- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.201
Ay ne güzel sürpriz olucak kazasız gidin canım
Sağolun canlar inşaAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel sürpriz olucak kazasız gidin canım
Sağolun canlar inşaAllah
Oda güzel canım bende yapıcam bugün leslie dünkü sporlar dan sonra bacaklarım pert olsa da yapıcam artıyı en azından saniye çevirmem lazımOff - 700üm yaa 200 gr daha düşmem lazm
Eşim arayana kadar leslie yapıyorm inşaAllah iner![]()
Mezun olabilmem için 900 gr kaldı kuzm o yüzden uğraşıyorumOda güzel canım bende yapıcam bugün leslie dünkü sporlar dan sonra bacaklarım pert olsa da yapıcam artıyı en azından saniye çevirmem lazım
Ayy hadi o zaman asıl canım 200 gr bişey değil verirsin şimdi ödemdir oooMezun olabilmem için 900 gr kaldı kuzm o yüzden uğraşıyorum
İnşallah sende eksiye geçersin bu gün
Tartı sorun değil canım eskisi ile devam ederiz bu haftada canını ona sıkmaHerkese günaydın. Ya bi insanın işi hiç mi rast gitmez bu ne biçim hafta böyle ya![]()
Cherry Mom tartımda gelmedi yarın da gelmez yoğunluk varmış. Ne kapanmaymış arkadaş. Sınavlar da berbat. Bebiş aksi gibi uyumaz. Yorgunluktan ölüyorummm.Ağlamak istiyorum ya
Perşembe tarihiKaptanım ben bu günün tarihi mi yazacağım?Cherry Mom
Bozmadıysan ödem olmuştur canım moral bozma böyleYa dün uyuyakalmışım çok özür dilerim kaptanımm.Zaten tekrar cuma kilosuna dönmüş görünüyorum. Çok moralim bozuk. Nasıl oldu anlamıyorum. Hiç bozmadım, hiç.... Yarına görücez artık ne olucaksa...
![]()
Canım menü spor sayfasına yez da
Çektim kaptanım - 900Perşembe tarihi
Ooo harikasın paylaşabilirsin şimdi canımÇektim kaptanım - 900
Yarın mı bildircem
Ödemmiş kuzm 10 dkda indiAyy hadi o zaman asıl canım 200 gr bişey değil verirsin şimdi ödemdir ooo
Yok kaptanm ya ani karar verince eşim ustaya bi arabayı gösterim dedi yağı suyu freni vs onu bekliyoruz hazırızOoo harikasın paylaşabilirsin şimdi canım
Dursun burada çıktınız mı yola Ankara çıkışı fenaymış![]()
İyi yaptınız canımYok kaptanm ya ani karar verince eşim ustaya bi arabayı gösterim dedi yağı suyu freni vs onu bekliyoruz hazırız
Bildirim inşaAllah
Harikasın canım tebrik ederiz
Tebrik ederim ortim mezuniyet geldi desene hayırlı olsun
Sağol kaptanımHarikasın canım tebrik ederiz![]()