Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok düzenli yerim o konuda hiç sıkıntı yok ama bilmiyorum hiç canım bir şey istemiyor hiç enerjik olmuyorum :KK43:
canım günü ikiye bölebilirsin o zaman ;) iftara kadar yapacakların ve sonra yapacakların mesela,sabah ev işleri,kitap okumak vs iftardan sonra da üşendiğin şeyleri yapabilirsin çay kahve de eşlik ederek ;)
günlük ve haftalık yapılacaklar listesi hazırlıyor musun cnm? önemsiz sıradan işler bile olsa yanına tik attığında ve haftalık ödüller verdiğinde ayrı bir boyuta ulaşıyor zevk alıyorsun 😍

Kız yok ne alaka
Yemek yiyorum zaten doyuyorm iftarda
Tamamen keyfiyetten yiyorum 🥺
yani sahurun etkisi yok diyorsan iftardan sonra kendine yeşil çay + sütlü çiya tohumlu bir içecek hazırlayabilirsin canım bi de su içersen hiçbişey yiyemezsin emin ol ;) başka önerebileceğim birşey yok 🤗

Ortim menün çok iyi maaşalah😍 10.000 adım nasıl yaptın dışarda mı yürüdün?
Sagol ortim🧡 ben senin menunu göremedim paylaşmadın henüz sanırım. Canım şöyle yapıyorum 10bin adımı, adım sayar saatim takılı oluyor kolumda videolardan mile tarzı olanları yapıyorum kalanları da evde hareket ederek tamamlıyorum yani yerinde koşma tarzı 😂 aslında normalde dısarda yürüyüs yapıyordum simdi kapanma oldugu icin evde bi şekil halletmeye calısıyorum :) sen hangi sporları yapıyosun genelde canım

3 saat spor mu yaptın cidden 🙈 ara ara gün içinde mi yaptın neler yaptın canım tebrik ederiz 🤩
Oncelikle bunu belirteyim instegramdam bir kac kisiyi takip ediyorum çok guzel videoları var isimlerini paylaşayım 1 Bethmayfitness 2sedaaliin_ (menü paylaşımı ve dehoxs paylasiyor) 3tuncokburcu belki bakmak istersiniz (yan karin egzersizi basen egzersizi üst gövde egzersizi plates dgzersizleri hoplamadan ziplamadan yağ yakma hareketleri her birini 15 dakika uyguladım yoruldukca mola verdim toplam 3 saat surdu +diyetisyengamzealtinay takip ediyorum faydalı bilgiler örnek olarak isim bıraktım reklam amaçlı değil belki bakmak istersiniz ben çok faydalı buldum zaten kollarim ve bacaklarım çok ağrıdı pazar günü dinlenicem kendime çok yükledim bir anda kendime
E emni Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Sagol ortim🧡 ben senin menunu göremedim paylaşmadın henüz sanırım. Canım şöyle yapıyorum 10bin adımı, adım sayar saatim takılı oluyor kolumda videolardan mile tarzı olanları yapıyorum kalanları da evde hareket ederek tamamlıyorum yani yerinde koşma tarzı 😂 aslında normalde dısarda yürüyüs yapıyordum simdi kapanma oldugu icin evde bi şekil halletmeye calısıyorum :) sen hangi sporları yapıyosun genelde canım
Canım ben Leslie yapıyorum genelde bazende cardio ama yarın başlıycam çünkü sınavlarım vardı. O yüzden bugünde spor yok😞

canım özellikle bacaklar kaldırıldığı için güzel çalıştırıyor aslında :KK66: hatta yorulunca koşu yerine sadece yerinde yürüyebilirsin ❤️ ya da daha yavaşlatarak yapabilirsin hareketleri canım
Haklısın canım ben yavaşlama yapmadan hatta üstüne hareket ekliyorum kaslarımı yoruyordum iyice

1 Mayıs
Sabah
3 zeytin 1 dilim tereyağlı ekmek
Ara 3 hurma 3 kuru erik
Akşam
1 kepçe çorba 2 kepçe ıspanak yemeği 3 yk pilav üzeri 3 yk et
1 adet avokadolu yoğurt
2 lt su spor yok
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Mathildablue Mathildablue

