Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

30 Nisan-07 Mayıs Menü Paylaşım Listesi

balpamuk balpamuk ✖️
muhursuzpusula muhursuzpusula ✖️
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ✖️
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 🌸
@olvidos 🌸
M monarosaa 🌸
Mathildablue Mathildablue ✖️
yarimuhendis yarimuhendis 🌸
melita09 melita09 🌸
C Cagrihilal1 🌸
ummhnisa ummhnisa 🌸
hzlsel hzlsel 🌸
S seyrulsefer 🌸
pacman pacman 🌸
Samara96 Samara96 🌸
@Chernoglazyy ✖️
redsonja87 redsonja87 🌸

Eline sağlık Mehfam Mehfam kuzum günaydın ❤️❤️❤️

kızlar neden menü yazılmadı dün sayfada da aktiftiniz halbuki
lütfen kaçamak yaptığınız günlerde de menü yazmayı ihmal etmeyin sizi gören diğer arkadaşlarınız da yazmamaya başlıyor herkesin eksiksiz menü yazdığı bir sayfada kimse göze batıp x alayım istemez ,gayret eder ama şimdi herkes xxx lerle dolu olunca herkeste var nasılsa oluyor durum..
kaçamaktan dolayı yazmakta imtina ediyorsanız o kısmı cıslı bir yemek yedim gibi geliştirebilirsiniz ama lütfen yazın.

Slmmm herkese iyi gecelerrrr🥰🥰
Uzun zamandir buralara giremedim cok yogun gunlerdi sonunda covit olduk ve bugun karantinamizin 7. Gunu ramazan bittiginde kendimi topladigimda solugu burda alicam insallah kizlarrr sizde ne var ne yok bakalim 😉
Kaptanim Cherry Mom Cherry Mom :KK52:
Hoşgeldin tekrardan, çok çok geçmiş olsun

Yerimmmm seni yeriimm :KK19::KK74:ben burdayım gitmiyorum biyere 😍 sadece kilo bildirmicem menü yazmıcam
Sevindim, canım

Uzun süreli gitmiyorum ki aslında sadece şu sıralarhiç bir şeye adapte olamıyorum annemlere de gidemedik aşırı mutsuzum onlarsız bir bayram daha 😓 mahvettin korona bizi
Annenler başka şehirde değilmi, inşallah bundan sonraki bayramlarda birarada oluruz

İnşaAllah canım benim teşekkür ederim 😍
Korkuyorum inşaAllah 2 Kilodan fazla almam 😥
İnşallah canım şimdi anne yemeklerini de özlemişsindir, annen neler neler yapar sana

Ay dönmez miyiz kaptancığım aile gibi oldu burası 🤗 Deniz ve Kum Deniz ve Kum canım hemencecik geliriz biz 😘😘
Harikasınız canım

İş güç her zaman var ama şu ara düzenimi kurdum diyet spor anlamında motiveyim de ortaklık yapabilirim
Sonunda bende dün yeniden herşeye başladım kendimi çok iyi hissediyorum bu otivasyonu yakalamışken bozmam inşallah geri
Menu yazmayacagin icin aman bos vee diyecegin bir doneme giriyorsun bende yasadim ayni durumu ben koruyamadim sahsen ama nerde hata yaptigimi biliyorum evet ister istemez bi rahatlik cokuyor insanin uzerine ama sen bizim dustugumuz hataya dusme birgun kacirirsan ertesi gun tut kendini yurudugun yollari tekrar yurumek cok koyuyor insana aldiklarimi vermeye cabaladigim şu sureci bu kadar emegi kilo almadan harcasaydim simdi 65 lerin altinda olurdum. Emeklerini unutma basa sarmaktansa kaldigin yerden devam edecek sekilde yonet kendini biz yandik sen yanma 🙈
Ne kadar güzel anlatmışsın bende bazen tam pes ediyorum ama başa tekrar dönmekten korkuyorum

Hedefim 57.5 kg canım 😘
Harikasın doktor hanım
Evet haklısın edicem inşaAllah canımm gerekirse menü yazıcam
2 gündür çok yedim, yemekte sıkıntı yok ama sonrası kötü oldu 2 gündür
Tam kırılma noktamda mezun oldum :(
O hataya düşmek istemiyorum dikkat etmek zorundayım
Çok sağol bu arada yazın için ❤️❤️ ara ara dürtün beni olur mu Cherry Mom Cherry Mom
Olması çok kolay vermesi işkence geçen yazın yaylaya annemin, yanına gittim 15günde 4 kilo almışım, ozaman kafam dank dedi ne yapıyorsun Eda diye, sen ye anne yemeklerini diğer gün dikkat et canım benim

30 Nisan-07 Mayıs Menü Paylaşım Listesi

balpamuk balpamuk ✖️
muhursuzpusula muhursuzpusula ✖️
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ✖️
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 🌸
@olvidos 🌸
M monarosaa 🌸
Mathildablue Mathildablue ✖️
yarimuhendis yarimuhendis 🌸
melita09 melita09 🌸
C Cagrihilal1 🌸
ummhnisa ummhnisa 🌸
hzlsel hzlsel 🌸
S seyrulsefer 🌸
pacman pacman 🌸
Samara96 Samara96 🌸
@Chernoglazyy ✖️
redsonja87 redsonja87 🌸

