Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaahhhhh ahhh sorun orda işte az az yemekte :KK43: ağzımı vurunca durmam çok zor
Ya hiç yemicem yada doyana kadar yicem :KK43:
Artık suya abanırm şişerim iyice öyle belki az yerim
Canım senden başka kim sever bunları evde eşin severse çogunlugu onun yanına yada tabağına koy çaktırmadan 😂 ben sevdiğim şeylerde öyle yapıyorum birde bende İnsülin direnci var diye artık annem ısrarları kesti beni kendi halime bıraktı 😂😂

Ya valla buraya gelmeden önce tek başıma kilo vermeye çalışmıştım. Birkaç ay öncesi yani. Cardio'lu bi programa katıldım. Her gün hoplamalı zıplamalı. Ama n'oldu biliyor musun? Benim ayak bileğimin yan bağları zayıfmış (vücudumdaki tek zayıf yer sanırım :KK70:). Zedelenmiş baya spor yaparken. O yüzden o tarz şeyleri yapmaya korkuyorum hala. İstersen ameliyat yapalım dedi de ben istemediydim o derece. Narin bir vücudum var. :confused: O yüzden beni pilates paklar bebek. :KK36:
Bendensin kuzum kaç hafta ben yürüyemedim bile belimi incittim sporda 😂😂😂

Canım senden başka kim sever bunları evde eşin severse çogunlugu onun yanına yada tabağına koy çaktırmadan 😂 ben sevdiğim şeylerde öyle yapıyorum birde bende İnsülin direnci var diye artık annem ısrarları kesti beni kendi halime bıraktı 😂😂
Sıkıntı az yersem annem üzülür değil
Sıkıntı ben kendime hakim olablirmiyim :confused:

İyi aksamlar kızlar🌸 yeni ortiler belli olmus. Selamünaleyküm yeni ortim ohbb ohbb :)
Insallah verimli bol eksili bir hafta olur bizim icin😄 kendim icin cok umudum olmasa da
Aleykum selam ilk ortim. İkimiz ic8nde bol ekşili bir hafta olur inşallah 🌺

23 Nisan
Sahur
2 aktivia üzeri çilek ,yarım armut ve 10 badem
İftar
Arpa şehriye çorbası, brüksel lahanası yemegi, salata, ayran, hurma
Ara
Sütlü kahve , yarım armut
Su: 1 lt suan
Spor: 5600 adım
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam ohbb ohbb
Ortı bence menun süper
Ama adım ve suyu artırmalısın diye düşünüyorm ❤

Valla geleceği gün evden kendi yapıp getirecek
Saçta etli kömbe yapacak bilirmisin
Taze yaprak sarma yapacakmış :confused:
Gelince yapacaklarını sayıyo bu gün bana, dedim anne verdiğim kiloların hepsini geri mi aldırcn bana 🤣
Sütlü kömbeyi bilirmisn bide yoğurtlu var, osmaniyede bayramlar da yaparlar, sütlüyü çok severim gelince ondan yapim sana diyor 🥺
Yok, canım bilmiyorum kömbe acaba bizim börek dediğimize siz kömbemi diyorsunuz, anneler hep öyle canım

Ben de cuma diye yedim şimdi bütün hafta dikkat ederim artık ilk kaçamağım oldu😅 eve ben genelde kaçamak yaptırıcı şeyler almıyorum ya da yapmıyorum eşim de bana ayak uyduruyor ama ben de çocuk yok tabi çocuk olunca işler değişebiliyor
Aynen canım inşallah başka kaçamak olmasın.. Evet alınmaması ve yapılmaması daha iyi gözün görceği yerde oldu mu olmuyor negüzelsiniz maşallah.. Çocuk da etkiliyor tabi eşdee ona uyuyor bana uycana ahh ahh birlikte acıktık bişeyler hazırladan başladılar mı tamamm hop gelsin kilolar..

