Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay benim de canlandı bluzlarıyla örtmeye çalışırlar ahfgsgafasgahs :KK70: :KK70: :KK70:
62096904-405D-4487-8042-3060F46C477C.webp

Yatıcam birazdan. ❤️ Bu haftaki diyet listemi seçicem önce. Saban kalkınca da Resmi Gazeteyle kilomu yatarım hemencecik. 🤡🤡🤡

diyetlistelerinoktacom dan kurayla mı seçiyorsun :KK70: :KK70: :KK70:
Şöyle seçiyoruz listeyi hemen anlatıyorum. Önüne alıyosun 3 5 tane örnek listeleri ve sırayla başlıyosun

O piti piti. Karamela sepeti. Terazi lastik jimnastik. Biz size geldik bitlendik. biz size geldik bitlendik hamama gittik temizlendik dik dik dik :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Şöyle seçiyoruz listeyi hemen anlatıyorum. Önüne alıyosun 3 5 tane örnek listeleri ve sırayla başlıyosun

O piti piti. Karamela sepeti. Terazi lastik jimnastik. Biz size geldik bitlendik. biz size geldik bitlendik hamama gittik temizlendik dik dik dik :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Yalnız birazdan tam olarak öyle seçeceğim. 🤪🤪

Yalnız birazdan tam olarak öyle seçeceğim. 🤪🤪
Oooo bildiiimmmmmmmmmm :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aaaa söylemeyi unutmayayım, şimdi yarın sabah tartılınca kaç kiloda olmak istiyosan şöyle diyosun tam tartıya çıkarken, "niyet ettim ... kilo çıkmaya" sonra bi tartıya çıkıyosun o da neee istediğin kilodasın :KK70::KK70::KK70: bu da gizli formül bak kimseye söylemem :KK70::KK70:

Hahahahahaha yok niyet tavşanına seçtiriyorum. Böylece o hafta en çok kilo verebileceğim liste ayağıma geliyor. Hem de ayda sadece 9,99₺ :KK66:

Gece gece beni ağlatmaya hakkınız yok hanımefendi. Şimdi lütfen sarılın bana. 😋😚
bu işin de mi online ı çıktı
başımıza daşş yağacakkk :skandal::KK17:
ben de sarılayımmmm gel gelll :KK74::KK19:

Aaa çok pahalı bizde 5,99 :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Onlar sahtedir ki 😂😂😂
Oooo bildiiimmmmmmmmmm :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aaaa söylemeyi unutmayayım, şimdi yarın sabah tartılınca kaç kiloda olmak istiyosan şöyle diyosun tam tartıya çıkarken, "niyet ettim ... kilo çıkmaya" sonra bi tartıya çıkıyosun o da neee istediğin kilodasın :KK70::KK70::KK70: bu da gizli formül bak kimseye söylemem :KK70::KK70:
Yarın deniycem. Çıkmazsa bozuşuruz. 😂🤪

-Bak kızım. Daha gençsiniz. Bu yaşta enerjik olmanız lazım. Bu kilolar hep yük size. Genç yaştan hasta olmayın. Hem ilerde metabolizmanız yavaşlar hiç veremezsiniz.
-Tmm.

😂😂😂😂😂 yapasım geliyor da terbiyeli bir insanım napalım.....
Senin yaşındayken biz böyle miydik hem ev işini yapar hem çocuk bakardık şimdi ki gençlikte iş yok yaa :KK70::KK70::KK70:
Annemin klasik lafıda şu hep "senin yaşındayken benim 2 çocuğum vardı" ee ben napim yani :KK70:

ay bunun erkek çocuklu versiyonunu b iliyorum ben de :KK70:
aaaa o nasıll ben bilmiyorrruuuuummmmm :KK70: :KK70: :KK70:
Onlar sahtedir ki 😂😂😂

Yarın deniycem. Çıkmazsa bozuşuruz. 😂🤪
Çıkcak bak görürsün :p

-Bak kızım. Daha gençsiniz. Bu yaşta enerjik olmanız lazım. Bu kilolar hep yük size. Genç yaştan hasta olmayın. Hem ilerde metabolizmanız yavaşlar hiç veremezsiniz.
-Tmm.

😂😂😂😂😂 yapasım geliyor da terbiyeli bir insanım napalım.....
ay bana da derlerdi bişey de diyemiyodum özgüven sıfır ah deşke deseymişim

Bebişler burası çok eğlenceli lakin artık uyumam gerek. 😔😔 Bana dua edin yarın hoca her şeyi kendi anlatsın. Bize bi şey sormasın. 🤪 iyi geceler hepinizeee. Çok öpüyorum. 💕❤️🥰
İyi geceleer, tatlı rüyalaar :KK60: Aaa bunu saymayız yine gel yine bekleriz bu defa yatıya gel gıybet yaparız :KK48:

Senin yaşındayken biz böyle miydik hem ev işini yapar hem çocuk bakardık şimdi ki gençlikte iş yok yaa :KK70::KK70::KK70:
Annemin klasik lafıda şu hep "senin yaşındayken benim 2 çocuğum vardı" ee ben napim yani :KK70:

aaaa o nasıll ben bilmiyorrruuuuummmmm :KK70: :KK70: :KK70:

Çıkcak bak görürsün :p
cnm muzurca gülen bi erkek çocuk resmi vardı :D

11.04.2021

1 bardak sirkeli limonlu su

Öğle 14:00
2 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
Maydanoz,nane
Yarım avokado

Akşama doğruu cıss cooss boom :KK70:
Kalori hesabı yaptım 1200le kaldım :))

1 bardak ıhlamur
1 sade türk kahvesi

Su
2 lt

Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @monarosaa
Cıs cos bom ne?? Bana söyle kimseye demem. 🤡🤡
ay bana da derlerdi bişey de diyemiyodum özgüven sıfır ah deşke deseymişim
Ben de diyemiyorum da özgüvenle alakalı değil ya. İnsan uğraşmak istemiyor cidden.

Back
X