Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:cry: şuan kendime otluğa birden salınan koyunlar gibi hissediyorum
Ama yarından itibaren dikkat etmeye başlıcam inşaAllah en azından yemek sonrası yediklerime dikkat edersem yemezsem çok almam diye ümit ediyorum 🤲
Menu yazmayacagin icin aman bos vee diyecegin bir doneme giriyorsun bende yasadim ayni durumu ben koruyamadim sahsen ama nerde hata yaptigimi biliyorum evet ister istemez bi rahatlik cokuyor insanin uzerine ama sen bizim dustugumuz hataya dusme birgun kacirirsan ertesi gun tut kendini yurudugun yollari tekrar yurumek cok koyuyor insana aldiklarimi vermeye cabaladigim şu sureci bu kadar emegi kilo almadan harcasaydim simdi 65 lerin altinda olurdum. Emeklerini unutma basa sarmaktansa kaldigin yerden devam edecek sekilde yonet kendini biz yandik sen yanma 🙈

İyi geceleeerrr :)

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım pazartesi itibariyle daha aktif olacağım, son sınavım pazar günü :) sonrasında 2 ödevim var ama zamanları var engelleyecek bir durum değil. Güzelinden bir orti istiyorum :)) en az girebildiğim zaman bile ortimle menülerimizi yorumsuz hiç bırakmamıştık S Suskunhanim :KK60:

Begonya2 Begonya2 ve S Suskunhanim mezuniyetlerinizi tebrik ederim canlarım :KK60:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kuzuuu harikassıın tebrik ederim :KK200:

Menu yazmayacagin icin aman bos vee diyecegin bir doneme giriyorsun bende yasadim ayni durumu ben koruyamadim sahsen ama nerde hata yaptigimi biliyorum evet ister istemez bi rahatlik cokuyor insanin uzerine ama sen bizim dustugumuz hataya dusme birgun kacirirsan ertesi gun tut kendini yurudugun yollari tekrar yurumek cok koyuyor insana aldiklarimi vermeye cabaladigim şu sureci bu kadar emegi kilo almadan harcasaydim simdi 65 lerin altinda olurdum. Emeklerini unutma basa sarmaktansa kaldigin yerden devam edecek sekilde yonet kendini biz yandik sen yanma 🙈
Evet haklısın edicem inşaAllah canımm gerekirse menü yazıcam
2 gündür çok yedim, yemekte sıkıntı yok ama sonrası kötü oldu 2 gündür
Tam kırılma noktamda mezun oldum :(
O hataya düşmek istemiyorum dikkat etmek zorundayım
Çok sağol bu arada yazın için ❤️❤️ ara ara dürtün beni olur mu Cherry Mom Cherry Mom

Ya evet ya alda geri gel ya
Deme öyle mukaddes deme öyle😂😂( bu bı film repliği, daha önce konuşulmuştu🤭Ben mukaddes değilim deme😂)
Canım Begonya2 Begonya2 @Kendinin en iyi hali ol @belmayne 3 ünde kısa süreli ayrılış aslında yine gelecekler takıma S Suskunhanim da bence buralarda olmalı henüz net konuşmuyor 😜
Üzülme sen bırakmaz onlar bizi demirbaş onlar 🤗🤗
😂😂
S Suskunhanim tebrik ederim mezuniyetin hayirli olsun Allah bi daha dusurmesin korumayi nasip etsin 🤣👏👏🌷
Begonya2 Begonya2 canim seninde ilk mezuniyetin hayirli olsun insallah sende korursun kilonu ve yeni eksiler gorursun 👏👏🌷
Amin amin sağ olasın ama gitmiyorum,buralardayım🤭

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım pazartesi itibariyle daha aktif olacağım, son sınavım pazar günü :) sonrasında 2 ödevim var ama zamanları var engelleyecek bir durum değil. Güzelinden bir orti istiyorum :)) en az girebildiğim zaman bile ortimle menülerimizi yorumsuz hiç bırakmamıştık S Suskunhanim :KK60:

Begonya2 Begonya2 ve S Suskunhanim mezuniyetlerinizi tebrik ederim canlarım :KK60:

