- 23 Mart 2016
- 29.838
- 90.298
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #409.781
kızlar oruçlu olmayanlardan pazartesi tartı Bildirimlerini beklerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayday maydayHanımlar günaydın, nasılsınız? Ramazandan sonrası için düşünmüştüm ancak böyle devam edersem Ramazanda +5 kilomla aranıza dönecektim. O yüzden çarşamba günü ekibe dahil olma talebim var. En azından iftar ve sahur menülerime dikkat ederim, sizlerin öğünleriniz de fikir olur bana. Ya da hala ekipçe cuma günü tartı günüyse cuma günü de dahil olabilirim. Ama önceliğim çarşamba elbette ki. Ne dersiniz?
Yaaa sıkılıyor tabi yavrucaklar kıyamam7den beri başlayan mızlamayı anca 10 a kadar idare ettim![]()
Canım mrb hgHanımlar günaydın, nasılsınız? Ramazandan sonrası için düşünmüştüm ancak böyle devam edersem Ramazanda +5 kilomla aranıza dönecektim. O yüzden çarşamba günü ekibe dahil olma talebim var. En azından iftar ve sahur menülerime dikkat ederim, sizlerin öğünleriniz de fikir olur bana. Ya da hala ekipçe cuma günü tartı günüyse cuma günü de dahil olabilirim. Ama önceliğim çarşamba elbette ki. Ne dersiniz?
Evet eksiye geçerim inşaAllah iftara doğru, bu gün görümceme gideceğiz inşaAllah o yüzden şimdi bakm yazim dedimCanım oruçlusun yaa akşam üzerine yine eksiyi görürsün ben cuma kaçta tartılıyorsam pazartesi de öyle tartılıyorum gerçek eksiyi görebiliyorum
Begonya2
Şişemi doldurdum koydum gözümün önüne canım eğer bardakla içersem ölçü bilemiyorum tabiki yazarım canım benimGüzel menü olmuş aslında orticim. Sadece gün içine böldüğünde dengeli olsa da ekmekle çorbayı aynı anda tüketmezdim sanırım ben.Ama ama çok rica ediyorum. Yarın ne kadar su içtiğini lütfen lütfen hatırlayıp yaz. Ben de göreyiiim.
![]()
Günaydın canım kusura bakma
Yok, canım ben sert anlamadım daha iyi oluyor eksiklerimi görüyorum en azından şişem elimde bir içeyimde geleyimricalar gittikçe sertleşiyor mu ne![]()
![]()
Benim, kızımda tartmadan kesinlikle yemiyorAyyy herşeyi nasıl tartıyorsun yaaa, gençlik tabii ahh ahh![]()
![]()
![]()
Zaten senin de samimiyetine güvendiğim için biraz daha rahatım ortim.Yok, canım ben sert anlamadım daha iyi oluyor eksiklerimi görüyorum en azından şişem elimde bir içeyimde geleyim
Tamamdır. O zaman haydi bismillah diyelimGünaydın canım kusura bakma
Başlayabilirsin tabi menü yazmaya iyi olur bencede kontrolü ne kadar önce ele geçirirsen o kadar kâr
Menü sayfamız biliyorsun
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Şimdilik beni veMehfam ı etiket yapabilirsin
![]()
Ohhh bizde dün eşimle konuştuk afyon da olsaydık bizde iftar yapardık ailelerimizle diyeEvet eksiye geçerim inşaAllah iftara doğru, bu gün görümceme gideceğiz inşaAllah o yüzden şimdi bakm yazim dedim
Selam canım tabi derse odaklanman lazım senin için en güzeli olur inşallah çabucak toparlar dönersin aramızaKızlar selam. Nasılsınız.
Ben cumadan itibaren izne ayrılacağım kaptancığımla da konuştum. İyice koptum buradan. Dersten kafamı kaldıramıyorumramazandan sonra dönmeyi düşünüyorum inşallah.
Bu arada listelerde çarpı gözüküp motivasyon bozmayayım kızlar. Şimdiden çıkartabilirsiniz.Hedef60kgolmak
Mehfam
muhursuzpusula
Günaydın herkeseBugün dışarıda olacağım. Çok giremeyebilirim. O yüzden şimdiden kilomu yazayım. Hem de günün ilk bildirimi yihhu!
Cuma: 68.2
Güncel: 67.8
Ben biraz kilo vermişim arkdşlr malsf...
Deniz ve Kum canımcım sen de beni etiketle. Gözümden kaçmasın.
![]()
Şakası tabiiYok, canım ben sert anlamadım daha iyi oluyor eksiklerimi görüyorum en azından şişem elimde bir içeyimde geleyim
Öyle de dışarıda zor olmaz mı cnm yaBenim, kızımda tartmadan kesinlikle yemiyor
Tamam canım zaten sonuç listede almamıştım seniKızlar selam. Nasılsınız.
Ben cumadan itibaren izne ayrılacağım kaptancığımla da konuştum. İyice koptum buradan. Dersten kafamı kaldıramıyorumramazandan sonra dönmeyi düşünüyorum inşallah.
Bu arada listelerde çarpı gözüküp motivasyon bozmayayım kızlar. Şimdiden çıkartabilirsiniz.Hedef60kgolmak
Mehfam
muhursuzpusula