Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım 😘 karatay çok iyi geldi valla 😉

Canını sıkan başka şeyler mi var canım? Odaklanamıyor musun 💗

İstanbulun neminden 5 kilo ödem 😆😆😆
Evet odaklanamıyorum yada istikrar mı diyelim moralim bozuluyor hep aynı kiloda aynı yerdeymişim gibi tartıda sonuç görmek hızlı olsun istiyorum... ondan sanırım birde ödem sorunu su içemedim yine vakit yetmiyor.. İzmirden de okadar😊

Teşekkür ederim kuzucum.😘😘 Döneceğim inşallah. Yine buralarda olurum. Çok uzaklaşmam 😂😂 ama böyle fasulyeden eleman gibi takılıp sadece bildirim yapmak içime sinmiyor. Mezuniyet için döniciiiğim. Bekleyin beni anacım 😂😂😘
Ay kuzum ya bu sorumluluk bilinciyle sen tezi de bitirirsin burdan da mezun olursun masallah 😍 ilk mesajimda yazamamisim🤣 dualarimdasin canim 💞🤲🏻😍

Evet odaklanamıyorum yada istikrar mı diyelim moralim bozuluyor hep aynı kiloda aynı yerdeymişim gibi tartıda sonuç görmek hızlı olsun istiyorum... ondan sanırım birde ödem sorunu su içemedim yine vakit yetmiyor.. İzmirden de okadar😊
tartıda sonuç görmek için beslenmeyi değiştirmeli ama ;) yok mu hiç hoşuna giden ya da önceden sonuç aldığın diyet canım? :)
İzmirde misin çok güzel :))

tartıda sonuç görmek için beslenmeyi değiştirmeli ama :KK66: yok mu hiç hoşuna giden ya da önceden sonuç aldığın diyet canım? :)
İzmirde misin çok güzel :))
Evet haklısın beslenme alışkanlıkları değiştirmek lazım ama yok ki öyle sonuç aldığım bir liste bişey.. tatlı beni yakan ona zaafım var birde hareketsiz bir yaşam sanırım eve kapanıyoruz virüs dolayısıyla.. İzmir Karşıyaka dan 😊sen nerdensin canım

Evet haklısın beslenme alışkanlıkları değiştirmek lazım ama yok ki öyle sonuç aldığım bir liste bişey.. tatlı beni yakan ona zaafım var birde hareketsiz bir yaşam sanırım eve kapanıyoruz virüs dolayısıyla.. İzmir Karşıyaka dan 😊sen nerdensin canım
canım şöyle yapsan, canın çeken tatlıdan küçük porsiyon hazırlayıp iftarı onunla açsan? sonra diğer yemeklerden az az yiyip bitirirsen bir de yeşil çay içersen daha ne olsun ;) ben bugünkü sporları evde yaptım ;) 6 bin adımı iftara kadar 500 500 tamamlıyorum canım kalan soru da iftardan sonra yapıyorum .Ankara ❤️ cnm iftar geç okunur ama sahur da geç biter ;)
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1kk ezine peynir, 2 çeri domates, 1 dilim tb ekmeği, az maydonoz
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 1 servis kaşığı enginar, 1 küçük kase yoğurtlu kabak, 2 köfte, 1,5 top pişmaniye ,2 çatal karpuz
1 sade türk kahvesi, şekersiz çay
1 litre su
Cardio 40 dk, 15 dk bölgesel
Cherry Mom Cherry Mom , Mehfam Mehfam , Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
sporun çok güzel yine ;) dengeli görünüyor cnm menün 😍 afiyet olsun

Cherry Mom Cherry Mom melita09 melita09
Akşam üzeri tartıldım 58 i gördüm bi tık almışım. Az önce trendyoldan beemedic diye bi markanın baskülünü sipariş ettim kullanan var mıbilmiyorum. Umarım cumaya yetişir. 0D069184-9255-42DC-B86D-BF9D2A4C65FD.webp

Allahtan eve girmiyor yoksa tutamazdım kendimi🙈 Allah yardımcın olsun canım ama ne güzel bak tutuyorsun kendini böyle böyle gidecek kilolar😍
Aynen öyle sonuçta tadını bilmediğim şeyler değil😍
Sabreden devrisler muradina erecekler😂😂 o degilde kiloluyken rejim falan yapazken yediklerimi vicdan azabi cekmeden yesem iyiymis hem yemisim hem yediğimden bisey anlamamisim yok boyle pismanlik 🙈🙈
Ya ben kilo verme serüvenime başlamadan önce yediklerim için pişman olmazdım yemek için de sorgulamazdım ve beynim çok daha rahatmış🤣🤣
Aman deyim güzelim bozma diyeti
Yok yok asayiş berkemal🤣🤣

Back
X