Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

züberrr aşkıım ortimin midesine mi gittin senn :rolleyes: şifa olsuun
gayet dengeli olmuş cnm sebze de var 😘 spor da midişşşş

afiyet olsun canım ❤️
sahura sebze ekleyebilirsin onu eklemek istedim 😘 1 dilim de ekmek ekleyebilirsin kuzum

canım sporun çeşitlerini yazmazsan puan hesaplayamıyoruz :KK66: adım kaç bin, bölgesel kaç dk vs :KK66: sadece onları yazar mısın menü spor sayfasına kuzum müsait olunca ❤️

çok güzel canım her çeşit yiyecek vitamin var 😘 spor da harika ❤️

aynen alışıyor cnm o yüzden 500 ml su şişeleri alıyorum elime bazen de jumping jack, ayakta yan mekik filan ekliyorum cnm 😘
terine sağlık

spor neden yarın gelecek :KK70: geleceği beli mi yer ayırrtı mı yoksa 6 saatkala iptal ediliyor mu :KK70:
kiviyle süt ishal yapmaz mı kuzum aralıklı mı yedin
canım un yerine ne koyabilirdiin bademi un gibi çekebilirdin mesela,menünde kuruyemiş yok :KK66:

Allaaahh :rolleyes: rica ederiz o zaman kaptiden canımcımm ❤️
Bebiş benim bazı zamanlar kabızlık sorunum oluyor. Çok şiştiğim için bilerek kivi süt yaptım. Ya da bazen kayısı çayı içiyorım. İyi geliyor. 🤗🥰 Kuruyemiş de akşam yemeğinden sonraki ara öğünde vardı aslında ama o kadar tokum ki yiyemedim. 😢 Yarın yerim sen yeter ki üzülme. 😂😂

Bugün menüm
Kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği üzerine 1er tatlı kaşığı tahin ,fıstık ezmesi, toplam 1 yeşil elme, aromalı filtre kahve
ara limon suyunda havuç 🤣
akşam hindi külbast ızgara ve salata
dukan birası
3 lt su

10.000 adım,4 mil leslie
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam hzlsel hzlsel
Karatay’ı bitirdin mi? 😋 Sen ne yesen o kadar güzel ayarlıyorsun ki bi şey diyemiyorum hiçbir menüne. 😅

:D yaa ne çabuk geldi o günnn :D :D :D
hanselle gretel mi desem
:ıslık:

merhaba canım :KK74:inşallah
@monarosaa cımm ortiliğin için teşekkürler 😘 başarılar dilerim canım

:nazar: :nazar: :nazar:

leslie candır yaa :KK200::21:

ben de 2 mil leslie yapmıştım 2 daha yapıcam cnm 😘 6000 adım oldu yerimde koşucam 🤗 10 bin için

ayyy canımsın 😍

ellerinden öğüyorum annenin 😘 selamlar cnm

canım bacak popo karın ağrın var mıydı
ağrıyınca ödem oluyor genelde

ben diğerlerine de baktım da bu hoşuma gitti cnm su şişeleriyle yapıyorum tekme atarken ben jumping jack yapıyorum filan biraz hareket ekliyorum 😗

süpersin canım 😗
Yarında senin yaptığını yaparım canım hergün değiştirerek

Bugün menüm
Kahvaltı: 2 dilim tb ekmeği üzerine 1er tatlı kaşığı tahin ,fıstık ezmesi, toplam 1 yeşil elme, aromalı filtre kahve
dukan birası
3 lt su

10.000 adım,4 mil leslie
Çok iyisin canım menü de spor da harika🤩 dukan birası da var ödem de olmayacak inşallah😘
züberrr aşkıım ortimin midesine mi gittin senn :rolleyes: şifa olsuun
gayet dengeli olmuş cnm sebze de var 😘 spor da midişşşş

afiyet olsun canım ❤️
sahura sebze ekleyebilirsin onu eklemek istedim 😘 1 dilim de ekmek ekleyebilirsin kuzum

canım sporun çeşitlerini yazmazsan puan hesaplayamıyoruz :KK66: adım kaç bin, bölgesel kaç dk vs :KK66: sadece onları yazar mısın menü spor sayfasına kuzum müsait olunca ❤️