Sahur
2 çeri domates, 2tk lor, 1 haşlanmış yumurta, az dereotu
İftar
1 hurma 1 kase yayla çorbası, 1 porsiyon fırında mantar, 1 bardak erik suyu ev yapımı az şekerli, 2 dilim ekmek,
1sade türk kahvesi, şekersiz çay 1 küçücük dilim çikekli pasta 1 soda
1 litre su
3 mil leslie 45dk
Cherry Mom Cherry Mom , Mehfam Mehfam pacman pacman
canım çok çok iyi valla ;) erik suyu bağırsak çalıştırır, pasta da hem küçük hem taze meyveli ;) afiyet olsun

pacman pacman monarosa da artık benim ortim :63:

Sabah
2 3 çatal menemen
1 fındık bar

Ara
1 Fındık bar
2 çilek
1 elmanın çeyreği

Akşam
2 kepçe nohut
4 5 kaşık tavuklu pilav
2 3 kaşık mercimek çorbası
Salata

Ara
1 dilim gelin pastası
Çay

Su 2 lt
Spor yok

ummhnisa ummhnisa Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
Canım bugün cuma olduğu için sıkıntı yok ama bundan sonra dikkat et annenler gelinceye kadar

Evet eslerseniz iyi olur kuzum gözden kacirmism şimdi kızlar yazınca gördüm ben
Canim aktif katilimi olmayan arkadaslari eslemiyoruz seni esledigimiz hafta etiketlerimize ve ortine dönüş yapmamistin o yüzden cikardik.
Aktif katilimin olacaksa esleyelim haftaya

pacman pacman hissediyorum haftaya sen benim ortimsin. Sopayla kovalicam seni haberin olsun :KK70: :KK70: :KK70:

Yarın vizelerim başlıyorrrrr :KK43: Bana dua ediinn :dua::dua:
Hahahahahahahah seninle de orti olmak istiyorummm. Çılgın bir hafta olur. 🤪
Halledersin eminim. Sen aslansın, sen koçsun!! Bu benim favori cesaretlendirme lafımdır sjdjksdkks
Bombeli mi geliyoruzzz dıkşınnn :silah:

Geçen yıl gönderdiğim havuçlu dondurmayı unutmuş gibisin ama :KK8:

Cnm zaten yavaş yavaş arttırmak lazım eklemlere yük biniyor kilodan zaten zıplayınca 3 katı basınç oldu noldu :ruh:
Kollajen de başlıcam öbür ay cnm sen de başla bence 😉 ve kals d vit çinko magnezyum omega 3 :)
Cuma gelmese zor verirdim sana :sinirli:
Telefonda yapamıyo galiba cnm
O havuçlu dondurmadan sonra toparlanamadım zaten hahahahahah Yaz gelsin onu yiycem ne yapıp edip. 🤓

Evet ben birden çok zorladım kendimi. Ki zaten yürüme bandında bile 6.5 hızla falan yürüdüğümde direkt bileklerim ağrıyordur. Pek önemsemiyordum. 😂😂 Sonuç beyle...

Ya ben 1 hafta önce falan vitaminlerime baktırdım. Vit d baya düşüktü. Ama kalsiyumum biraz yüksek çıktı. Sınırda yüksek. Sonucu da gösteremedim tekrar. O yüzden başlamaya emin olamadım. 🥺 İçimse ukte kaldı resmen.
2 çeri domates, 2tk lor, 1 haşlanmış yumurta, az dereotu
İftar
1 hurma 1 kase yayla çorbası, 1 porsiyon fırında mantar, 1 bardak erik suyu ev yapımı az şekerli, 2 dilim ekmek,
1sade türk kahvesi, şekersiz çay 1 küçücük dilim çikekli pasta 1 soda
1 litre su
3 mil leslie 45dk
Cherry Mom Cherry Mom , Mehfam Mehfam pacman pacman
Ahh canım monarosaa 🥺🥺 Gözümde canlanır koskoca mazi... Beni etiketlemişsin. 😭 Ben menünü çok beğendim. Genele baktığımızda bir tık şekerli bir menü ama o kadarcık. 😭😭
:olamaz: ortimm bu hafta beraberiz
Eveet, çok mesudum. 💃🏻💃🏻
Evet canım ekmek hiç almadım çorbada yapmadım bugün, ortağımı daha bilmiyordum bundan sonra etiketlerim canım,
Tamam bebek 🥰
Bendensin kuzum kaç hafta ben yürüyemedim bile belimi incittim sporda 😂😂😂
Hahahahahahaah biz narin vücutlular spor yapamayızzz. 🤪🤪
pacman pacman monarosa da artık benim ortim :63:
😂😂😂😂 Gördüm ve bi minik kıskandım dermişim.