Canım ben Leslie yapıyorum genelde bazende cardio ama yarın başlıycam çünkü sınavlarım vardı. O yüzden bugünde spor yok😞
Canım spor haric hersey cok iyi 😊 spor için de mazeretin varmıs zaten

hımm tamam canım :KK66: öyle iyi geliyorsa
ye ye cnm onda da ayrı besinler var :KK66:

menümde 1 porsiyon meyve 2 dilim ekmek var karbonhidrat canım ne ağır geldi? :KK66: süt içseydim mesela 1 dilim ekmek azaltıyorum, karatayın öğünleri daha dolu aslında ben yiyemiyorum o kadar canım

😍

teşekkürler canım 😘
aynenn canım hele toplar daha da lezzetli 🥲
1 kg ile zor olabilir cnm ben hergün yapmaya çalışıyorum 500 gr iyi oluyor 😗
alt karnı çalıştırmak bayağı zor cnm hissetmek ve bilinçli kasmak gerekiyor garip bir yer :KK70:
Yok ağır olduğu için demedim yahu 😂 Sadece karatayda ekmek hiç yok diye hatırladım o yüzden 🥰
:KK70: :KK70: :KK70:yok yarına sakladım, boynuz kulağı geçti yaa ben seni fırçalayacaktım oklar bana döndü birden :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence çoktaaaaannn mezun olur bileee :KK66:
Hahahahahahaha senden fırça yememek için ekstra dikkat edicemm 🤓😍
Ay olsa bile buralarda takılır, hayali ortim yaparım onu. 🤪
Gece 12den sonra yapacağın için mi yarın gelecek :KK70:Menün tam :KK60: Suda sana yaklaştım bak :KK66: dur menümü yazayım unutmadan :KK70:

Sırf sende gr gr gördüğüm için bi ara gaza gelip mutfak tartısı alıyodum valla beni masrafa sokacak şeyler yazma :KK70::KK70::KK70::KK70:

"Mücverimsi şey" ile mutlaka kkdaki yemek yarışmalarına katıl :p
hayır ini bugün yapıcam sporu. Kendimde o gücü bulabilirsem akskkssjıs Mutfak tartımı çok seviyorum ben. Garip bi şekilde benim için çok kullanışlı. Ama benden görüp alan, sonra da kilere koyan arkadaşlarım da var. 😂 Dikkatli düşün alcaksan. 😍

Katılacaktım yarışmaya da... Birinci olacağım çok belliydi. Bu da rekabeti bitirirdi. Vazgeçtim o yüzden. 🤪

afiyet olsun canım 😘 ooo p90x e tekrar başlamışsıınn :rolleyes: :spor:

canın çok mu tatlı çekti bugün kuzum 😘 sahurda ya da iftarda et/hindi füme tarzı protein olsa nasıl olurdu 🤗

mütüşmel mi ay çok tatlısıın :KK74: dün biraz kaçırdım ama geçen hafta kadar sıkı yapamıcam sanırım cnm ama 4 gün böyle az yemeli olur :KK66:

yaa evde tartılır da yine herşeyi tartmak zor çiğ tavuk mesela kabından alıp direkt pişirmek varken bulaşık çıkacak :KK70: dışarıda hele hiç olmaz bence :KK70:
pacman pacman kuş kontrollü gitmek istediği için şu an böyle takılıyor sanırım :KK66:

mücverimsi yaratık pişirme yarışması fit ve kabaklı yenebilirsi tarifler :KK70: :KK70: :KK70: yenebilir herşey lezzetli değildir aramızda kalsın :sus:
Hahahahahaha çiğ tavuk tartmak o kadar bulaşık çıkarmıyor cınım 🤪
pacman pacman hahahaahhaha :KK53: spor yapmazsan dillere düşersin böyle 🤣🤣🤣🙊

Not : yarına rezervasyon yapıldı 🤫 🤣
😂😂😂 Kaptanım benim tek sorunum spor işte ya... Sabahtan ders çalışıyorum. Azıcık dinlenince de buraya bakayım, biraz uzanayım derken bi bakıyorum akşam olmuş. Ama yapmam şart biliyorum. 🥲🥲
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: valla yapsın bencede birinci olurmuş birde
Öyle iddialarım yok efenim. 😂
01.05.2021