çok güzel canım her çeşit yiyecek vitamin var 😘 spor da harika ❤️

aynen alışıyor cnm o yüzden 500 ml su şişeleri alıyorum elime bazen de jumping jack, ayakta yan mekik filan ekliyorum cnm 😘
terine sağlık

spor neden yarın gelecek :KK70: geleceği beli mi yer ayırrtı mı yoksa 6 saatkala iptal ediliyor mu :KK70:
kiviyle süt ishal yapmaz mı kuzum aralıklı mı yedin
canım un yerine ne koyabilirdiin bademi un gibi çekebilirdin mesela,menünde kuruyemiş yok :KK66:

Allaaahh :rolleyes: rica ederiz o zaman kaptiden canımcımm ❤️
Züber ne güzel bir şeymiş ortim Antep fıstıklısına bayıldım kendimi zor tuttum daha fazla yememek için bulabilirsem topları da deneyeceğim😍 2 mil yaparken 1 kg dambıllar ile yapıyordum ama bugün zorlamadım 🤣 biraz alışsın vücut farklı hareketler eklemeye çalışacağım ama bu göbek nasıl eriyecek sanki hiç gitmeyecek gibi😥

Bebiş benim bazı zamanlar kabızlık sorunum oluyor. Çok şiştiğim için bilerek kivi süt yaptım. Ya da bazen kayısı çayı içiyorım. İyi geliyor. 🤗🥰 Kuruyemiş de akşam yemeğinden sonraki ara öğünde vardı aslında ama o kadar tokum ki yiyemedim. 😢 Yarın yerim sen yeter ki üzülme. 😂😂
hımm tamam canım ;) öyle iyi geliyorsa
ye ye cnm onda da ayrı besinler var ;)

Karatay’ı bitirdin mi? 😋 Sen ne yesen o kadar güzel ayarlıyorsun ki bi şey diyemiyorum hiçbir menüne. 😅
menümde 1 porsiyon meyve 2 dilim ekmek var karbonhidrat canım ne ağır geldi? ;) süt içseydim mesela 1 dilim ekmek azaltıyorum, karatayın öğünleri daha dolu aslında ben yiyemiyorum o kadar canım

Yarında senin yaptığını yaparım canım hergün değiştirerek
😍

Çok iyisin canım menü de spor da harika🤩 dukan birası da var ödem de olmayacak inşallah😘

Züber ne güzel bir şeymiş ortim Antep fıstıklısına bayıldım kendimi zor tuttum daha fazla yememek için bulabilirsem topları da deneyeceğim😍 2 mil yaparken 1 kg dambıllar ile yapıyordum ama bugün zorlamadım 🤣 biraz alışsın vücut farklı hareketler eklemeye çalışacağım ama bu göbek nasıl eriyecek sanki hiç gitmeyecek gibi😥
teşekkürler canım 😘
aynenn canım hele toplar daha da lezzetli 🥲
1 kg ile zor olabilir cnm ben hergün yapmaya çalışıyorum 500 gr iyi oluyor 😗
alt karnı çalıştırmak bayağı zor cnm hissetmek ve bilinçli kasmak gerekiyor garip bir yer :D

Sahur
2 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Salatalik
Domates

Iftar
1 kase corba
75 gr pide
Tavuk sote 4 yk
2 yk yogurt
Salata

Su 2 lt yi gecer

Spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
30 dk pilates

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam ummhnisa ummhnisa Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Çok güzel bi menü her zamanki gibi sporların da çok iyi🤩🤩
Sabah (8.30): 40 gr lor, 3 yeşilzeytin, 2 form etimek, 100 gr yenidünya, domates, salatalık, kırmızı biber

Ara: 80 gr kivi, 1 bardak süt

Öğle: 100 gr fırında köfte, 1 kepçe yeşil mercimek çorbası (içinde biraz erişte vardı)

Ara: 100 gr çağla

Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 4 yk mücverimsi bi şey 😂 ( diyet mücver yapıcaktım. Diyet olsun diye un koymadım, lor peyniri koydum. Tutmadı birbirini. 🤪 Yemek gibi yedim 4 yk o yüzden), 2-3 çatal zahtet salatası, 2-3 çatal yoğurtlu patlıcan salatası

Su: 2400 ml
Spor: yarın gelicek. 🤪🌝

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula
Tb unu koysaydın canım🤣ben de çok yaparım mücver çok severim de. Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun😘
Bugün menüm
dukan birası
3 lt su

