- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.581
ay benim de canlandı bluzlarıyla örtmeye çalışırlar ahfgsgafasgahs![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay benim de canlandı bluzlarıyla örtmeye çalışırlar ahfgsgafasgahs![]()
![]()
![]()
Yatıcam birazdan.Bu haftaki diyet listemi seçicem önce. Saban kalkınca da Resmi Gazeteyle kilomu yatarım hemencecik.
![]()
Şöyle seçiyoruz listeyi hemen anlatıyorum. Önüne alıyosun 3 5 tane örnek listeleri ve sırayla başlıyosundiyetlistelerinoktacom dan kurayla mı seçiyorsun![]()
![]()
![]()
Ahahahayyyyy ayynenn
Hahahahahaha yok niyet tavşanına seçtiriyorum. Böylece o hafta en çok kilo verebileceğim liste ayağıma geliyor. Hem de ayda sadece 9,99₺diyetlistelerinoktacom dan kurayla mı seçiyorsun![]()
![]()
![]()
Gece gece beni ağlatmaya hakkınız yok hanımefendi. Şimdi lütfen sarılın bana.
Ayy bunun bide aşırı acımasız bir karşılığı var ama yapılmaz tabii
Yalnız birazdan tam olarak öyle seçeceğim.Şöyle seçiyoruz listeyi hemen anlatıyorum. Önüne alıyosun 3 5 tane örnek listeleri ve sırayla başlıyosun
O piti piti. Karamela sepeti. Terazi lastik jimnastik. Biz size geldik bitlendik. biz size geldik bitlendik hamama gittik temizlendik dik dik dik![]()
![]()
![]()
![]()
Aaa çok pahalı bizde 5,99Hahahahahaha yok niyet tavşanına seçtiriyorum. Böylece o hafta en çok kilo verebileceğim liste ayağıma geliyor. Hem de ayda sadece 9,99₺
Gece gece beni ağlatmaya hakkınız yok hanımefendi. Şimdi lütfen sarılın bana.![]()
Oooo bildiiimmmmmmmmmmYalnız birazdan tam olarak öyle seçeceğim.![]()
-Bak kızım. Daha gençsiniz. Bu yaşta enerjik olmanız lazım. Bu kilolar hep yük size. Genç yaştan hasta olmayın. Hem ilerde metabolizmanız yavaşlar hiç veremezsiniz.Ahahahayyyyy ayynenn![]()
![]()
bi de çok bilmiş dayı olur hayat dersi veren
![]()
Ayy bunun bide aşırı acımasız bir karşılığı var ama yapılmaz tabii![]()
![]()
![]()
![]()
bu işin de mi online ı çıktıHahahahahaha yok niyet tavşanına seçtiriyorum. Böylece o hafta en çok kilo verebileceğim liste ayağıma geliyor. Hem de ayda sadece 9,99₺
Gece gece beni ağlatmaya hakkınız yok hanımefendi. Şimdi lütfen sarılın bana.![]()
Onlar sahtedir kiAaa çok pahalı bizde 5,99![]()
![]()
![]()
![]()
Yarın deniycem. Çıkmazsa bozuşuruz.Oooo bildiiimmmmmmmmmm
Aaaa söylemeyi unutmayayım, şimdi yarın sabah tartılınca kaç kiloda olmak istiyosan şöyle diyosun tam tartıya çıkarken, "niyet ettim ... kilo çıkmaya" sonra bi tartıya çıkıyosun o da neee istediğin kilodasınbu da gizli formül bak kimseye söylemem
![]()
ay bunun erkek çocuklu versiyonunu b iliyorum ben deAyy bunun bide aşırı acımasız bir karşılığı var ama yapılmaz tabii![]()
![]()
![]()
![]()
Senin yaşındayken biz böyle miydik hem ev işini yapar hem çocuk bakardık şimdi ki gençlikte iş yok yaa-Bak kızım. Daha gençsiniz. Bu yaşta enerjik olmanız lazım. Bu kilolar hep yük size. Genç yaştan hasta olmayın. Hem ilerde metabolizmanız yavaşlar hiç veremezsiniz.
-Tmm.
yapasım geliyor da terbiyeli bir insanım napalım.....
aaaa o nasıll ben bilmiyorrruuuuummmmmay bunun erkek çocuklu versiyonunu b iliyorum ben de![]()
Çıkcak bak görürsünOnlar sahtedir ki
Yarın deniycem. Çıkmazsa bozuşuruz.![]()
ay bana da derlerdi bişey de diyemiyodum özgüven sıfır ah deşke deseymişim-Bak kızım. Daha gençsiniz. Bu yaşta enerjik olmanız lazım. Bu kilolar hep yük size. Genç yaştan hasta olmayın. Hem ilerde metabolizmanız yavaşlar hiç veremezsiniz.
-Tmm.
yapasım geliyor da terbiyeli bir insanım napalım.....
İyi geceleer, tatlı rüyalaarBebişler burası çok eğlenceli lakin artık uyumam gerek.Bana dua edin yarın hoca her şeyi kendi anlatsın. Bize bi şey sormasın.
iyi geceler hepinizeee. Çok öpüyorum.
![]()
ayy klasik öğrenci duasıBebişler burası çok eğlenceli lakin artık uyumam gerek.Bana dua edin yarın hoca her şeyi kendi anlatsın. Bize bi şey sormasın.
iyi geceler hepinizeee. Çok öpüyorum.
![]()
cnm muzurca gülen bi erkek çocuk resmi vardıSenin yaşındayken biz böyle miydik hem ev işini yapar hem çocuk bakardık şimdi ki gençlikte iş yok yaa
Annemin klasik lafıda şu hep "senin yaşındayken benim 2 çocuğum vardı" ee ben napim yani
aaaa o nasıll ben bilmiyorrruuuuummmmm![]()
![]()
Çıkcak bak görürsün![]()
Cıs cos bom ne?? Bana söyle kimseye demem.11.04.2021
1 bardak sirkeli limonlu su
Öğle 14:00
2 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
Maydanoz,nane
Yarım avokado
Akşama doğruu cıss cooss boom
Kalori hesabı yaptım 1200le kaldım :))
1 bardak ıhlamur
1 sade türk kahvesi
Su
2 lt
Spor yok
Cherry Mom @Mehfam @monarosaa
Ben de diyemiyorum da özgüvenle alakalı değil ya. İnsan uğraşmak istemiyor cidden.ay bana da derlerdi bişey de diyemiyodum özgüven sıfır ah deşke deseymişim
Ayyy gıybet pek severimİyi geceleer, tatlı rüyalaarAaa bunu saymayız yine gel yine bekleriz bu defa yatıya gel gıybet yaparız
![]()