Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı (12.30): 1 yumurtadan çok çok az yağlı omlet, 20 gr lor peynir, 20 gr yeşilzeytin (yeşilzeytin bitişik yazılıyormuş ya, şok geçiriyorum :KK70:), bol yeşillik, 2 tane cherry domates, 25 gr tb ekmek, 1 tane köz kırmızı biber, 1 bardak yeşil çay

Ara (16.00): 6 tane çağla, 10 gr fındık, 1 fincan kayısı çayı

Akşam (19.30): 1 kepçe tarhana çorbası, bolca roka salatası, yarım tabak kadar fırında karnabahar, brokoli, havuç. Üzerine biraz yoğurt döküp yedim. 2-3 çatal yoğurtlu patlıcan salatası, 1 çatal da sini kebabının tadına baktım.. :KK66:

Su: 1600 ml. Bugün çok geç içmeye başladım. Yarın telafi edicem.
Spor: :confused:

Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum @Mehfa
Canım ya ben seni yine etiketlemeyi unuttum bu, arada dünkü menünde çok güzel, yeşil zeytin bitişik yazılır yazınca bak ben bilmeden yine ayrı yazdım

Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım :(
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugün 😔 melek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri

Canım ya ben seni yine etiketlemeyi unuttum bu, arada dünkü menünde çok güzel, yeşil zeytin bitişik yazılır yazınca bak ben bilmeden yine ayrı yazdım
Bende baktım şimdi merakımdan
pacman pacman
TDK'ye göre "yeşilzeytin"in bitişik, "siyah zeytin" ayrı yazılıyor.

Tövbee 🤦 rengine göre ayrılıyormuş meğer 🙈

Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım :KK43:
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugün 😔 melek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Çok üzüldüm kaptanım :( Allahtan ümit kesilmez inşaAllah Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin amcaya

Allah sifa versin canim çok zor artik cevremizde hergun bir haber aliyoruz. İnsallah tez zamanda biter bu illet. Amcamiza da acil sifalar diliyorum canim 😔

Ay kaptanım yanlış anladım önce Allah şifasını versin inşallah iyileşir Allahtan Ümit kesilmez😔 nice iyileşenler oldu öyle inşallah siz de güzel haberler alırsınız bir an önce🙏

Sahur
1 orta patates
Salatalik
domates
2 dilim ekmek
1 yk kozlenmis kirmizi bibrr

Iftar
1 kase corba
Salata
2 yk barbunya

50 gr un helvasi

Su sahura kadar 2 lt yi gecer

Spor
30 dk kardio
45 dk bolgesel

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam hzlsel hzlsel
Canım yanlış yere yazmışsın menünü😅akşam yemeğini az yemişsin helva için herhalde🤣 gayet dengeli bir menü olmuş sporun da harika🤩🤩

Rabbim tüm hastalarımızıda sizin hastanıza da Şafi isminin hürmetine şifa versin. Bol bol dua edicez kaptanım😥❤️

Kaptanım, çok çok geçmiş olsun. Entübe edildikten sonra iyileşen de çok var. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah acil şifalar versin inşallah. Dua edicem.

Back
X