Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu gün biraz karbon çok oldu :KK43:

Sahur
3 Hurma
Yarım kase yoğurt

İftar
4 kaşık keşkek
2 kaşık pilav
1 kase Mercimek çorbası
Salata

Ara
1 dilim çakma trilece :KK43:

Su az :KK43:
Spor yok
Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
Canım aslında çok yememişsin ama pilav ve keşkek aynı gün aynı öğünde olması biraz bozmuş o tatlı da haftanın son kaçamağı olsun
Gecenin bu saati saçımı boyadm 😅
Kuzum bebeler uyumuşmuşken gidip yatsaydım yaa bak sabaha ödem olucak sonra

Canım aslında çok yememişsin ama pilav ve keşkek aynı gün aynı öğünde olması biraz bozmuş o tatlı da haftanın son kaçamağı olsun

Kuzum bebeler uyumuşmuşken gidip yatsaydım yaa bak sabaha ödem olucak sonra
Kayınbabam Amasyalı keşkekle pilavı birlikte yerler bende öyle çok sevdim 🥺 yemesem iyiydi evet inşaAllah yarına tartıya yansımaz
Yine geç yattım inşaAllah geç uyanır yavrum

Hanımlar günaydın, nasılsınız? Ramazandan sonrası için düşünmüştüm ancak böyle devam edersem Ramazanda +5 kilomla aranıza dönecektim. O yüzden çarşamba günü ekibe dahil olma talebim var. En azından iftar ve sahur menülerime dikkat ederim, sizlerin öğünleriniz de fikir olur bana. Ya da hala ekipçe cuma günü tartı günüyse cuma günü de dahil olabilirim. Ama önceliğim çarşamba elbette ki. Ne dersiniz?

Nasıl güzel bir uygulamaymış öyle, bende bir bakayım uygulamaya, bende oruç olmadığında suyu 1 litrelik şişee dolduruyorum lavobanun üzerinde duruyor gördükçe içiyordum
Ben görsem bile içmiyordum genelde. 😂 Bununla baya alıştım. Şimdilerde kendi kendime susuyorum. İlk defa böyle bi şey başıma geliyor. Çok şaşkınım. 😍
hamburgercide tarttığını ve bu 1000 kalori değil 1020 kalori fazlasını alın lütfen dediğini hayal ettim de :KK70: :KK70: :KK70:
Hahahahahahah eksik kalori için de aynı tepkiyi veririm. 😈😈
ricalar gittikçe sertleşiyor mu ne :KK70: :KK70:
😂😂😂 Diğer türlü ortilik görevimi yapmıyormuş gibi hissediyorum. 🤪

Günaydın herkese ☀️ Bugün dışarıda olacağım. Çok giremeyebilirim. O yüzden şimdiden kilomu yazayım. Hem de günün ilk bildirimi yihhu!

Cuma: 68.2
Güncel: 67.8

Ben biraz kilo vermişim arkdşlr malsf... 🤪🤪🤪

Deniz ve Kum Deniz ve Kum canımcım sen de beni etiketle. Gözümden kaçmasın. 😏
Tebrik ederim canım😘
Daha fazla tartılmak için beklemem bir şey değiştirmeyecek🤣 sabitim buna da şükür hala 90.7 kilom😖 bu hafta 8leri göremeyeceğim anlaşılan😢
Sabit gelmek bile büyük başarı canım ben pazartesinden cumaya 1.2 göndermiş insanım o işker hiç belli olmaz bakıverirsin hedefin altına düşmüşsün🙈🙈☺☺🤣

Back
X