10.000 adım,4 mil leslie
Yine geliyorsun bomba gibi yaaaa🤩🤩mütüşmelsin canısııı😘
Sabah 9.00
1 tane kepekli ekmekle tost
1 tane domates
3 zeytin
1 tane süs biberi

Ara 10.00
1 türk kahvesi

Ara 13.00
1 kase yoğurt

Akşam 19.30
1 kepçe kuru fasülye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı kırmızı lahana salatası sirkeli

2 buçuk litre su
Cardio 30 dakka
Leslie 25 dakka
P90x3 dynamix bölgesel hareketler 30 dakka
5000 adım yürüyüş
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
@monarosaa
@Mehfam
Cherry Mom Cherry Mom
Çok güzel canım gayet güzel bi menü olmuş☺p90×3 ü çok gördüm baya işe de yarıyormuş herhalde sende de işe yarasın hadi inşallah😘

Sabah (8.30): 40 gr lor, 3 yeşilzeytin, 2 form etimek, 100 gr yenidünya, domates, salatalık, kırmızı biber

Ara: 80 gr kivi, 1 bardak süt

Öğle: 100 gr fırında köfte, 1 kepçe yeşil mercimek çorbası (içinde biraz erişte vardı)

Ara: 100 gr çağla

Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 4 yk mücverimsi bi şey 😂 ( diyet mücver yapıcaktım. Diyet olsun diye un koymadım, lor peyniri koydum. Tutmadı birbirini. 🤪 Yemek gibi yedim 4 yk o yüzden), 2-3 çatal zahtet salatası, 2-3 çatal yoğurtlu patlıcan salatası

Su: 2400 ml
Spor: yarın gelicek. 🤪🌝

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula
Gece 12den sonra yapacağın için mi yarın gelecek :KK70:Menün tam :KK60: Suda sana yaklaştım bak ;) dur menümü yazayım unutmadan :KK70:

Sırf sende gr gr gördüğüm için bi ara gaza gelip mutfak tartısı alıyodum valla beni masrafa sokacak şeyler yazma :KK70::KK70::KK70::KK70:

"Mücverimsi şey" ile mutlaka kkdaki yemek yarışmalarına katıl :p

hımm tamam canım :KK66: öyle iyi geliyorsa
ye ye cnm onda da ayrı besinler var :KK66:

menümde 1 porsiyon meyve 2 dilim ekmek var karbonhidrat canım ne ağır geldi? :KK66: süt içseydim mesela 1 dilim ekmek azaltıyorum, karatayın öğünleri daha dolu aslında ben yiyemiyorum o kadar canım

😍

teşekkürler canım 😘
aynenn canım hele toplar daha da lezzetli 🥲
1 kg ile zor olabilir cnm ben hergün yapmaya çalışıyorum 500 gr iyi oluyor 😗
alt karnı çalıştırmak bayağı zor cnm hissetmek ve bilinçli kasmak gerekiyor garip bir yer :KK70:
1 kg zorluyor biraz yarın su şişeleriyle deneyeceğim😍 benim 5 aylık bir hamilelik sürecim oldu ve ne yazıktır 1 ay oldu ama gitmiyor normalde bu kadar göbeğim yoktu 😭

Sabah 9.00
1 tane kepekli ekmekle tost
1 tane domates
3 zeytin
1 tane süs biberi

Ara 10.00
1 türk kahvesi

Ara 13.00
1 kase yoğurt

Akşam 19.30
1 kepçe kuru fasülye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı kırmızı lahana salatası sirkeli

2 buçuk litre su
Cardio 30 dakka
Leslie 25 dakka
P90x3 dynamix bölgesel hareketler 30 dakka
5000 adım yürüyüş
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
@monarosaa
@Mehfam
Cherry Mom Cherry Mom
afiyet olsun canım 😘 ooo p90x e tekrar başlamışsıınn :rolleyes: :spor:

