- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #409.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim aktif katilimi olmayan arkadaslari eslemiyoruz seni esledigimiz hafta etiketlerimize ve ortine dönüş yapmamistin o yüzden cikardik.Kız ben ortaklarıma dikkatli bakmadım benim ortağım kimdi gozumdenmi kacdiki
HeelllloooooDeryaOnDiet canım ortiligin için teşekkür ederim
iyi tatiller diliyorum sana
muhursuzpusula selam bebegimm
![]()
Bi şey diyim mi? ArtıkDeniz ve Kum ortim biliyorum çok yakındın bana çok memnundun ama ortiler deıişiyor kolay gelsin canım
![]()
Menün çok güzel ortim sporun da harikaSahur
1 haşlanmış yumurta
1 yk yogurt
1 elma
Iftar
1 kase yesil mercimek corbasi
2 dilim borek
salata
Su sahura kadar 2 lt yi gecer
Spor
10 bin adim
30 dk kardio
Cherry Mom @Mehfam
hzlsel
Karabibercimm artık beni de etiketler misin? Gözden kaçırmayayım seni.sahur
3 yemek kaşığı yulaf lapası muzlu ve çilekli
bence başım bu yüzden ağrıdı az yedim
iftar
4 yemek kaşığı pirinç pilavı
5 yemek kaşığı patlican tava
1 kase cacık
1 küçük tabak salata
1 çay bardağı çay
10.000 adım yürüyüşü tamamladım
İnşallah canım artık şu an ki kiloma odaklanıyorum. Haftaya güzel Bi eksi görmek istiyorum.Haftaya daha cok motive eder seni bu durum toparlarsinyapacak bisey yok bugunu birak onune bak. Bende gecen yil 1 defa yuksek bir artiyla bitirmistim dibe cekmisti beni tam 6 lari guzel guzel giderken bi anda tarti 7 leri gostermeye baslamisti cok demorolize olmustum. Sen ayni duruma dusme bugundu kilonu kabul et ve cumaya bu kilo uzerinden eksi gelmeye devam et.
![]()
Malesef öyle oldu canım ama moralimi bozmuyorum bu duruma kaldığımız yerden devamCanim sonunculugunu yeni gördüm ramazan vurgunu yiyeb biri olarak anliyorum seni insallah atarsin tum eksileri haftaya nerelerden geldin uzulme![]()
Yaaa eveet bu hafta kombo depresyona gireriz beraber
Canlar ortaklik listesini ayarlarken biliyorsunuz ana listede olan arkadaslari birbiriyle esliyorum bu noktada ana listede olup aktif olmayan arkadaslarin ortaklari da yalniz kaliyor. Ana listede oldugunuz icin ortakliktan da cikarmayalim diyoruz.
lutfen gunde 5-6 dk nizi ortaginiza menulerine ve yorumlara ayirin kendi motivasyonunuz icin de önemli![]()
Merhaba ortim insallah beraber mucizeler yaratirizMerhaba yeni ortağım C Cagrihilal1 bu hafta muhteşemdinönümüzdeki hafta da inşallah bol eksili olur
![]()
Seninde menu gayet guzel ortimKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir
Çeyrek lavaş pizza
Ara
1 avuç kuruyemiş
Yeşil çay
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Yeşil mercimek yemeği
2 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
su 2.5 LT
2 mil Leslie
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
İnşallah canım ya bu hafta sanki çok kilo veremeyecekmiş gibi hissediyorum ne zamandır 90lı kilolardayım bu hafta 800 gram versem yetiyor 89 olmaya ama sanki daha az gidecek gibi düşünüyorumMerhaba ortim insallah beraber mucizeler yaratiriz![]()
Valla annem geliyo sıkı depresyon sebebiYaaa eveet bu hafta kombo depresyona gireriz beraber![]()