye yarın güzel bi eksi bekliyorum ortim :) kendimden degilde senden daha umudum var 🧡 yarın olsun hayrolsun:d
Ahh ahh bu hafta pek güzel geçmedi ama küçük Bi eksi bekliyorum. Seninde bu hafta baya güzeldi aslında ama acaba direnc kilona mı geldin
Geçen hafta 71,2
Güncel 70.1
Fark 1
%1.544
Hedef 69.5
Tebrikler canım harikasın

Back
X