- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.241

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gözün aydın kuşuuumÇok şükür canım
Annem çaktı ya bi yoldayken öğrendi
Çok mutlu oldu
İnşallah orticim. Valla çok üzüldüm.Canım hiç bozma moralini, hepimiz aynı durumdayız ramazandan dolayı, önemli olan geri düzene sokabilmek,
Ya orası öyle de... Seninle ortiyken öyle olsun istemezdim.Cumadan sonra rahatlarsın canım tartı günü yaklaştıkça stres artıyor
İnşallah karabibercim. Hepimiz yaza fit girsek keşke.Olacak canım inşallah olacak
7000 adım attım. 10 bin olmadı diye bugün de söylemedim hiç.pacman cnm sporun var mıydı dün
Yaa ne g üzel ortim ne kadar sevinmişlerdir
Sağolun canlarAyyy gözün aydın kuşuuumçok güzel keyifli geçer Ramazanınız inşallah
selamlar sevgiler
UYE | 26 Nisan | 28 Nisan |
@fitblonde | ------ | ------ |
![]() | ------ | ------ |
S Suskunhanim | 1 | ------ |
![]() | ------ | ------ |
![]() | 2+5+7 | 5 |
![]() | 1+2 | 1+2 |
![]() | ------- | ------- |
@olvidos | ------- | 1 |
![]() | 1 | 1 |
M monarosaa | 6 | ------ |
![]() | 1 | ------ |
![]() | 6+7 | 1+2+5+7 |
C Cagrihilal1 | 1+4+6 | 4+6 |
![]() | 2 | ----- |
![]() | 1+2 | 2+4 |
S seyrulsefer | 1 | 1 |
![]() | ------ | ------- |
![]() | 6 | 1 |
@Chernoglazyy | 1+4+7 | 1 |
@beratbedirhan | 1 | ------- |
![]() | 2 | ------- |
Sen iyi olda canım kendini toparlamaya bak biran evvelİnşallah orticim. Valla çok üzüldüm.
Ya orası öyle de... Seninle ortiyken öyle olsun istemezdim.
İnşallah karabibercim. Hepimiz yaza fit girsek keşke.
7000 adım attım. 10 bin olmadı diye bugün de söylemedim hiç.![]()
Olsun olsun o psikolojiden çıkma kolay kolayKendimi yemek yerken değişik hissettimaslında çok yemedim ama hala üstümde liste psikolojisi var
![]()
Çünkü çıkınca halimizi görüyorsun bize bak ve örnek almaKendimi yemek yerken değişik hissettimaslında çok yemedim ama hala üstümde liste psikolojisi var
![]()
Gayet güzel bir menü ortim yürüyüşünü de yapmışsın yarına hazırsınSahur
2 yk kasigi yogurt
2 tane kuru kayisi
20 gr ceviz
20 gr kuru uzum
20 gr dut kurusu
10 gr seftali kurusu
Iftar
1 kase corba
1 tane firinda kofte yaninda domates biber
brokoli salatasi
Cilek ve erik yiyeceğim birazcik
Su 2 lt olur
Spor
10 bin adim
Cherry Mom
Mehfam
hzlsel
Ya seni yerim ben. Ama yarından sonra. Şimdi daha da kilo almayım akdkaksıaısSen iyi olda canım kendini toparlamaya bak biran evvel
Hazirim ama bu hafta cok zor gecti gücüm bitti resmen hem cok halsizlik var hemde aclikGayet güzel bir menü ortim yürüyüşünü de yapmışsın yarına hazırsın![]()
Simit bittiKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir ve çeyrek simit( bugün bitti
)
Ara
1 avuç kuruyemiş, yeşil çay
Akşam
Kuru fasulye, 2 yk bulgur pilavı, salata
2 LT su
2 mil Leslie
Cherry Mom
Mehfam C Cagrihilal1
Ondan korkuyorum ama az yedim kimyon da koydum inşallah şişkinlik yapmazSimit bittikuru fasulye gaz şişlik yapmaz insallah yarin ola hayrola
![]()
Bugün benim de her yerim ağrıdı bölgesel normalde yapmıyordum iki gün üst üste ağır geldiHazirim ama bu hafta cok zor gecti gücüm bitti resmen hem cok halsizlik var hemde aclikinsallah yarin sonuclarini aliriz
Benim kafa da gitmiş tebrikleer.Günün Menüsü
Kahvaltı (8.30): 1 dereotlu omlet, 30 gr süzme peynir, 10 gr ceviz, yeşillik, 1 form etimek, yeşil çay
Öğle (12.30): 5 yk ıspanak kavurması, üzerine yoğurt
Ara: 1 küçük yeşil elma
Ara 2: 1 küçük muz (sanırım reglden bugünlerde her şeye saldırasım geliyor. Biraz daha tatlı diye muz yiyeyim dedim)
Akşam: 1 kepçe yeşil mercimekli erişteli çorba, 80 gr fırında tavuk göğsü, 1 kase cacık, salata
Su: Şu an 2 lt. 2400 yaparım sanırım
Cherry Mom
Mehfam
Deniz ve Kum
Beni de korkuttu bu sezsizlik kendimden şüphelenmeye basladim sayfaya giremiyor muyum diye hep sen gittin diye bunlarCuma sessizliği mi![]()
Benmi gittim takımmı gitti belli değilBeni de korkuttu bu sezsizlik kendimden şüphelenmeye basladim sayfaya giremiyor muyum diye hep sen gittin diye bunlar![]()