Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tmmdir canim basladim bile. Dun adimlar ziplar ve 8dk tabata yapildi 😉 darisi bugunun basina diyelim. Sende durumlar nedir? Bugun bana misafir geliyor. Onlar gelmeden adim ve zipi bitirsem super olur ama emin degilim. Cunku yemek hazirlancak filan. ...
Naptın yapabildik mi canim?ben dün 9000de kaldım😏
Bugün menüm- 1500 kalori
sabah 1 paket züber lokma
öğlen 2 dilim beyaz,1 dilim kepekli,1 dilim uno çiyalı ekmek, kıymalı bezelye yemeği küçük kase, 200 gr light yoğurt,acı biber karabiber zerdeçal kimyon
ara 1 donut , dukan birası
akşam light sütlü çiya puding
2 lt su
10.000 adım , 40 dk pilates, 20 dk cardio
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam S Suskunhanim @muhursuzpusula
Afiyet olsun balım da niye o kadar ekmek yediğini neyle yediğini anlayamadım🤭ekmek arası ekmek mı yedin kizzzz😂😂
Cnm kaçamakta da yine ortiyiz hahaha 😆 :KK5: :KK200:

-100 gr ım kaptim Cherry Mom Cherry Mom 61.4 kg bu sabah 😎
@muhursuzpusula cnm seni de mi yazıoduk :KK70:
Hahah sorma🤭bugün çok yorucu bı gun olacak önce canlı ders sonra kurs,sonra çocuklarımı bakicidan alıp ödev ve iftar hazırlığı ve iftara yakın da annemleri almaya gideceğim, cumadan vazgeçip bugün gelmeye karar verdiler🥰🥰gelsin yürüyüşler yürüyüşler bundan sonra🥰🥰
Yalnız sahurda tahin pekmez kasıkladım bugün, enerji lazım diye🤭 Apa nin gözü yaşlı😅 Anka Anka

5 - 11 nisan tablo spor listesi :)
UYE5 Nisan7 Nisan10 Nisansonuç
blonde ambition blonde ambition 3+4 13+4🏆 🎉
@belmayne------- 1------1 🎁
@balpamuk-------------------⏰ ❌
S Suskunhanim 1 1------2 🎁
@DeryaOnDiet -------1+51+52 🎁
melita09 melita09 -------------------⏰ ❌
yarimuhendis yarimuhendis 6 1------2 🎁
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+2 14+6🏆 🎉
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 1---------------1 🎁
Begonya2 Begonya2 5 2------2 🎁
@whitetea-------- 1-----1 🎁
@olvidos ------- 1-----1 🎁
@karabiber01 1 1-------2 🎁
@monarosaa 2-------------1 🎁
@Mathildablue2+ 4------22 🎁
@ummhnisa 71+7-------2 🎁
@Cagrihilal11+4+61+3+41+2+4🏆 🎉
Cherry Mom Cherry Mom ------- 5-------1 🎁

3 gün de spor yapan blonde ambition blonde ambition Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Cagrihilal1 i tebrik ediyoruuz :KK76: :sampiyon: 🥳
Eline sağlık canım
Bu hafta bir tek ben tembellik yaptım sanıyordum 🤔🤔
Ekip ekippppp :duduk::duduk::duduk:

Bugün Pazartrsi eksiksiz katılım bekliyorum
ÖZELİKLE ÜST LİSTE KAÇIŞ YOK
ÜST LİSTEYE ADAY KIZLAR SİZEEEDE KAÇIŞ YOK

tablodan en az 1 spor seçip menümüzü yazarken Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak i etiket yapıyoruz arkadaşlar

IMG_20210131_194541.webp

5 - 11 nisan tablo spor listesi :)
UYE5 Nisan7 Nisan10 Nisansonuç
blonde ambition blonde ambition 3+4 13+4🏆 🎉
@belmayne------- 1------1 🎁
@balpamuk-------------------⏰ ❌
S Suskunhanim 1 1------2 🎁
@DeryaOnDiet -------1+51+52 🎁
melita09 melita09 -------------------⏰ ❌
yarimuhendis yarimuhendis 6 1------2 🎁
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+2 14+6🏆 🎉
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 1---------------1 🎁
Begonya2 Begonya2 5 2------2 🎁
@whitetea-------- 1-----1 🎁
@olvidos ------- 1-----1 🎁
@karabiber01 1 1-------2 🎁
@monarosaa 2-------------1 🎁
@Mathildablue2+ 4------22 🎁
@ummhnisa 71+7-------2 🎁
@Cagrihilal11+4+61+3+41+2+4🏆 🎉
Cherry Mom Cherry Mom ------- 5-------1 🎁

3 gün de spor yapan blonde ambition blonde ambition Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Cagrihilal1 i tebrik ediyoruuz :KK76: :sampiyon: 🥳
🤗 Teşekkür ederim ❤
Günaydınnnnnnnn

Gelsinnn pazartesi EKSİLERİİİİİİİ 😜🤭🤭

Herkese güzel haftalar kızlar :KK200::KK200::KK200:
:KK200: sana da güzel haftalar kaptancım 😊
Benden de -200grm
71.9 :halay:

Selaaam canlar, bu gün eltim biraz daha iyiydi düne göre, Allah gün geçtikçe acısını hafifletir inşaAllah,

Ben çok ayakta durdum bu gün sürekli dolandım şiş hissediyorum
Bu gün sabah +300 grdm
Yarına daha fazla çıkacağım büyük ihtimalle ama müsaaden olursa bildirmek istemiyorm kaptanım Cherry Mom Cherry Mom
Yarın gitmeyiz büyük ihtimalle evde dikkat ederim inşaAllah zaten sonra ramazan geliyor daha dikkat ederim 🤲
Selam canım
Allah sabır versin günbegün hafifletin acısını allahtan sığınabileceği başka bir dalı varmış ona sevindim tüm acısını o çocukta bastıracak artık :(

+300 fena değil umarım üstüne gelmez bugünden sonra toparlarız inşallah canım ♥️

Selam canım
Allah sabır versin günbegün hafifletin acısını allahtan sığınabileceği başka bir dalı varmış ona sevindim tüm acısını o çocukta bastıracak artık :KK43:

+300 fena değil umarım üstüne gelmez bugünden sonra toparlarız inşallah canım ♥️
Amiinnn amiinn inşaAllah kaptanım çok zor 😓

+500 çıktım ama sıkıntı yok gidecek inşaAllah bu günden sonra geçen hafta ettiğim gibi dikkat edecğm

melita09 melita09 bugün 10.000 adım bekliyorm senden canım listeye gireceksek sporları biraz arttırman lazım
Eskiden sen güzel adım yapıyordun zıplıyordunda değil mi ? Sadece menüleri kısmakla kasları eritiyoruz sonrasında da diyet bitince hızla geri geliyor kilolar bunu en iyi sen biliyorsun.. ama biz ne kadar yağ dokusu yerine kas yaparsak geri kilo alımı o kadar zorlaşacak onlar bizi ileride koruyacak 🤗

Back
X