• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Masallah canim. Sporlarin zaten sahane de sporda sorunum yok.
Ama menunde gozum kaldi. Ne kadar guzel yiyorsun hem dikkatli hem protein sebze herseyden masallah 🧿
:KK36: Teşekkür ederim canım benim senin de menülerin çok güzel oluyor 🥰 Elimden geldiğince sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum . 🙏❤ sağlıkla zayıflayalım.

Geçmiş olsun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: aramıza yeni bir depresif mi katılıyordu :KK70::KK70::KK70:aksilik bu haftada aşırı depresifim :KK70::KK70:

Şaka bir yana takıma Hoşgeldin canım, 😍
İlk ortin ben olduğum için çok şanslısın, çok örnek bir ortiyimdir :confused:sporlarım havada uçar falan filan :KK53:
Hoş bulduk çok yüksekten uçmayalım yükseklik korkum var benim 😂😂😂

Arkadaslar normalde yemek fotografi hic paylasmam etik bulmuyorum ama bu tarifi denemelisiniz cok saglikli oldugu icin paylasiyorum bugun iftara hazirladim
Yarim cay bardağı kinoa
Yarim tavuk göğüs
3-4 dal brokoli
1 salatalik ve nane ile yaptim inanilmaz saglikli ve lezzetli oldu tavsiye ederim.👍😍
IMG_20210418_193536.webp

Hic ekmek yemedim kinoa denemek icin almistim yarim cay bardagi ile yaptim yarisi duruyo daha 🤸💞

:KK36: Teşekkür ederim canım benim senin de menülerin çok güzel oluyor 🥰 Elimden geldiğince sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum . 🙏❤ sağlıkla zayıflayalım.
Sagol canim. Benim azaltmam lazim ama emzirmeden dolayi surekli acikiyorum. Ins emzirmeyi azaltinca boyle senin gibi yediklerimi ve miktarlari da azaltmam lazim.

Aynen oyle onemli opan saglikla zayiflamak 👍

Yeni yaşın huzur mutluluk sağlık getirsin inşaAllah kaptanım 🌸🤲❤️

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım doğum günün kutlu olsun huzurlu yaşlar geçir inşallah🤩🤩😘😘

Geçmiş doğum günün kutlu olsun kaptanım eşinle çocuğunla nice güzel uzun mutlu yıllara😍

Olur muu en güzel yaşlar valla emrecik de biraz daha büyüdü mü okula başladı mı oh 😘
Bi de yeğenlerimde de gördüm ablam çok endişeliydi herşey mükemmel olsun isterdi filan ve babalarına gitmezdi çocuklar o tedirginliği hissediyor kaptim , babası bakamazsa diye endişen var mı?
Yok canım öyle bir endişem yok bebekken oluyordu emmek ister mi aç kalır mı altını değiştirir mi vs ama artık öyle deertler olmadığı için beni bıraksa babasına gönül rahatlığıyla bırakırım ama yok 🙈🙈🤣
Teşekürler esra hanım evet gördüm yarın itibari ile başlarım
Ay canım canımmm hanım deme lütfen 🤗 😘

Kaptanim merhaba ozlemisim sizleri😊 nasilsiniz? Herkes iyidir umarim💕
benim bu aralar kosusturmali geciyor kiloyu da koruyorum o sayede😄 kizim krese basladi onu alistirmaya calisiyoruz, yakinda evimizi tasiyacagiz onun kosturmacasi basladi
Haber verdigin icin tesekkurler 😘💕
Oooo kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldı 😍
Canım çok sevindim kilonu korumana kızın içinde hayırlısı olsun ❤️ biran önce alışır güzel güzel gider gelir inşallah 😍
AA öyle deme canım,nice nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla🥰
Kızlar çok teşekkür ederim sağolun herkes sevdikleriyle sağlıkla yaş alsın inşallah ♥️♥️♥️

Arkadaslar normalde yemek fotografi hic paylasmam etik bulmuyorum ama bu tarifi denemelisiniz cok saglikli oldugu icin paylasiyorum bugun iftara hazirladim
Yarim cay bardağı kinoa
Yarim tavuk göğüs
3-4 dal brokoli
1 salatalik ve nane ile yaptim inanilmaz saglikli ve lezzetli oldu tavsiye ederim.👍😍
Eki Görüntüle 2828641

Hic ekmek yemedim kinoa denemek icin almistim yarim cay bardagi ile yaptim yarisi duruyo daha 🤸💞
Canım eline sağlık ben de karabuğdaylı yoğurtlu salata hazırlıcam yarın iftara 😘

Yok canım öyle bir endişem yok bebekken oluyordu emmek ister mi aç kalır mı altını değiştirir mi vs ama artık öyle deertler olmadığı için beni bıraksa babasına gönül rahatlığıyla bırakırım ama yok 🙈🙈🤣

Canım çok sevindim kilonu korumana kızın içinde hayırlısı olsun ❤️ biran önce alışır güzel güzel gider gelir inşallah 😍

Kızlar çok teşekkür ederim sağolun herkes sevdikleriyle sağlıkla yaş alsın inşallah ♥️♥️♥️
Aaa ben bunu kaçırmışım emnis Nice yaşların olsun 🥰🧿

iyiki dogmussun kaptancim. Nice guzel mutlu , fit yillarin olsun 😉

Kahvaltı : 1yumurta,peynir,domates,2dilim ekmek

Ara : (spor öncesi ) : sütlü kahve , 2günkurusu

Akşam : büyük kase tonbalıklı salata

Sporlarım :
20 dakika hit cardio
20 dakika dans
90 dakika kondisyon bisikleti
20 dakika dambıl ile bölgesel
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Ya menülerin çok güzel ama sporların ayrı güzel nasıl günde o kadar vakit ayırabiliyorsun spor için🤣🤣hiç mi canının istemediği zamanlar olmuyor🤣
Bugunku menum
08:00- 2 yumurtadan omlet, 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 3 zeytin.
Ara: 1 bardak badem sutu, 10 findik, 1 kase cilek, 1 avuc ay cekirdegi ici.
13:00- 1 kase mercimek corbasi, 100gr tavuk gogsu, salata, 3 yk haslanmis bugday.
Ara: peynirli sandvic. 1 muz. (Disardaydik)
17:00- 1 tabak peynirli salata, 1 kase sebze corbasi.

Su:3,5 lt
Spor: 10000 adim
1000 zip

Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim @Mehfam
Afiyet olsun canım☺bugğn sporlarımız aynı olmul kız😘
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Çeyrek simit
Yarım portakal

Akşam