Eline sağlık Mehfam Mehfam kuzum günaydın ❤️❤️❤️

kızlar neden menü yazılmadı dün sayfada da aktiftiniz halbuki
lütfen kaçamak yaptığınız günlerde de menü yazmayı ihmal etmeyin sizi gören diğer arkadaşlarınız da yazmamaya başlıyor herkesin eksiksiz menü yazdığı bir sayfada kimse göze batıp x alayım istemez ,gayret eder ama şimdi herkes xxx lerle dolu olunca herkeste var nasılsa oluyor durum..
kaçamaktan dolayı yazmakta imtina ediyorsanız o kısmı cıslı bir yemek yedim gibi geliştirebilirsiniz ama lütfen yazın.
Günaydın canım 💙
Tek gözüm açık paylaşıp çıktım listeyi . Sonra uyumuşum 🤭

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(30 Nisan-7 Mayıs )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK5:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :sinirli:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Gelelim cezamıza 😈😈😈😈Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır 🤭🤭 ör: emnis 1mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

redsonja87 redsonja87 merhaba canım günaydın bu hafta ortakmışız☺☺hoş geldin bu arada tekrardan ben Zeynep 22 yaşındayım. 2 ay önce mezuniyete koşup ağır depresyon atlatıp kilo alıp döndüm🤣🤣kilolarımız hemen hemen aynı hedeflerimiz de benziyor bu hafta bizim olsun o zaman💃💃😘

30 nisan menü
Sahur
6-7 tane fındık
2 bardak su

İftar
3 tane kuru kayısı, 2 tane hurma
1 tabak nohut yemeği
4 tane sarma
6-7 kemek kaşığı yoğurt
3 bardak su ( su içmeye devam edeceğim)
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Menün güzel canım afiyet olsun☺☺spor yapamıyorum dediğini okudum sanki sayfada ama sporsuz beslenme de bir yere kadar gidiyor😑yani çok çok ağır şeyler yapma en azından leslie 1 mile yap günde 2 kez farklı zaman aralıklarında olur istersen peşpeşe böyle mat pilates hareketleri de ekleyebilirsin☺☺şahsen en sevdiğim spor mat pilatestir yattığın yerden yapıldığı için🤣🤣zaten daha önceden vermişsin kilo ne yapmamız gerektiğini biliyoruz iş gaza gelip onu uygulamada😘😘😘

Begonya2 Begonya2 sende suskun gibi her cuma bildrim yap canım orası -2 mi tartıyordu ona göre düşünüp haftaya bildirim yap devam edelim 😘
Yok kaptanım - 2 değil - 1 tartıyor
Yürüme mesafesinde dayımlar oturuyor eğer oraya gidersem ordada tartılcm bakalım belkide doğrudur
Çünkü geçen görümceme gittiğimde oda eksik tartıyordu
Belkide benimdeki fazla tartıyor 🤣
Yada Gerçekten yolda gelirken ödemler gitti dicem ne bilim 🤣

Sabah evden çıkarken 74.0dı tam burada akşam 7de tartıldım 72.9dum yani yol süresince 1.1 kg inmiş aslında çokta absürt bi rakam değil benim böyle indiği zamanlar oluyor biliyorsunz belkide doğrudur 🤷🏼‍♀️

Yok kaptanım - 2 değil - 1 tartıyor
Yürüme mesafesinde dayımlar oturuyor eğer oraya gidersem ordada tartılcm bakalım belkide doğrudur
Çünkü geçen görümceme gittiğimde oda eksik tartıyordu
Belkide benimdeki fazla tartıyor 🤣
Yada Gerçekten yolda gelirken ödemler gitti dicem ne bilim 🤣

Sabah evden çıkarken 74.0dı tam burada akşam 7de tartıldım 72.9dum yani yol süresince 1.1 kg inmiş aslında çokta absürt bi rakam değil benim böyle indiği zamanlar oluyor biliyorsunz belkide doğrudur 🤷🏼‍♀️
Yaw şimdi yan çizme 🤣🤣🤣 eni sonu doğduğun ev kaderindir döncen evindeki tartıya 🤣🤣
Hadi birde dayınlarda tartıl bakalım sen yolculuk günü oruçlu muydun olabilir düşmüşte olabilirsin tabi saat farkı var arada :))

Yaw şimdi yan çizme 🤣🤣🤣 eni sonu doğduğun ev kaderindir döncen evindeki tartıya 🤣🤣
Hadi birde dayınlarda tartıl bakalım sen yolculuk günü oruçlu muydun olabilir düşmüşte olabilirsin tabi saat farkı var arada :))
Evet oruçtum midem kazındı resmen yağların gittiğini hissettim 🤪 bence indim 😁

Şimdi kafa karıştıracak birşey daha yazim 🤣🤣 annemin üst komşusu diyetisyene gidiyor, giderken annemde tartılmş 76 çıkmış, diyetisyen de 74 çıkmış oda diyor 2 kilo fazla tartıyo 🤣🤣🤣🤣🤣
Kıyafetlerin aynımıyfı tartılırken dedim aynıydı diyo 😂
Kafamda deli sorular 🤣🤣 Cherry Mom Cherry Mom
Diyetisyen tartıları hep eksik tartar zaten 🤣 ama annendeki doğru tartıyor olabilir bu hesaba göre

Back
X