1 mayıs
Sahur : 1 haşlanmış yumurta,soğuk sütle yulaf küçük muz, 6 fındık
İftar : çeyrek kepçe çorba, 4yk k.fasülye, 5yk karnabahar, salata, 1dilim tb ekmek
Ara : 1 dilim fit güllaç
Su : 2.5lt
Spor : 45dk cardio,1000 zıp, 40dk bölgesel
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @redsonja87
canın çok mu tatlı çekti bugün kuzum 😘 sahurda ya da iftarda et/hindi füme tarzı protein olsa nasıl olurdu 🤗

Çok güzel bi menü her zamanki gibi sporların da çok iyi🤩🤩

Tb unu koysaydın canım🤣ben de çok yaparım mücver çok severim de. Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun😘

Yine geliyorsun bomba gibi yaaaa🤩🤩mütüşmelsin canısııı😘

Çok güzel canım gayet güzel bi menü olmuş☺p90×3 ü çok gördüm baya işe de yarıyormuş herhalde sende de işe yarasın hadi inşallah😘
mütüşmel mi ay çok tatlısıın :KK74: dün biraz kaçırdım ama geçen hafta kadar sıkı yapamıcam sanırım cnm ama 4 gün böyle az yemeli olur ;)

Gece 12den sonra yapacağın için mi yarın gelecek :KK70:Menün tam :KK60: Suda sana yaklaştım bak :KK66: dur menümü yazayım unutmadan :KK70:

Sırf sende gr gr gördüğüm için bi ara gaza gelip mutfak tartısı alıyodum valla beni masrafa sokacak şeyler yazma :KK70::KK70::KK70::KK70:

"Mücverimsi şey" ile mutlaka kkdaki yemek yarışmalarına katıl :p
yaa evde tartılır da yine herşeyi tartmak zor çiğ tavuk mesela kabından alıp direkt pişirmek varken bulaşık çıkacak :D dışarıda hele hiç olmaz bence :D
pacman pacman kuş kontrollü gitmek istediği için şu an böyle takılıyor sanırım ;)

mücverimsi yaratık pişirme yarışması fit ve kabaklı yenebilirsi tarifler :D :D :D yenebilir herşey lezzetli değildir aramızda kalsın :sus:

1 kg zorluyor biraz yarın su şişeleriyle deneyeceğim😍 benim 5 aylık bir hamilelik sürecim oldu ve ne yazıktır 1 ay oldu ama gitmiyor normalde bu kadar göbeğim yoktu 😭
doğrudur canım normalde de çalıştırmak için sürekli dik oturmak bilinçli kasmak filan gerekiyor alt karın hareketlerinde de yükü genelde bacağa ya da üst karna veriyoruz :)
hele hamilelik sürecinde bele daha çok yük bindiği için oraya yükleniliyor
streç film sarabilirsin ama canım alt termal eşofman ya da tayt alabilirsin çok terletiyor dolaşımı hızlandırıyor orda ;)
ben altlı üstlü almıştım kiloma etkisi olmadı çünkü terle gideni su içince geri aldım ama cilde çok iyi geliyor nemlendiriyor inceltiyor canım ödemi attığın için 😍

canın çok mu tatlı çekti bugün kuzum 😘 sahurda ya da iftarda et/hindi füme tarzı protein olsa nasıl olurdu 🤗
mütüşmel mi ay çok tatlısıın :KK74: dün biraz kaçırdım ama geçen hafta kadar sıkı yapamıcam sanırım cnm ama 4 gün böyle az yemeli olur :KK66:
Kuzum diyetisyenimin menüleriyle gidiyorum haftada bir gün sütlü tatlı yiyebilirsin demişti o günün menüsünü uyguladım bugün☺☺
Olsun canım yine de iyi güzel bi menü telafi edilmiştir dün🤩😘

doğrudur canım normalde de çalıştırmak için sürekli dik oturmak bilinçli kasmak filan gerekiyor alt karın hareketlerinde de yükü genelde bacağa ya da üst karna veriyoruz :)
hele hamilelik sürecinde bele daha çok yük bindiği için oraya yükleniliyor
streç film sarabilirsin ama canım alt termal eşofman ya da tayt alabilirsin çok terletiyor dolaşımı hızlandırıyor orda :KK66:
ben altlı üstlü almıştım kiloma etkisi olmadı çünkü terle gideni su içince geri aldım ama cilde çok iyi geliyor nemlendiriyor inceltiyor canım ödemi attığın için 😍
Hemen termal tayt bakıyorum canım teşekkür ederim😍😍

Back
X