- 29 Nisan 2016
- 2.869
- 11.226
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #410.761
Hayırlı iftarlar herkese 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vejetaryen misin canım? vitamin açısından yaklaşabilir ama ekmek yerine geçiyor canım karbonhidratlı çünküGeçmiş olsun canım migren açlığa da gelmiyor o da iyice kötü yapıyor
Çoook teşekkür ederim canıım hazır bulmuşken sorayım et yerine baklagil tüketsemde olur demi benim etle de pek aram yokta
Tabi ki yazarım sana da ben değişikliği seviyorum bulduklarımı sana da atıcam sende bulursan beni unutma olur mu![]()
Cuma günü vardı o gün spor bile yapamadım ağrıdan ama dün ve bugün ağrım yok anlamadımcanım kasları mı zorladın acaba? bacak popo ağrın var mıydı?
cnm peki bu artı cumartesi sabahı mı vardı sadece? dün karbonhidrat az su ve yeşil çay var biraz gitmiş olması lazım bu sabahCuma günü vardı o gün spor bile yapamadım ağrıdan ama dün ve bugün ağrım yok anlamadım![]()
Bugün de artıydım ama dün daha çoktu kilom hafta içi daha dikkat edeyim canım inşallah etkisi olurcnm peki bu artı cumartesi sabahı mı vardı sadece? dün karbonhidrat az su ve yeşil çay var biraz gitmiş olması lazım bu sabah
cuma menünde akşam kurufasülye pilav varmış kas ağrın olduğu günler dünkü gibi beslensen daha iyi olur canım![]()
Mutlaka bakacağım canımaynen canım ya iftara kadar ve sahur bitene kadar diye ayır ya da 24 saatlik
başka sorum yok aşkom
canım çekti kahveyle yiyeyim bari
aynen cnm sahur gerekli
bak bak canımtoplar var 96 gr pakette bi de barlar var, barlar daha tatlı toplarda fındık fıstık ezmesi de olduğu için daha dengeli tadı cnm baymıyor
![]()
Oda güzel kol kasların çalışmıştırAy ben sıkıldım sıkıldım geçtim aynanın karşısına bir güzel makyaj yaptım foti çekildim şimdi tekrar ayna karşısına geçip makyaj çıkartıcam![]()
Kızlar buna da bakabilirsiniz yaptım ben bundan hiç leslie gibi değil yaparken sıkılmadım da öneririm☺☺
Rica ederim canlar
canım bu hanımın kısa kısa ve değişik bölgesel videoları var
sağol canımbu hafta hergün 1 saat spor artı 10 bin hedefi koydum kendime
maşallah canım
Ne yapmayı düşünüyorsun ama bu çok güzel alıştık artıkyarın ismimi değiştirebiliyorum![]()
Çok geçmiş olsun kaptanımBaşım çatlıyor tüm günn gözüm açılmadı nasılsınız kızlar iftardan sonra ilaçlarımı alıp geleceğim inşallah
Çok sevinirim bende buldukça eklerimGeçmiş olsun canım migren açlığa da gelmiyor o da iyice kötü yapıyor
Çoook teşekkür ederim canıım hazır bulmuşken sorayım et yerine baklagil tüketsemde olur demi benim etle de pek aram yokta
Tabi ki yazarım sana da ben değişikliği seviyorum bulduklarımı sana da atıcam sende bulursan beni unutma olur mu![]()
Benimkide sabah yürüyelim der akşam yan çizerYürümek istiyorum ya
Yürümeyi sevseydi keşke eşim![]()
Harikasın canım bende spor yapıcam diyordum ama 2 gündür temizlik yapıyorum yemekten sonra diyordum şimdi aklıma geldi kitap tahlilim var ondan sonraaı Allah kerim artıknBen yürüyüşe gidiyorum sitede yürüyeceğim 2 gündür 10 000 yapıyordum 5000nde bırakıyorum 10000 olmadan eve gelmek yok
Merhaba canım inşallah çok iyi bir hafta geçiririz![]()
Menün güzel canım. Doyuyorum diyorsun ama bir yerden sonra vücudun kıtlığa girmesin dikkat et2 mayıs Pazar
Sahur
Kalkmadım
İftar
Domates çorbası
Avuç içinin yarısı kadar haşlanmış kırmızı et
Fırında kabak pişirip yoğurtladım, yaklaşık 1 kase kadar yedim
3 tane kuru kayısı
Yarım dilim kadar ekmeğin dışı (gluten hassasiyetim var ekmek tüketemiyorum çok)
Su içmeye devam ediyorum( uyuyana kadar 1.5 2Lt’yi bulur inşallah)
spor yok
Cherry Mom @Mehfam
yarimuhendis
Harika gidiyorsun harikaaaaa. Sporun da bir level yükseldi muhteşemsin aşkımsuKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, çeyrek simit
Ara
Muz, yeşil çay
Akşam
Fırında balık, salata
2.5 LT su
3 mil Leslie
Cherry Mom @Mehfam
Hedef60kgolmak
Ohh canım iyi yapmışsınBen yürüyüşe gidiyorum sitede yürüyeceğim 2 gündür 10 000 yapıyordum 5000nde bırakıyorum 10000 olmadan eve gelmek yok
Yaa süpersin canım bu cardio baya işe yarıyor ahh bende yapabilsem keşke.
