- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.541
Ayyy hadi inşaAllahDiyetisyen tartıları hep eksik tartar zatenama annendeki doğru tartıyor olabilir bu hesaba göre

Oruç tuttuğum zamanlar önceden 700 800 gr iniyodm kaptanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hadi inşaAllahDiyetisyen tartıları hep eksik tartar zatenama annendeki doğru tartıyor olabilir bu hesaba göre
Eveeettt
Mathildablue selam bu haftaki ortim
bu hafta bizim için başarılı bir hafta olsun bol bol eksileri görelim inşallah
![]()
Selamlar selamlarGünaydın herkeseuykucu olunca bu saatte kalkıyorum anca
merhaba
Hedef60kgolmak orti olmuşuz inşallah bu hafta da güzel güzel kilolar veririz
![]()
Korktum bir an ben gideyim spor yapmayaortak sonunculuğu cezasını gördünüz değil mi![]()
Bende diyetisyene giderken 1 buçuk kilo az tartıyor Du evde fazla çıkıyordum canım ben evdeki ne göre yazıyordum sayfayaŞimdi kafa karıştıracak birşey daha yazimannemin üst komşusu diyetisyene gidiyor, giderken annemde tartılmş 76 çıkmış, diyetisyen de 74 çıkmış oda diyor 2 kilo fazla tartıyo
Kıyafetlerin aynımıyfı tartılırken dedim aynıydı diyo![]()
Kafamda deli sorular![]()
Cherry Mom
Ayy kaptanım tartı doğru ozaman yaBende diyetisyene giderken 1 buçuk kilo az tartıyor Du evde fazla çıkıyordum canım ben evdeki ne göre yazıyordum sayfaya
İnşallah kaptanım bu hafta daha çok dikkat etmek lazım elimden geleni yapacağımSelamlar selamlar
Ne yapın edin sonuncu ortaklar olmayın sonra uğraşır durursunuz![]()
![]()
İştee beklenen ggün geldiiii
ORTAKLAR
(30 Nisan-7 Mayıs )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Gelelim cezamıza
Cuma günü sonuncu olan ortaklar bu hafta benim yapacağım gibi menü listelerini ortağıyla eşit sayıda bölüşüp menülerde kaçamak var / yok spor var / yok takım sayfamızda üye isimleriyle bize günlük rapor verme cezasına çarptırılacaklardır
ör: emnis 1mayıs : kaçamaklı menü / spor var cagrihilal kaçamaksız menü / spor yok . .
@ummhnisa @Cagrihilal1 Hedef60kgolmak
hzlsel
Deniz ve Kum
M monarosaa pacman
muhursuzpusula
@melita09 @olvidos Mathildablue
S seyrulsefer @Samara96 @Chernoglazyy yarimuhendis
@redsonja87
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Okumamıştım sonuncu olanı kaptan yazınca bir okuyun diye hemen gaza geldim spor konusunda 25 dakikalık leslie bitti bileGörmeyi reddetsek olmuyor mu![]()
Aha ben de yaptım sporumu sonuncu olmamak için çabalıyoruz resmen kendimiz için kilo vermeyi unuttuk
Bende bakmamıştımHiç dikkat etmemiştim kaptanım geri yukarı çıkıp baktım düne göre - 100düm bugün inşallah cumaya katlanarak gider
Menüleri yazarken biraz daha detay verelim kızlar1 dondurma
Selamlar selamlar![]()
Ne yapın edin sonuncu ortaklar olmayın sonra uğraşır durursunuz![]()
![]()
Hiç sorma korku sen nelere kadirsin telefoncelimde şimdi ne yapsam diye bakınıyorum ama cardio yapacağım birazdanAha ben de yaptım sporumu sonuncu olmamak için çabalıyoruz resmen kendimiz için kilo vermeyi unuttuk![]()