- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #409.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunn. Şimdi daha iyi misin?Herkese günaydın kızlar.... Dün akşam iftara doğru feci bir baş ağrım oldu... Mide bulantısı oturup ağlıyacaktım...
Dün çok yorgundum, alıntıladım unutmamak için. Suyunu unutmayıp yazdığın için çok teşekkür ederim. Kendimi değerli hissettimSabah 8.30
1 dilim ekmek
1yumurta az yağda
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 dilim peynir
Ara 9.00
1 türk kahvesi
Öğlen 12.00
1 portakal
Ara 15.00
1 türk kahvesi
Akşam 18.00
1 kase mercimek çorbası
1 dilim peynirli börek
4 yemek kaşığı kırmızı lahana salatası
2 litre su
10.000 adım yürüyüş
Mehfam
Hedef60kgolmak
pacman
Cherry Mom
Günaydın canım nasılsınGünaydın![]()
Günaydın canım
Ne yapacak annnenlern gelişi iptal mi![]()
Gelmicez dediGünaydın canım nasılsın
Annenler geliyor mu nasıl yapacaksınız bayram için sende gidecektin sanki onlarla değil mi
Yaa tühhh sana iyi olacaktı keşke glip bayramda sende olsalarGelmicez dedihala ümidim var belki yarın sürpriz yaparlar
![]()
ayy sakın ben tatlılarla konuşuyorum dedim alıyorum demedim
Yaa tühhh sana iyi olacaktı keşke glip bayramda sende olsalar![]()
Çok canım sıkıldı oturup ağlama modundayım
Tmm canımCherry Mom
Mehfam
Hedef60kgolmak canlar ben ramazanda menü spor olayını düzenli götüremiyorum bayram sonuna inşallah yazmaya devam ederim
![]()
Kısmet canım ne yapsınlar 1 ay uzun bir süre onlarıda anlamak lazımGelmicez dedihala ümidim var belki yarın sürpriz yaparlar
![]()
Günaydın canım başarılar dilerim Bi süre kafa dinlersin artıkGünaydınlar herkese bugün son sınavıma giriyorum ve kurtuluyorum bir süre![]()
Geçmiş olsun canım son sınavnda iyi geçer inşallahGünaydınlar herkese bugün son sınavıma giriyorum ve kurtuluyorum bir süre![]()
Bende şaşırmıştım zatenayy sakın ben tatlılarla konuşuyorum dedim alıyorum demedim![]()
Nasip değilmiş canım üzülme inşallah bayram sonrası görüşürsünüzÇok canım sıkıldı oturup ağlama modundayımnasip napaym
ay yok canım lafı geçti tatlı çekiliyo ramazanda diye ben de dedim bimde alışveriş yaparken tatlılarla konuşuyorumBende şaşırmıştım zatenalmıla tatlı reklamı yapmaz takımda dedim içimnden
![]()