Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok fena pişmanlık yaşıyorum şuan aci çekiyorum simdi limonlu su yapayım da yapısmasin vücuduma 😊 kilo
Olur öyle arada ama unutulmaması gereken kesin bir şey cumadan önce kaçamak yapılmaz yapılması tercih edilemez🤣🤣
Bu hafta her gün 2 mil bile olsa yaptım hiç boş geçirmedim😅 şeytan bugün aklıma girmeye çalıştı boşver yapma otur diye ama dinlemedim🤣🤣
Ay ne güzel ortim ben bugünü boş geçirdim ama vücudum bi üşüdü falan ama yarın telafi edeceğim yine çıkıp yürüyeceğim belli günlerde de bölgesel çalışsam tadından yenmez🤣

22 nisan
Sahur : dereotlu lorlu omlet,45gr peynir, salatalık domates 2 ceviz 1 dilim tb ekmek
İftar : yarım kepçe çorba, 6yk nohut,salata cacık ve 25gr pide
Ara : 1 bardak kefir ve küçük muz
Su : 2lt
Spor maalesef bugün yok
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam hzlsel hzlsel
Afiyet olsun ortim menün çok güzel olmuş😍😍 boşver bugün dinlenme günü olmuş olsun yoruldun zaten bütün hafta sınavdı ödevdi derken üç gün tatil şimdi bol bol yaparsın🤩🤩🤩

Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol merhaba ortim ben eksiye gectim son gunleri cok iyi gecirdim kac gundur ekmek falan yemedim tatli diye kivraniyorum ama çok şükür bugunu de kazasiz belasiz atlattim yarin hedefim tutarsa yiyecegim insallah 🙈🙈 sen naptin nasil durumlar
Bende eksiyim ama istediğim ekside degilim canım 😂 sahuru da güzel atlattık mı tutmayın bizi ❤️❤️❤️

Afiyet olsun ortim menün çok güzel olmuş😍😍 boşver bugün dinlenme günü olmuş olsun yoruldun zaten bütün hafta sınavdı ödevdi derken üç gün tatil şimdi bol bol yaparsın🤩🤩🤩
Zaten havalar da güzel olacak gibi dışarıya çıkıp bol bol yürürüm iftara 1 saat kala🤩

Çok fena pişmanlık yaşıyorum şuan aci çekiyorum simdi limonlu su yapayım da yapısmasin vücuduma 😊 kilo
Off o bende de oluyor. Gerçi buraya geldiğimden beri yediğim en tatlı şey hurma. Ama arada mutlaka olur. O kaçamaklar olmasa devamlılık olmaz. Abartmadığımız sürece suçluluk hissetmemeliyiz bence. ;)
Bu hafta her gün 2 mil bile olsa yaptım hiç boş geçirmedim😅 şeytan bugün aklıma girmeye çalıştı boşver yapma otur diye ama dinlemedim🤣🤣
Hahahahahahahao şeytan benim aklıma her gün giriyor. Ve kazanan taraf genelde kendisi. :D

Off o bende de oluyor. Gerçi buraya geldiğimden beri yediğim en tatlı şey hurma. Ama arada mutlaka olur. O kaçamaklar olmasa devamlılık olmaz. Abartmadığımız sürece suçluluk hissetmemeliyiz bence. :KK66:

Hahahahahahahao şeytan benim aklıma her gün giriyor. Ve kazanan taraf genelde kendisi. :KK70:
Yoruluyorsunuz canım okuldan dolayı çok normal büyük ihtimal senin kilonda olsam ve evden çalışmasam ben de yapamazdım zayıfım ben diye ortalarda dolaşırdım🤣🤣 ama 90 kilo olunca mecbur kalıyorsun🤣 sen yine de bu dediklerime bakma haftada 2-3 gün olsa bile yapmaya çalış😅🤣

canım 20 dk chloe karın-bölgesel değil mi? :)
Hayır canim bolgesel degil yerde ve ayakta cardio. full body ya da lower abs gectigi icin karin diye belirtiyorum 💞 linkleri de atayim

Bolgeselden kastimiz iste dumbell kol falandi canim bunlar agir cardio

Yoruluyorsunuz canım okuldan dolayı çok normal büyük ihtimal senin kilonda olsam ve evden çalışmasam ben de yapamazdım zayıfım ben diye ortalarda dolaşırdım🤣🤣 ama 90 kilo olunca mecbur kalıyorsun🤣 sen yine de bu dediklerime bakma haftada 2-3 gün olsa bile yapmaya çalış😅🤣
Hahahahahahah ay keşke zayıfım diye ortalarda dolansamm. Boyum minnak olduğu için çok öyle durmuyor. :D Ama pilatesi daha düzenli yapıcam inş. Sen de bir gün istediğin bedende olacaksın bebiş. Ve bunu birlikte göreceğizz. :KK50:

Hahahahahahah ay keşke zayıfım diye ortalarda dolansamm. Boyum minnak olduğu için çok öyle durmuyor. :KK70: Ama pilatesi daha düzenli yapıcam inş. Sen de bir gün istediğin bedende olacaksın bebiş. Ve bunu birlikte göreceğizz. :KK50:
İnşallah kuzum ya hep beraber istediğimiz kiloda olalım😍🤩

Back
X