Amin tşkler canım evet okudum bilincindeyimGünaydın canım ortak bu, hafta seninle olmuşuz, oruç tutuşsun Allah kabul etsin canım, menün güzel oruç tutan kişinin yiyebileceğ ölçülü şekilde olmuş, bu arada canım Emnis kaptanın paylaştığı ortakların kaybettiği ceza proğramına okumuşsundur,
Negüzel spor etkili oluyor tabikide bende yapmaya çalışıyorum canım inşallahTeşekkür ederim canım 2 gündür sporuda düzene sokuyorum artık, eeee birde kaptanın cezası etkili oldu diyelim sende yürüyüş yapmayı unutma canım kazanalım inşallah bu hafta
Incelme daha coktur buyuk ihtimal ben her yerj olcmuyorum imcelmesini en cok istedigim yerleri olculuyorum tek kol tek bacagin cm alıyorum ikisini biden saymıyorum. Bi olcu gunlerini cuma gunu yapacagkm artik persembe spor yapmadigim icin vucudum şiş olmaz daha fazla incelme gorup motive olurum. Kardio en kisa surede en cok is gören spor ramazan sonuna kadar insallah 69 lari gorurum ramazandan sonra 2 tur yapmaya calisacagim bi sabah bi aksam o zaman daha iyi sonuc alirim. Sende baslasan yaparsin aslinda yavas yavasOhh canım iyi yapmışsın
Yaa süpersin canım bu cardio baya işe yarıyor ahh bende yapabilsem keşke.
Sen bayaaa inceldin
Canım denedim çok fena hamlık oldu ama yarın yapayım inşallah. Hafta 2 kere bile yapsam süper olacakIncelme daha coktur buyuk ihtimal ben her yerj olcmuyorum imcelmesini en cok istedigim yerleri olculuyorum tek kol tek bacagin cm alıyorum ikisini biden saymıyorum. Bi olcu gunlerini cuma gunu yapacagkm artik persembe spor yapmadigim icin vucudum şiş olmaz daha fazla incelme gorup motive olurum. Kardio en kisa surede en cok is gören spor ramazan sonuna kadar insallah 69 lari gorurum ramazandan sonra 2 tur yapmaya calisacagim bi sabah bi aksam o zaman daha iyi sonuc alirim. Sende baslasan yaparsin aslinda yavas yavas
Canım sen bu menülerle ve sporlar la pazartesiden eksiye geçeceksinSahur
2 haslanmis yumurta
1 tane muz
Iftar
1 kepce corba
2 dilim ekmek
4 yk tavuk sote
Su 2 lt gecer
Spor
30 dk kardio
30 dk bolgesel
Cherry Mom @Mehfam
ummhnisa
Bak gördün mü cumartesi sabaha göre eksisinBugün de artıydım ama dün daha çoktu kilom hafta içi daha dikkat edeyim canım inşallah etkisi olur![]()
ilk adım amatördiyetçiydi prodiyetçi yapabilirim cnm mezuniyete de az kaldıMutlaka bakacağım canım
Oda güzel kol kasların çalışmıştır
Kaydettim hemen
Senin dediğinide kaydettim
Ne yapmayı düşünüyorsun ama bu çok güzel alıştık artık
Harikasın canımBen yürüyüşe gidiyorum sitede yürüyeceğim 2 gündür 10 000 yapıyordum 5000nde bırakıyorum 10000 olmadan eve gelmek yok