- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.221
Sağol ortimTebrik ederim ortim mezuniyet geldi desene hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ortimTebrik ederim ortim mezuniyet geldi desene hayırlı olsun
İyi yolculuklar canım ve mezuniyetin de hayırlı olsunÇıktık biz dua edin inşaAllah canlar
Sağol canım benimİyi yolculuklar canım ve mezuniyetin de hayırlı olsun![]()
Free free takılırız birlikte canımGeldim free takilma sartiylakilo bildirimi yapmayacagim ama burdayım
Aaa tuh yaa ben geldimsen gidiyorsun olmadi boyle
Yok canim ya bekliyorum hala stresli beklemek ara ara mideme sancilar bile giriyor dusundukce
Tamam kaptanim yaaa geldim soz birakmak yok takimi. Sana degil kuzum taslar bana![]()
Hedef60kgolmak
İyi yolculuklar canım kazasız gidinÇıktık biz dua edin inşaAllah canlar
İnşaAllah kuzmmİyi yolculuklar canım kazasız gidin
İnşallah kaptanım. Bozmadım hiç, yazdıklarım harici hiçbir şey yemedim yani. Eğer onlar da bozduysa yuh yani.Bozmadıysan ödem olmuştur canım moral bozma böyle
İyi yolculuklar cnm mezuniyetin de hayırlı olsunSağol canım benim![]()
Sağol canım benimİyi yolculuklar cnm mezuniyetin de hayırlı olsun![]()
LOL senin adına çok sevindim annene kavuşuyon bak her şeyde bir hayır var sen gidiyorsun ne güzel7 saat sürüyor kuzm
Canım hiç bozma moralini, hepimiz aynı durumdayız ramazandan dolayı, önemli olan geri düzene sokabilmek,Ya dün uyuyakalmışım çok özür dilerim kaptanımm.Zaten tekrar cuma kilosuna dönmüş görünüyorum. Çok moralim bozuk. Nasıl oldu anlamıyorum. Hiç bozmadım, hiç.... Yarına görücez artık ne olucaksa...
![]()
Sağol canımLOL senin adına çok sevindim annene kavuşuyon bak her şeyde bir hayır var sen gidiyorsun ne güzel
Cumadan sonra rahatlarsın canım tartı günü yaklaştıkça stres artıyorAy benim bu sefer tam regl öncesi bi de... 29. Günüm. Kim bilir ne zaman gelecek akdkskkddk pcos var o yüzden zamanını kestiremiyorum. Ama şişim o kesin. Bu haftayı atlatmak dışında hiçbir şey istemiyorum şu an.![]()
Olacak canım inşallah olacakBebiş orası öyle de insan yine de üzülüyor.Keşke 53 kilo olup durduk yere şiş olsam. Benim hayalim senin hayatın gibi bi şey.
![]()
gözün aydın canım kavuştun hayırlısıylaÇok şükür geldik biz
Çok şükür canımgözün aydın canım kavuştun hayırlısıylaannen ne tepki verdi görünce kuzum
![]()
Yaa ne g üzel ortim ne kadar sevinmişlerdirÇok şükür geldik biz