Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecen cuma 79.6
Bu cuma 81.6
Fark +2 kgEki Görüntüle 2832759

@seyrulsefer
Cherry Mom Cherry Mom canim iki aydir bu civardayim +/-2 surekli.resmen kilo korumaya gectim 🥺 bireysel liste gelecek iki aya kaldi gibi canim gelecek haftaya 2.6 kilo vermem cok zor.
ramazanda kilo veririm diyordum gene aldim ilk haftadan 🤷🏻
Aslında şuan ödem varsa ve sende üstüne biraz yüklenirsen ben umudumu kaybetmiyorum ama ramazan olduğu için çokta yüklenemezsin tabiki kendine önemli olan verdiğin ve vereceğin kilolar canım bireyssl listeye yetişir yetişmez çokta takılmayalım 🤗
Benim ilk baskül paylasimimdi bu hafta ona dikkat etmedim acikcas artık haftaya oyla olsun çünkü yemek yedim 🙈🙈
Tmmdır canım haftaya doğru şekilde alırsak sorun olmz nasılsa şuan deneme süresinin ilk haftası 😘
Geçen cuma 56.9
Bu cuma 57.6
Fark +700
Haftaya hedef 56.9
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula hzlsel hzlsel
Ah abisi ah 🤣 dans olaydı düşerdi kız 300 500 daha 🙈
İlk kilom 80.600kg
Geçen haftaki kilom 78.900kg
Bu haftaki kilom 76.500kg
Kilo verme yuzdem %3,0418251
Giden 2,4kg
Haftaya hedefim 74.600kg
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
Harikaaasınnn 💃💃💃💃
Fotoğraf var mı canım
Geçen cuma 60.9 kg
Bugün 60.0 kg fark -900 gr
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula yaşasın karatayyyy :KK76:

Eki Görüntüle 2832857
Oooooo maşallah maşallah yaaa 😎😎😎

Aslında şuan ödem varsa ve sende üstüne biraz yüklenirsen ben umudumu kaybetmiyorum ama ramazan olduğu için çokta yüklenemezsin tabiki kendine önemli olan verdiğin ve vereceğin kilolar canım bireyssl listeye yetişir yetişmez çokta takılmayalım 🤗

Tmmdır canım haftaya doğru şekilde alırsak sorun olmz nasılsa şuan deneme süresinin ilk haftası 😘

Harikaaasınnn 💃💃💃💃
Fotoğraf var mı canım

Ay evet ya elimiz ayağımıza dolandı listelerime bakıyorum ne almam gerekiyor diye toplandık şükür çıktık yola🤣mutfak tartımı bile aldım🤣🤣

IMG_20210423_172356.webp

Foto atdim canım internet dolaysiyla biraz geç geldide

Harikaaasınnn 💃💃💃💃
Fotoğraf var mı canım

İkisini de olacağımız günler gelecek. Zayıfladıkça daha da çıtır olucaz ve keşke pandemi artık bitse o zaman. :KK14:
Biter mi dersin🥴🥴
Kizimin hiic gunduz uykusu yok canim ya. 15er dakika uyuyup kalkiyor.
Uykusuzluk zor ama az daha büyüsün düzene girer inşallah🥰
S Suskunhanim ortim cook tesekkur ederim guzel ortakligin ve tabatadaki ve sporlardaki arkadasligin icin 😘
Canım ben teşekkür ederim asıl,sayende baya tabata yaptım🤗🤗 diyet psikolojisinden bı sure uzaklasirsan Aişe yarar belki canım🥰yine de ipin ucunu kaçırma benim gibi izinde🤭

Aynen canim ramazanda illa ki duzen degisince vucut bi garipsiyor insallah saglicakla sonraki gunlere diyelim 😘🌺

Back
X