Ayyy gozlerim doldu bende cok sevindim 🤗🤗
Canım cidden senin adına çok mutluyum geçen sefere göre ciddi fark var sende detoks yapmadan kendini harap etmeden bireysel derece aldın harikasın 👏👏👏
canım yaa sınav 2 saat sürdü ve geldikten sonra hemen yemek yapmaya başladım ve inan daha yeni rahatladım,valla kaptanım yüzüm hiç yok utanıyoreum ne yalan söyliyeyim ama inan bu hafta herşey daha iyi olacak
Canım utanacak bir şey yok ben nasılsa oruçlusun diye bir daha tartıl demiştim artın çok fazla değil ramazan benim içinde çok zor geçiyor zaten migren hastasıyım spor çok azaldı ve maalesef bende kilo alıyorum ama artık dur dedim sende de. Çok hafif şeyler yiyeceğim artık gerekirse çorba salata iftar onlarlada tıkanıyor sonuçta insan böyle hafif yersm sonrasında sporda yapabiliyorum ağır yediğimde yapamıyorum oturup kalıyorum akşam :/
Bi paco eksik listede. :KK70: Aaah ah nerelere gidem. :KK70:
🙈🙈🤭 O sadece denemeydi bakalım fark edecek misiniz diye 👀
canım geçmişi okuyamadım iznemi ayrıldın ne olur arada gel yaz çok uzakjlaşma ama olurmu
Evet canım deryacık izne ayrıldı haftaya Türkiyeye gelecek çünkü 💕
Teşekkür ederiz Almılacımmm 😍

Şampiyon 🤭 C Cagrihilal1 ve Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol kızlar çok iyi ortaklık yaptınız Tebrikler 🤩🤩

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(23-30 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Hadi bakalım hayırlı olsun güzel ortaklar olun inşallah yorumsuz bırakmayın birbirinizi kızlar 💕
Bide ben öyle özel bı diyet yapamiyom ya evde piserse o sadece ekmek ve seker yok bide tek Ogün besleniyorum
Aslında bence en güzeli öyle diyet bitince zorlanmazsın bu şekilde hayatına uydurmuş olursun ✌️
pacman pacman hissediyorum haftaya sen benim ortimsin. Sopayla kovalicam seni haberin olsun :KK70: :KK70: :KK70:

Yarın vizelerim başlıyorrrrr :KK43: Bana dua ediinn :dua::dua:
Kolay gelsin canım umarım çok iyi geçer 😘
Eki Görüntüle 2833252 16-23 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2833253

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
62​
61.5​
👿
75.5​
75​
🏆
74.15​
73.4​
👿
53.55​
53.3​
🏆
60.9​
60​
🏆
62.9​
62​
🏆
82.95​
82.5​
🏆
69.8​
69​
👿
67.4​
66.5​
👿
74.5​
73.5​
👿
57.7​
57​
👿
88.5​
87.6​
🏆
70.8​
69.9​
👿
73.9​
73​
🏆
56.9​
56.2​
👿
69.1​
68.5​
👿
76.15​
75.5​
🏆
92.4​
91.3​
🏆
59​
???​
👿 👿
68.8​
68.2​
🏆
78.9​
76​
👿

👿👿Şeytana geri döndüüm bu hafta 👿👿

:KK76::KK76:Haydi yarın sporaaa :KK76: :KK76:
Eline sağlık canım ♥️
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım benim de hedefim haftaya 57. Yalnız an itibariyle aldığım msj la bugün vizelerim başlıyormuş bu hafta benim için zor geçecek. Çünkü adliyeye de gitmek gerek.😞
Sanada kolay gelsin canım 😘
Bence bir şekilde uydurursun kendine hazır gıdalara çok gitmemeye çalış 🙈
Valla geleceği gün evden kendi yapıp getirecek
Saçta etli kömbe yapacak bilirmisin
Taze yaprak sarma yapacakmış :confused:
Gelince yapacaklarını sayıyo bu gün bana, dedim anne verdiğim kiloların hepsini geri mi aldırcn bana 🤣
Sütlü kömbeyi bilirmisn bide yoğurtlu var, osmaniyede bayramlar da yaparlar, sütlüyü çok severim gelince ondan yapim sana diyor 🥺
:ruh:

Bende o durumdayım 🤣🤣🤣 tehlike çok büyük çoookkkk boşa demiyorum , yaptığı %90 yemek cıssss içli köfteler mantılar börekler çörekler 🤣

Ama tabiki salaklık yapıp ölesiye yemicem inşaAllah okadar depresyonu boşa yaşamadım ben 🤣 oruç olmak rahatlatıyor biraz, zaten iftarda aşırı yenmiyor kontrollü yerim inşaAllah ve sahur yapmadan tutablyorum oda rahatlatıyor

Back
X