Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canim ana listede olup buraya vakit ayiramayan arkadaslar cok maalesef bu hafta herkes ortak olsun diye kendimi eslemedim es yoktu. Menulerine beni etiketleyebilirsin canim takip ederim 💞
@olvidos canim 5 dk dahi ayirsan gruba ortagin yalniz kalmasin 💞🌺
Cuma yazamadım ama ben genelde düzenli yazarım zaten

Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım :KK43:
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugün 😔 melek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Canım rabbim şifa versin inşallah bu illet sevdiklerimizi aldı hep rabbim tez zamanda kurtarsın
Sabah
Avcum kadar haşhaşlı çörek
Peynir
Domates
Yeşil çay

Akşam
3 kaşık nohut
3 kaşık tavuklu pilav
3 kaşık mercimek çorbası
Tere
Ayran
1 Hurma

Ara
Çay içicem inşaAllah
Yanına 1 bisküvi yiyeblrim

Su bu gün çok az oldu :KK43:
Spor şuan yok yaparsam yazarım dicem ama hiç halimde yok
Yarın oruca başlıcam inşaAllah, düzen yeniden değişk çabucak alışır vucudum inşaAllah

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam ummhnisa ummhnisa
Canım menün iyi bugün bende spor yapamadım hava çok kapalıydı bi de hasta mı olucam ne hep uykum var halim yok inşallah havalardandır
Şu koreli kadınların dansını gören oldumu 🤭 göbek eritir mi acep
Ayyy insta ta hep karşımdalar 😂😂

Selam kızlar bugün girdim çıktım yazamadım :KK43:
Kötü bir haber aldım bütün moralim alt üst eşimin babası gibi sevdiği bir amcamız oğlumdaki Mehmet adı ondan geliyor hatta coviddi entübe olmuş bugün 😔 melek gibi adam o kadar üzgünüm ki içim acıyor daha fazla sevdiklerimzden olmadan bu illet terk eder inşallah bizleri
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce millet olarak sağlıklı bir hayata başlarız hem fiziksel hem psikolojik olarak hastalık yıktı bizleri hayatimiz kisitlandi ve bazı sevdiklerimiz hastalandı tüm hastalara acil şifalar diliyorum.

Canım menün iyi bugün bende spor yapamadım hava çok kapalıydı bi de hasta mı olucam ne hep uykum var halim yok inşallah havalardandır
Ayyy insta ta hep karşımdalar 😂😂
Sağol canm,
Oruçtandır ortim yoruluyosundur

Benimde hep instada karşıma çıkıyor 🤣 demeyecem valla 😂 eşim görse napıyosun der ay 😂🤣

Sağol canm,
Oruçtandır ortim yoruluyosundur

Benimde hep instada karşıma çıkıyor 🤣 demeyecem valla 😂 eşim görse napıyosun der ay 😂🤣
Bilemedim kii canım halsizliğim var biraz tırsıyorum valla
Dene bakalım 1 hafta nasıl Bi sonuç alıcan merak ediyorum
Biraz az olmuş sanki doydun mu?
Yanına ayran falan içseydin
Çorba ne çorbası?
Canım eklemeyi unutmuşum 1 dilim de pide vardı 🤦‍♀️
Domates çorbasıydı canım ben iftar da yemek için kendimi çok zorluyorum anında midem de sanki balon şişiyor gibi oluyor

Canım ya bebeğim hasta biraz çok huysuz durmuyor dis çıkartıyor atesleniyor uyumak istemiyor huysuz bu ara malum o uykusuz kalınca bende mahfoluyorum beni maruz gor biraz canim
Ooo çok geçmiş olsun canım🙁
24 nisan
Sahur
Şuba salatası
4 bardak su
Iftar
Koy böreği yaptım
1 dilim köy böreğiyle ayran ictim
1 litre su
Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis ummhnisa ummhnisa
Afiyet olsun canım ama biraz az olmuş gibi sanki🙂🙂şuba salatası nasıl bir şey ki

