- 5 Ekim 2020
- 2.679
- 10.461
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #409.881
Yaaa çokk tatlı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çokk tatlı
Evet odaklanamıyorum yada istikrar mı diyelim moralim bozuluyor hep aynı kiloda aynı yerdeymişim gibi tartıda sonuç görmek hızlı olsun istiyorum... ondan sanırım birde ödem sorunu su içemedim yine vakit yetmiyor.. İzmirden de okadarTamam canımkaratay çok iyi geldi valla
Canını sıkan başka şeyler mi var canım? Odaklanamıyor musun
İstanbulun neminden 5 kilo ödem![]()
Ay kuzum ya bu sorumluluk bilinciyle sen tezi de bitirirsin burdan da mezun olursun masallahTeşekkür ederim kuzucum.Döneceğim inşallah. Yine buralarda olurum. Çok uzaklaşmam
ama böyle fasulyeden eleman gibi takılıp sadece bildirim yapmak içime sinmiyor. Mezuniyet için döniciiiğim. Bekleyin beni anacım
![]()
olsun cnm 3-4 gün geciksin de olsun yeter kiOlmuşum gibi geliyo aha tamam başladı diyorum ama o kadar bi daha görünmüyor, geçen ayda aynısı olmuştu 3-4 gün sonra olabilmiştim. Evet çok strese giriyo insan ya![]()
tartıda sonuç görmek için beslenmeyi değiştirmeli amaEvet odaklanamıyorum yada istikrar mı diyelim moralim bozuluyor hep aynı kiloda aynı yerdeymişim gibi tartıda sonuç görmek hızlı olsun istiyorum... ondan sanırım birde ödem sorunu su içemedim yine vakit yetmiyor.. İzmirden de okadar![]()
Harikasın canım afiyet olsunBugün menüm
Sahur 2 yumurtadan acı biberli zerdeçallı menemen, siyah çay,1 dilim tb ekmeği,zeytin ,2 kaşık lor peyniri
İftar ton balıklı salata, maden suyu
Ara 1 elma, ceviz, yeşil çay
10.000 adım ,4 mil leslie
M monarosaaMehfam
Cherry Mom
sağol kuşumHarikasın canım afiyet olsun![]()
Evet haklısın beslenme alışkanlıkları değiştirmek lazım ama yok ki öyle sonuç aldığım bir liste bişey.. tatlı beni yakan ona zaafım var birde hareketsiz bir yaşam sanırım eve kapanıyoruz virüs dolayısıyla.. İzmir Karşıyaka dantartıda sonuç görmek için beslenmeyi değiştirmeli amayok mu hiç hoşuna giden ya da önceden sonuç aldığın diyet canım? :)
İzmirde misin çok güzel :))
canım şöyle yapsan, canın çeken tatlıdan küçük porsiyon hazırlayıp iftarı onunla açsan? sonra diğer yemeklerden az az yiyip bitirirsen bir de yeşil çay içersen daha ne olsunEvet haklısın beslenme alışkanlıkları değiştirmek lazım ama yok ki öyle sonuç aldığım bir liste bişey.. tatlı beni yakan ona zaafım var birde hareketsiz bir yaşam sanırım eve kapanıyoruz virüs dolayısıyla.. İzmir Karşıyaka dansen nerdensin canım
sporun çok güzel yineSahur
1 haşlanmış yumurta, 1kk ezine peynir, 2 çeri domates, 1 dilim tb ekmeği, az maydonoz
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 1 servis kaşığı enginar, 1 küçük kase yoğurtlu kabak, 2 köfte, 1,5 top pişmaniye ,2 çatal karpuz
1 sade türk kahvesi, şekersiz çay
1 litre su
Cardio 40 dk, 15 dk bölgesel
Cherry Mom ,
Mehfam ,
Hedef60kgolmak
Pazar menüsü
İftar yoğurtlu (karnabahar) kavurması iki tabak
Sahur
1,5 h yumurta,4 ceviz,5 zeytin, 1 tel peynir, 2 tk ev yapımı sos yumurta üstüne, 1 dlm ekmek, Filitre kahve
10500 adım@emnisMehfam
muhursuzpusula
Orti valla bende ancak müsait oldum ve bu hafta hep böyle. Bi de tam kapanma geldi. Çocukları nasıl zapt edicem bilmiyorumKaptanım , ortim...haftasonu kızımın doğum günüydü...çok istedi arkadaşlarıyla yapmayı....cumadan beri aktif değildim...arkadaşım aktifti etiketliyordu. daha dikkatli olacağım.
Aynen cnm menü spor sayfasınaYanlış oldu kızlar kusura bakmayın.
Aman deyim güzelim bozma diyetiYaklaşık 5 gündür eve tatlı giriyor koklayıp koklayıp geri dönüyorum ama çıldırmamak elde değil![]()
İyiyim ortim sen nasılsın. Gün boyu çocukların dersi vardı giremedim akşamda iftar çay falan derken yorgunluktan fırsat bulamadım
Aynen öyle sonuçta tadını bilmediğim şeyler değilAllahtan eve girmiyor yoksa tutamazdım kendimiAllah yardımcın olsun canım ama ne güzel bak tutuyorsun kendini böyle böyle gidecek kilolar
![]()
Ya ben kilo verme serüvenime başlamadan önce yediklerim için pişman olmazdım yemek için de sorgulamazdım ve beynim çok daha rahatmışSabreden devrisler muradina ereceklero degilde kiloluyken rejim falan yapazken yediklerimi vicdan azabi cekmeden yesem iyiymis hem yemisim hem yediğimden bisey anlamamisim yok boyle pismanlik
![]()
Yok yok asayiş berkemalAman deyim güzelim bozma diyeti
Bende iyi diyeyim iyi olsun:d modum düsük bu ara tam kapanma da geldi bana bi depresyon gelir artıkİyiyim ortim sen nasılsın. Gün boyu çocukların dersi vardı giremedim akşamda iftar çay falan derken yorgunluktan fırsat bulamadım![]()