Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüde sporda şahane canım 🤩

Afiyet olsun canım menü gayet iyi ✌️

3 saat spor mu yaptın cidden 🙈 ara ara gün içinde mi yaptın neler yaptın canım tebrik ederiz 🤩

Harika canım 🤩🤩

Mücver e yulaf da olurdu bence :) menü güzel canım 🤗

Harika canım 🤩

Hu huuuu özlediğimiz hareketler bunlar Edacım 😎🤩🤩🤩

Çok iyi canım ✌️😍
Bugun ekmegi cok yedim ya bende yemiyorum yemiyorum bide yiyince iki ogunde biden yiyorum yarini ekmeksiz telafi ederiz 👍👍

O cay yani cok fena bi defa alisincada vazgecilmiyor ben korkumdan ara ogun falan yapmiyorum meyve falan canim isterse sahura ekliyorum gecenlerde canim cerez istedi sahuru cerezle yaptim mesela iftarla sahur arasi hic bisey yemiyorum cay kahve sadece sende tutamiykrsan kendini bi gun ye bir gun yeme. Zaten su an onceligin kilo vermek degil sabit kalmak o yuzden daha fazla kalori alma hakki doguyor dengeyi kurabilirsen sorun olmaz. Ben 67.5 la mezun olup memlekete gitmistim subatta 80 kusur oldum baktim olacak gibi degil yemektende kesemedim dedim belli bir saate kadar yiyip sonra yemeyeyim saat 3 den sonra bisey yemedim 1 ayda 4 kilo verdim salak kafam bastan yapsaymisim hic kilo almadan gelirmisim. Miden kuculdu su an rehavete kapilip mideni buyultme yeme duzenini koru mide genisleyince sen ne kadr dikkat etmem lazim korumam lazim almamam lazim derken bi bakmisin almissin ben 8 ay kaldim tabi senin suren daha kisa cok zorlanmazsin bi ye bi yeme dengele düzenli tartil tartı sonucuna göre kendini ayarla 👍👍
Valla sen yazdkça okuyunca iyi hissediyorum 😍😍 yarın itibarıyla yemekten sonra yediklerimi kesicem inşaAllah, yoksa dediğin gibi sonu yok bunun kestim kestim kesmedim ayvayı yerim

yaa evde tartılır da yine herşeyi tartmak zor çiğ tavuk mesela kabından alıp direkt pişirmek varken bulaşık çıkacak :KK70: dışarıda hele hiç olmaz bence :KK70:
@pacman kuş kontrollü gitmek istediği için şu an böyle takılıyor sanırım :KK66:

mücverimsi yaratık pişirme yarışması fit ve kabaklı yenebilirsi tarifler :KK70: :KK70: :KK70: yenebilir herşey lezzetli değildir aramızda kalsın :sus:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: valla yapsın bencede birinci olurmuş birde

Canım menün ve Sporun harika ben senin cardio yu yaptıktan sonra ertesi gün kalkamadım ama sen ne güzel devam ediyorsun
Cok yoruluyorum ama sonuc almak icin devam etmem lazim yarin ölçü gunum bakalim bu hafta kac cm inceldim. Ben surekli yaptigim halde zor geliyor ama baslayinca bitiyor. Sporsuz olmuyor ben veremiyorum ama bacaklarim hala kalin 🙈🙈

Borekleri yemisiz ama bugun olabilir hic sikinti degil pazartesine kadar pazartesj sıkı kampa gireriz. Sporlarda sahane 👍 gelsin eksiler bu hafta
Böreklerin 1 tanesi 2kibrit kutusu kadardı
Dedim evde yapınca yiyeceğim mutlaka o zaman pazartesiden önce olsun dedim bende sporla dengelemeye çalıştım inşallah dengelenmiştir

Cok yoruluyorum ama sonuc almak icin devam etmem lazim yarin ölçü gunum bakalim bu hafta kac cm inceldim. Ben surekli yaptigim halde zor geliyor ama baslayinca bitiyor. Sporsuz olmuyor ben veremiyorum ama bacaklarim hala kalin 🙈🙈
Evet yaa vücut Bi zamandan sonra duruyor ekşın istiyor demi😂
Bende farklı şeyler deniyorum bakalım vücut alışmasın diye
Ayy çok merak ediyorum ölçülerini geçen hafta çok fark vardı

Böreklerin 1 tanesi 2kibrit kutusu kadardı
Dedim evde yapınca yiyeceğim mutlaka o zaman pazartesiden önce olsun dedim bende sporla dengelemeye çalıştım inşallah dengelenmiştir
Bende hic biseyi yasaklamiyorum kendime ne piserse onu yiyorum sadece pisireceklerimin gunlerini ayarliyorum agir seyleri cuma cumartesi pazar yapiyorum hafta ici daha hafif seyler yapiyorum. Sende iyi yapmissin zaten gunu de hafif gecirmissin sporlada son vuruşu yapmissin 👍👍😍

Bende hic biseyi yasaklamiyorum kendime ne piserse onu yiyorum sadece pisireceklerimin gunlerini ayarliyorum agir seyleri cuma cumartesi pazar yapiyorum hafta ici daha hafif seyler yapiyorum. Sende iyi yapmissin zaten gunu de hafif gecirmissin sporlada son vuruşu yapmissin 👍👍😍
Bende yasaklamayı düşünmüyorum hiç arada beyaz ekmek yiyorum mesela çünkü korumaya geçtiğimde de böyle olacak ömür boyu çikolata yemeden duramam mesela o yüzden böylesi daha iyi gibi geliyor

Canım acıkmıyorm aslında yemeğimi ölçülü yiyorum tabağımı bitiremiyorum bile, ama çayın yanı boş geçmiyor anladın mı 😬 leblebiyle geçirsem keşke

Aslında metabolizma için sahur yapmak önemliymiş yapmam lazm
işte sahurda tam doymadığın için olabilir bisküvi çikolata isteği ;)

Valla leslie falan hafif spor diye aklıma böyle olacağı gelmemişti perşembe özellikle bişey yapmamak lazım o zaman
canım özellikle bacaklar kaldırıldığı için güzel çalıştırıyor aslında ;) hatta yorulunca koşu yerine sadece yerinde yürüyebilirsin ❤️ ya da daha yavaşlatarak yapabilirsin hareketleri canım

Back
X