Canım canım canım🥰🥰🥰🥰
S Suskunhanim ikinci olmuşuz bence bize de bi teselli ikramiyeessiiii :))
Ah o Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yok mu😂 aldılar birinciligimizi🤪
Canımız sağ olsun, çok da güzel vermişler maşallah🤭😍😍

Cherry Mom Cherry Mom bı sure menü yazmadan ilerliyeyim, cuma bildirimlerine katılır alt listeden devam ederim diye düşünüyorum, hala göbeğim var😵 ama zayıf miyim zayıfım, 38 giyebiliyorum artık çok rahat.O yüzden kalan haftlarda 100 Gr Gr bile versem benim için kardır.Listeyi etkilememiş olurum.Bir de bı sure dinlenmiş olurum, son haftalarda çok aktif olamadim

Sağol canım benim 💞

Bu hafta kimin işii gücü çişi :-) var ortaklara eklemeyeceğim :KK53: adam giibi ortaklar istiyorum veee ortak sonuncularına yeni kural (ceza) getirdim o yüzden listede olacaksınız iyi karar verin sonunculuk sizi bulabilir :KK59:
Ben varım kaptanım sansebastian sayesinde oldu bu haftaki başarı tşkler ortim desteklerinden 😘😘

Çok iyi canım sporların da çok güzel😍😍

Menün çok güzel canım👍🏻😘o cevizli sucuk var yaa bana neler çektirdi🤣şu sıralar canımın en çok çektiği şey olabilir🤣afiyet olsun😘

Çok iyi bi menü olmuş canım benim☺☺sporu da aynen es vermek gerekiyor kasların dinlenmesi için iyi yapmışsın😘😘
Ben şu aralar hiçbir şey bulamasam kesme şeker yiyecek haldeyim. 😂😂 Ama cevizli sucuk ben de çok çok severim ♥️

Bende buralardayim sikinti yok bende menu me bh haftaki ortjmi etiketleyem bari hzlsel hzlsel 😘😘
😍 Tmmdır harikasınız
Ne yalan söylim bunu rahatlama olarak görmüştüm😳O zaman ortak şart kaptanım. Aktif olucam başka çarem yok. Bu hafta artı olmak istemiyorum.
Hayır canım tamamen karşı taraf yalnız kalmasın diye yaptığımız bir şey o zman sanada ortak veriyorum ve bunun sana iyi geleceğine inanıyorum elinden geldiğince aktif ol menü yazman ortağının menüsünü göz atman şu süreçte yeterli 2 hafta üst üste artı gelmemeliyiz 😘
:cry: şuan kendime otluğa birden salınan koyunlar gibi hissediyorum
Ama yarından itibaren dikkat etmeye başlıcam inşaAllah en azından yemek sonrası yediklerime dikkat edersem yemezsem çok almam diye ümit ediyorum 🤲
Canım kafanı mutlaka oradan çıkart şuanki halinde nasıl mutlu olduğunu düşün birde kilolu halinde nasıl kıyafetlerin yakışmadığını düşün lütfen
İş güç her zaman var ama şu ara düzenimi kurdum diyet spor anlamında motiveyim de ortaklık yapabilirim
Harikasın 😍✌️
Cherry Mom Cherry Mom ortiye ve menüye devam benden
Süper tamamdır canımm 😍

Evet harikasınız ✌️ tmmdır canım
Cherry Mom Cherry Mom bı sure menü yazmadan ilerliyeyim, cuma bildirimlerine katılır alt listeden devam ederim diye düşünüyorum, hala göbeğim var😵 ama zayıf miyim zayıfım, 38 giyebiliyorum artık çok rahat.O yüzden kalan haftlarda 100 Gr Gr bile versem benim için kardır.Listeyi etkilememiş olurum.Bir de bı sure dinlenmiş olurum, son haftalarda çok aktif olamadim
Tmm canım ama mutlaka kilo bildir olur mu ben alt listeye ekleyeceğim seni 100 Gr olur sabit olur ama artıya giden bir süreç olmasın olursada öbür hafta denge haftası olsun bizim için 💕
Ben varım kaptanım sansebastian sayesinde oldu bu haftaki başarı tşkler ortim desteklerinden 😘😘
🤩 Tmmdır canım

Back
X