Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde kv gelecekti bir an kalbim güm güm oldu eyvah 1 ay bende kalacak başşkann ne yaptın başkannnn dedim de 🤣🤣 neyse ki hastanede işi varmış Perşembeye kadar yetişmezmiş yetişse gelp 1 ay kalacaktı 🙈🙈🙈🙈
Begonya2 Begonya2 senin tersi heyecanlar yaşadım yani dün🙈🙈
Gelemiyor diye nasıl üzülmüşsün

canım şöyle yapsan, canın çeken tatlıdan küçük porsiyon hazırlayıp iftarı onunla açsan? sonra diğer yemeklerden az az yiyip bitirirsen bir de yeşil çay içersen daha ne olsun :KK66: ben bugünkü sporları evde yaptım :KK66: 6 bin adımı iftara kadar 500 500 tamamlıyorum canım kalan soru da iftardan sonra yapıyorum .Ankara ❤️ cnm iftar geç okunur ama sahur da geç biter :KK66:

sporun çok güzel yine :KK66: dengeli görünüyor cnm menün 😍 afiyet olsun
Tşkler kuzum deniycem tşk 😘😘

Anlamıyorum noluyor bana canım sıkıldı iyice Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben izin alabiliyor muyum acaba ramazan da benim düzen allak bullak oldu
Cuma günü ancak canım
Dünden bugüne fark olmasına neden şaşırdın ki dün menüde baklava var makarna var bulgurluda olsa sarma var bunlar kilo ve ödem yapacak şeyler çok çok normal bence
Makarnayı hemen hemen her gün tüketiyorsun zaten ramazanda ister istemez az su içiyoruz bence dengemizin şaşması bundan birde üstüne su tutacak şeyler yersek kilo katlanıyor yoksa yenilen şeyleirn kalori bakımından pek hükmü yok

Back
X