Allah sifa versin canim çok zor artik cevremizde hergun bir haber aliyoruz. İnsallah tez zamanda biter bu illet. Amcamiza da acil sifalar diliyorum canim 😔

Ay kaptanım yanlış anladım önce Allah şifasını versin inşallah iyileşir Allahtan Ümit kesilmez😔 nice iyileşenler oldu öyle inşallah siz de güzel haberler alırsınız bir an önce🙏

Rabbim tüm hastalarımızıda sizin hastanıza da Şafi isminin hürmetine şifa versin. Bol bol dua edicez kaptanım😥❤️

Kaptanım, çok çok geçmiş olsun. Entübe edildikten sonra iyileşen de çok var. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah acil şifalar versin inşallah. Dua edicem.

Cherry Mom Cherry Mom canım geçmiş olsun Amcanıza. Allah şifa versin inşaAllah 😔

Çok gecmis olsun rabbim şifa göndersin yakinlarimizi sevdiklerimizi korusun allahim 🙁🙁
Allar razı olsun hepinizden kızlar umarız düzelir torunu olacak inşallah onu görebilir küçük oğlunun üniversite mezuniyetini görebilir yaşı öyle çok büyük değil daha 50 yaşında rabbim ailesiine bağışlasın. Ama yine konu geldi çattı kiloya maalesef fazla kilosu vardı 100 küsür kiloydu sanırım o yüzden şeker hastalığı vardı :KK43: çok dikkat etmeliyiz çok şu yaşımızda adam gibi beslenmeyi öğrenmeliyiz cidden :KK43:
Tartısı olmayan kimdi hatırlayamadım a101 e tartı geliyormuş yağ analizli aprilla bendeki de aprilla 2 yılı geçti bi kere pil değiştirdim haberiniz olsun kızlar ihtiyacınız varsa bu perşembe geliyormuş. 💚
S seyrulsefer di canım o da a101 den bakıyordu sanırım sağol haber verdiğin için ✌️
Canım rabbim şifa versin inşallah bu illet sevdiklerimizi aldı hep rabbim tez zamanda kurtarsın

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce millet olarak sağlıklı bir hayata başlarız hem fiziksel hem psikolojik olarak hastalık yıktı bizleri hayatimiz kisitlandi ve bazı sevdiklerimiz hastalandı tüm hastalara acil şifalar diliyorum.

24 nisan
Sahur
Şuba salatası
4 bardak su
Iftar
Koy böreği yaptım
1 dilim köy böreğiyle ayran ictim
1 litre su
Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis ummhnisa ummhnisa
Menü yanlış sayfada olmuş canım Mehfam Mehfam ı etiket yaparsın menülerinde kendisi takibini yapıyor çünkü etiket olmayıp birde yanlış sayfada olunca menü paylaşmamış gibi olmuşsun listede :KK43:
Birde bu hafta ortağın yarimuhendis yarimuhendis değil mi o yüzden ummhnisa yi etiket yapmana gerek yok 😘
Eline sağlık kuzum

Ramazan bitmeden gün yüzü göstermeyecek bu tartılar🤣 ben bu sene tutamıyorum o yüzden dengem şaşmadı ama Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce o anı yakalarsın😅
Allah razı olsun canim🥰 iyi yonunden bakalim dengesi sasanlarin cogu ramazandan sonra bomba gibi gelecek insallah 😅
Çok sorun degil canım ya ben herkese salça olurum bir şekilde 😍 zaten oruçta ne uyku kaldı ne düzen ❤️
Tamam canim nasil istersen zaten dönüş yapmis ortin 💞
Canım ya bebeğim hasta biraz çok huysuz durmuyor dis çıkartıyor atesleniyor uyumak istemiyor huysuz bu ara malum o uykusuz kalınca bende mahfoluyorum beni maruz gor biraz canim
Gecmis olsun canim Allah sifa versin bebise 🌺

Back
X