Sabah
4 kaşık menemen
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Yeşillik
1 dilim tb ekmeği

Ara
1 sade türk kahvesi
1 hurma 2 kuru kayısı

Akşam
1 tabak yoğurtlu fırında kabak
Salata

Su
2,25 lt

Spor
10 dk bölgesel egzersiz (25 puancık)

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam pacman pacman
Bebiş mükemmelsin. İşte benim ortim!!! Fighting! 💪🏻💪🏻

Teşekkürler kuzum
haftaya geliyor benceeee :21::21::21:

oyy yaaa inanmıyorummm :rolleyes:mezun olmuş gidiyor musun seen :cry:

oyy canım sıkma canını sabitsin zaten telefonsuz :KK74:

canım fazla spor da ödem yapmış olabilir mi?

tebrikler canım 200 gr telefonu da çıkart 550 gr :21:

diyebilirsin cnm :KK66:

aynennn aşşırı güzel bi duygu yaa :rolleyes:sen de yaşa inşallah yaz gelmeden :KK74:

tebrikler canım 👏

kız gitmesen şikayet gitsen şikayet napıcaz seni 🤣

oyyy muhteşemsin bebeğim 😍

:KK200:

Çok iyisin canım menü de spor da harika🤩 dukan birası da var ödem de olmayacak inşallah😘

Züber ne güzel bir şeymiş ortim Antep fıstıklısına bayıldım kendimi zor tuttum daha fazla yememek için bulabilirsem topları da deneyeceğim😍 2 mil yaparken 1 kg dambıllar ile yapıyordum ama bugün zorlamadım 🤣 biraz alışsın vücut farklı hareketler eklemeye çalışacağım ama bu göbek nasıl eriyecek sanki hiç gitmeyecek gibi😥
Züber ney çok merak ettim ilk defa duydum

Çok güzel bi menü her zamanki gibi sporların da çok iyi🤩🤩

Tb unu koysaydın canım🤣ben de çok yaparım mücver çok severim de. Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun😘

Yine geliyorsun bomba gibi yaaaa🤩🤩mütüşmelsin canısııı😘

Çok güzel canım gayet güzel bi menü olmuş☺p90×3 ü çok gördüm baya işe de yarıyormuş herhalde sende de işe yarasın hadi inşallah😘
İnşallah canım yarar keşke 3 ayı tamam anlayabilsem 1 hafta sonra bırakıyorum yada 3 hafta yapıyo bırakıyorum daha 3 ayı görmedim

Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 kk ezine, yarım domates, avuç içi kadar haşhaşlı ekşi maya ekmek
İftar
1 hurma, 1.5 kepçe tarhana çorbası, 2 servis kaşığı ıspanak, 1 küçük kase cacık, 1 sade türk kahvesi, şekersiz çay, 1 küçük yerli muz, yarım dilim ananas
1 litre su
Malesef spor yapamadım
Cherry Mom Cherry Mom , Mehfam Mehfam , Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Günaydın canım ortak bu, hafta seninle olmuşuz, oruç tutuşsun Allah kabul etsin canım, menün güzel oruç tutan kişinin yiyebileceğ ölçülü şekilde olmuş, bu arada canım Emnis kaptanın paylaştığı ortakların kaybettiği ceza proğramına okumuşsundur,

redsonja87 redsonja87 merhaba canım günaydın bu hafta ortakmışız☺☺hoş geldin bu arada tekrardan ben Zeynep 22 yaşındayım. 2 ay önce mezuniyete koşup ağır depresyon atlatıp kilo alıp döndüm🤣🤣kilolarımız hemen hemen aynı hedeflerimiz de benziyor bu hafta bizim olsun o
Ben görmemişim bu mesajını kusura bakma. Memnun oldum Zeynep. Ben senden epey büyüğüm 33 yaşındayım, avukatım.

Ben moralim bozuk olduğu dönemlerde yemeden içmeden kesilirim seninki tam tersi olmuş. Depresyondan çıkmana sevindim, inşallah Allah bir daha yaşatmasın sana aynı dönemi. Kilo alınır verilir hiç önemli değil, önemli olan iç dünyandaki huzur.

Günaydın herkese bu arada🌺

Back
X