Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sağol canım 😍 bebişe de acil şifalar diliyorum özletme kendini 😘 Türkiyeye gelince de yaz deniz resmi filan at 😍

Hadii mezuniyet geliyor bu haftaa :KK76: 1 hafta dişini sıkıp detoks yapsan tamamdır 😍😍😍

Çok sağol beybim :KK68:darısı sana inşallah 💗

Aynenn 😍 ekmek hakkı yerine tatlı da yiyorum bazen 😘😘😘

Valla yaa çokkk yaklaştım cnm bnm 😍
Hadi tabana kuvvet :spor::spor::spor:

Ayy yerim seni yaa Allah neşeni arttırsın 😀

Aşnen cnm beslenme düzeni toptan değişiyor + işyerine uyum sürecin mesafe koyman vs ama çdk güzel günler yakında 😍

Bombeli mi geliyoruzzz dıkşınnn :silah:

Tebriklerr tebriklerrrr 😍👏👏👏

Dediniz de canım çekti küçük porsiyon yiyem bare :D

Geçen yıl gönderdiğim havuçlu dondurmayı unutmuş gibisin ama :KK8:

Cnm zaten yavaş yavaş arttırmak lazım eklemlere yük biniyor kilodan zaten zıplayınca 3 katı basınç oldu noldu :ruh:
Kollajen de başlıcam öbür ay cnm sen de başla bence 😉 ve kals d vit çinko magnezyum omega 3 :)

:D doya doya modadaki gülşah hanım gibi

Cuma gelmese zor verirdim sana :sinirli:

Aynennn hadi 10 dk diyelim çok mu zor :KK61:

Telefonda yapamıyo galiba cnm

Hayırlı geceler aşkom
Sagol canim. Kendine iyi bak, ben ins evime donunce gelirim tekrar 👋

Ay canım resmen 50ler😍😍😍

Sen uçuyorsun ben ümidi kestiydim ama hepten kestim yahuuu🤣🤣

Valla canım ben daha fazla artı bekliyordum dün çünkü 1.1 fazla çıkıyordum şaşırdım🤣🤣ama son gaz devam geldik yakalanmadan da hafta sonu sporumu da güzel yaparım muhtemelen ipim burdaydı rahat rahat ip atlarım en sevdiğim💃💃
Valla ben de şaşkınım🤭 direnç kırıldı galiba yoksa artık spor da yapamıyorum ama gidiyor hamd olsun. Öncesinde aç gezip sürekli spor yaptığım halde veremedigim ya da Gr Gr verdiğim haftaları bilirim😵
Direnci kır da gel hadi🥰🤗

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(23-30 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Bunu niye alintiladim bilemedim🤭🙈
@pacman hissediyorum haftaya sen benim ortimsin. Sopayla kovalicam seni haberin olsun :KK70: :KK70: :KK70:

Yarın vizelerim başlıyorrrrr :KK43: Bana dua ediinn :dua::dua:
Başarılar diliyorum canım🥰🤗
Buraya geç bir giriş yapıyorum 12ye kadar uyumuşum🤣🤣şimdi dışarı çıktım hava çok güzel😍
Ya iki gündür öğleden sonra uyuyorum ben de😵 vücut nolii diyor🙈
Masallah canim harikasin 👍
🥰🥰🥰🥰

Valla ben de şaşkınım🤭 direnç kırıldı galiba yoksa artık spor da yapamıyorum ama gidiyor hamd olsun. Öncesinde aç gezip sürekli spor yaptığım halde veremedigim ya da Gr Gr verdiğim haftaları bilirim😵
Direnci kır da gel hadi🥰🤗

Bunu niye alintiladim bilemedim🤭🙈

Başarılar diliyorum canım🥰🤗

Ya iki gündür öğleden sonra uyuyorum ben de😵 vücut nolii diyor🙈

🥰🥰🥰🥰
Ay kırayım kırayım da geleyim ben de oralara artık🤩🤩

Canım cidden senin adına çok mutluyum geçen sefere göre ciddi fark var sende detoks yapmadan kendini harap etmeden bireysel derece aldın harikasın 👏👏👏

Canım utanacak bir şey yok ben nasılsa oruçlusun diye bir daha tartıl demiştim artın çok fazla değil ramazan benim içinde çok zor geçiyor zaten migren hastasıyım spor çok azaldı ve maalesef bende kilo alıyorum ama artık dur dedim sende de. Çok hafif şeyler yiyeceğim artık gerekirse çorba salata iftar onlarlada tıkanıyor sonuçta insan böyle hafif yersm sonrasında sporda yapabiliyorum ağır yediğimde yapamıyorum oturup kalıyorum akşam :/

🙈🙈🤭 O sadece denemeydi bakalım fark edecek misiniz diye 👀

Evet canım deryacık izne ayrıldı haftaya Türkiyeye gelecek çünkü 💕

Teşekkür ederiz Almılacımmm 😍

Şampiyon 🤭 @Cagrihilal1 ve @Kendinin en iyi hali ol kızlar çok iyi ortaklık yaptınız Tebrikler 🤩🤩

Hadi bakalım hayırlı olsun güzel ortaklar olun inşallah yorumsuz bırakmayın birbirinizi kızlar 💕

Aslında bence en güzeli öyle diyet bitince zorlanmazsın bu şekilde hayatına uydurmuş olursun ✌️

Kolay gelsin canım umarım çok iyi geçer 😘

Eline sağlık canım ♥️

Sanada kolay gelsin canım 😘
Bence bir şekilde uydurursun kendine hazır gıdalara çok gitmemeye çalış 🙈

:ruh:
Kaptanım resmen beni anlatmışsın bende aynı şekildeyim birde evde herşey bana bakıyor kızlar ders çalışıyor

:olamaz: ortimm bu hafta beraberiz

Ellerine sağlık
Oy ya gece yatarken ağzıma 1 çilek atmıştım cayır cayır yanıyor midem,
Ben çocukken annem derdi bişe yiyince midem yanıyor, bende benim hiç yanmaz diye sevinirdim, 1 2 senedir benimde yanıyor artık
Çok geçmiş olsun canım
Günaydınnnn 💕💕💕
Herkes nereler de...:KK3:
Hafta sonu sessizliği canım
Evet canim. Izne ayrildim. Bir aksilik olmazsa zatwn haftaya Turkiye yolcusuyuz. Insallah donuste gelirim yine
Senin adına sevindim canım bol, bol, eğlen ve tatilde gel yaz neler yapıyorsun diye özletme fazla
İyi akşamlar arkadaslar bugun 3 saat derin temizlik yaptim 🙃 3 saatte iki odanin perdesi cami tozu bi de evi anca süpürdüm 🤣
Hayayda yardimci aliyordum ama Adanada biraz pahali ev de kucuk olunca dedim niye yapmayim 🙈
İftar hazirligi vs simdi dinlenme zamaniii 😌
Kolay gelsin

Back
X