Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bide ben öyle özel bı diyet yapamiyom ya evde piserse o sadece ekmek ve seker yok bide tek Ogün besleniyorum

Kız ben ortaklarıma dikkatli bakmadım benim ortağım kimdi gozumdenmi kacdiki
Canim aktif katilimi olmayan arkadaslari eslemiyoruz seni esledigimiz hafta etiketlerimize ve ortine dönüş yapmamistin o yüzden cikardik.
Aktif katilimin olacaksa esleyelim haftaya

Canlar ortaklik listesini ayarlarken biliyorsunuz ana listede olan arkadaslari birbiriyle esliyorum bu noktada ana listede olup aktif olmayan arkadaslarin ortaklari da yalniz kaliyor. Ana listede oldugunuz icin ortakliktan da cikarmayalim diyoruz.
lutfen gunde 5-6 dk nizi ortaginiza menulerine ve yorumlara ayirin kendi motivasyonunuz icin de önemli 💞🌺

sahur
3 yemek kaşığı yulaf lapası muzlu ve çilekli

bence başım bu yüzden ağrıdı az yedim

iftar
4 yemek kaşığı pirinç pilavı
5 yemek kaşığı patlican tava
1 kase cacık
1 küçük tabak salata

1 çay bardağı çay

10.000 adım yürüyüşü tamamladım
Karabibercimm artık beni de etiketler misin? Gözden kaçırmayayım seni. ;) 4 yk pilavı ekmek yerine yemişsin sanırım. Çorba da olmayınca kalori olarak baya iyisin. Hatta sahurdan dolayı az bile olmuş. Kendine dikkat et. ;)

Haftaya daha cok motive eder seni bu durum toparlarsin 👍👍👍 yapacak bisey yok bugunu birak onune bak. Bende gecen yil 1 defa yuksek bir artiyla bitirmistim dibe cekmisti beni tam 6 lari guzel guzel giderken bi anda tarti 7 leri gostermeye baslamisti cok demorolize olmustum. Sen ayni duruma dusme bugundu kilonu kabul et ve cumaya bu kilo uzerinden eksi gelmeye devam et. 👍
İnşallah canım artık şu an ki kiloma odaklanıyorum. Haftaya güzel Bi eksi görmek istiyorum.
Seninde derceni tebrik ederim canım 😘
Canim sonunculugunu yeni gördüm ramazan vurgunu yiyeb biri olarak anliyorum seni insallah atarsin tum eksileri haftaya nerelerden geldin uzulme 💞
Malesef öyle oldu canım ama moralimi bozmuyorum bu duruma kaldığımız yerden devam
Kıızzz orti olmuşuz ummhnisa ummhnisa :KK19:
Yaaa eveet bu hafta kombo depresyona gireriz beraber😂😂

Canlar ortaklik listesini ayarlarken biliyorsunuz ana listede olan arkadaslari birbiriyle esliyorum bu noktada ana listede olup aktif olmayan arkadaslarin ortaklari da yalniz kaliyor. Ana listede oldugunuz icin ortakliktan da cikarmayalim diyoruz.
lutfen gunde 5-6 dk nizi ortaginiza menulerine ve yorumlara ayirin kendi motivasyonunuz icin de önemli 💞🌺

Merhaba ortim insallah beraber mucizeler yaratiriz 😍😍
İnşallah canım ya bu hafta sanki çok kilo veremeyecekmiş gibi hissediyorum ne zamandır 90lı kilolardayım bu hafta 800 gram versem yetiyor 89 olmaya ama sanki daha az gidecek gibi düşünüyorum🤣🤣

Back
X