- 23 Mart 2016
- 29.845
- 90.304
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.061
Günaydın kızlar nasılsınız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım sen menüleri aksatmıyorsun en azından tüm takımı ekledim seni çıkarmak olmazdı :)Kaptanım ben mazeretimi bildirmiştim vizelerim varama 2 mayısta son sınavım var ondan sonra daha rahatım inşallah
![]()
Kuzum sen gel illa diyete başlaman şart değil ki kafan en azından adapte olmuş olur biraz biraz görüyorum kk ya da giriyorsun hani gözümden kaçmıyor unutma biziKaptanim cok ozur dilerim cok actim arayi.Ama cok az kaldi gelecegim. Gelince de elim gözüm takimda olacak söz
![]()
Senden stresindenBenden memnunmusn örtmenim![]()
![]()
![]()
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar kahvaltımı yaptım birazdan kahve yapıp temizliğe geçiyorum çocuklar uyuyor onlar uyanmadan mutfağı toplıyayım
Aşkolsun kuşummm sen dur ben gideyimmmmmBen gideyim istersen![]()
GünaydınnnGünaydın herkese![]()
Burda bi seda sayan günaydını var sankigünaydınarrrrr![]()
Günaydın canım kolay gelsin bende oruca ara verince cam kapı heryeri temizliycem inşallah gücüm yeterseGünaydın kızlar kahvaltımı yaptım birazdan kahve yapıp temizliğe geçiyorum çocuklar uyuyor onlar uyanmadan mutfağı toplıyayım
Canım stresim kalplerde yer etmiş aferim onaSenden stresindenaktifliğinden ortağına olan ilginden memnunum canım
![]()
kesinlikle katılıyorum evde hazır yemek olması çok önemliGünaydıınnkızlara kahvaltı hazırlayacğm uykum var
Çok şükür bu gün yemeğim var dünden rahatımyemek var rahatlığı hiçbiyerde yok ya
![]()
Günaydın ortim ohh bugün rahatsın spor günümüzü değerlendirelim olur mu?Günaydıınnkızlara kahvaltı hazırlayacğm uykum var
Çok şükür bu gün yemeğim var dünden rahatımyemek var rahatlığı hiçbiyerde yok ya
![]()
Teşekkürler kaptanımBiliyorum canım sen menüleri aksatmıyorsun en azından tüm takımı ekledim seni çıkarmak olmazdı :)
Kuzum sen gel illa diyete başlaman şart değil ki kafan en azından adapte olmuş olur biraz biraz görüyorum kk ya da giriyorsun hani gözümden kaçmıyor unutma bizi
Senden stresindenaktifliğinden ortağına olan ilginden memnunum canım
Kolay gelsin canım![]()
Aşkolsun kuşummm sen dur ben gideyimmmmm![]()
İnşaAllah ortim iftardan sonra spor yaparm anca, gün içinde küçük kızım zaten oturmuyo spor yaparsam pert olurumGünaydın ortim ohh bugün rahatsın spor günümüzü değerlendirelim olur mu?
Benimde dün artan yemeğim vardı onun yanına bişeyler ayarlamıştım bugün kara kara düşünüyorum ne yapsam acaba diye
Havalar mis gibi gidiyor tam temizlik yapmalık valla yağmur yaş yok bende camları sileceğim hatta bu bayram günü bile olabilirGünaydın canım kolay gelsin bende oruca ara verince cam kapı heryeri temizliycem inşallah gücüm yeterse
Of aynen ben çok sıkıldım her gün yemek yapmaktan ve hergün et tavuk türevi yapmaktan eşim sebze yemiyor çocukta yemiyor kendime ayrı çocuğa ayrı eşime ayrı olamayacağı için ben onlara uyuyorumGünaydıınnkızlara kahvaltı hazırlayacğm uykum var
![]()
Ayy öylede ayrı zor yaOf aynen ben çok sıkıldım her gün yemek yapmaktan ve hergün et tavuk türevi yapmaktan eşim sebze yemiyor çocukta yemiyor kendime ayrı çocuğa ayrı eşime ayrı olamayacağı için ben onlara uyuyorumsabah beri aklımdaki soru ne yapsam ne yapsammm
![]()
Ben temizledim ama yine battı her yerGünaydın canım kolay gelsin bende oruca ara verince cam kapı heryeri temizliycem inşallah gücüm yeterse
Rahatlıkkesinlikle katılıyorum evde hazır yemek olması çok önemli