Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

🕵️‍♀️🕵️‍♀️1 MAYIS MENÜ KONTROLÜ 🕵️‍♀️🕵️‍♀️

Menülerin neredeyse hepsi kaçamaksız harikasınız 🤩 bu hafta sağlam gidelim kızlar Pazartesiye artı ile başlamazsak ne güzel ✌️

@olvidos kaçamaksız / spor yok
@melita09 kaçamaksız / spor var :nazar:
@seyrulsefer kaçamaksız / spor yok
@muhursuzpusula kaçamaksız / spor var :nazar:
@Mathildablue kaçamaksız / spor var :nazar:
@ummhnisa kaçamaklı / spor var
@monarosaa kaçamaksız / spor yok
yarimuhendis yarimuhendis kaçamaksız / spor var :nazar:
@karabiber01 kaçamaksız / spor var :nazar:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kaçamaksız / spor var :nazar:
pacman pacman kaçamaksız / spor yok
C Cagrihilal1 kaçamaksız / spor var :nazar:
@Chernoglazyy kaçamaksız / spor var :nazar:
@redsonja87 kaçamaksız / spor yok
@hzlsel kaçamaksız / spor var :nazar:
Bu takım gürleyip geliyor he kaptanım🤩🤩

Kuzu canım daha menüler tamamlanmadı bile o yüzden bir önceki günü yapıyorum 🤗 yarın nazar boncuğun cepte 🤭🤭
Doğru tabii ki. Ben kendim yazınca sanıyorum herkes yazdı. 😂 Halbuki daha ortim bile ortalıkta yok... Şimdi uyuyacağım. Mecbur yarın bakıcam menüsüne. ♥️ Kusura bakmayın kaptancım yine de. Sizi çok seviyorum 😋💕🤗🥰

Eyvahhh yine ne gelecek bakalım 🤣🤣🙈🙈

Sağolun kızlar teşekkür ederim şimdi daha iyiyim yorgunluk kaldı

😶 Ayyy çok özendimmm hilalll çokkkk ben artık incelmiyorum aksine kalınlaşıyorum ya 🤔 🤦🤦🤦 uyyy başıımmm uyyy maşallah sanaa
Daha nerene inceleceksin incelecegin kadar inceldin sen kilonuda koruyorsun gayet iyisin azmi inceldin sen 🙈🙈

2 mayıs
Sahur
2dlm ekmek
2kk süzme peynir
Yeşillik

Öğle
1tane yeşil elma

Akşam
1 tabak Fırında çok az zeytinyağıyla sebze kızarttım
1 yk haydari
1 lokma pide

Su:2.5 lt
Spor:7 dk tüm vücut
9 dk yoga
3000 adım

Cherry Mom Cherry Mom C Cagrihilal1 @Mehfam
Menulerin gayet guzel ortim. Sporuda biraz daha artirarak gidersen cumaya guzel sonuclar goruruz. Dedigin gibi hafta iki gun kardio ekleyebilirsin alisik olmadigin için vucuda şok vermis olursun pazartesi ve carsamba yapmaya calis persembeyi sporsuz geciririz zaten 👍👍 bu hafta cok onemli sonraki hafta tarti oncesi bayram giriyor o haftaya hazirlik yapmamiz lazim simdiden ödüm kopuyor 🙈🙈

Oh canım gitsin bol bol kilolar afiyet olsun kuzum yok acikmiyorumda adet donemimmi ne bı şişkinlik var üzerimde tatlıya gidiyo elim geri cekiyom valla sahuru yemiyorum sadece su içip uyuyorum ama senin menimde güzelmiş gelsin bol eksiler
Sahur
2 dilim kepekli ekmek uzeri pizza
2 bardak ayran
5 bardak su
Iftar
Tarhana çorbası az
Yeşil salata
1 parça kırmızı et
1.5 litre su
1 kupa neskafe
1 adet eti wanted
9000 bin adim
20 dakika zumba
1saat 40 dakika bölgesel egzersizler
Cherry Mom Cherry Mom Samara96 Samara96 @Mehfam

Vay be, gözlerim doldu. 🥲 Ne zaman değiştireceksin?
yarın cnm 😘 regl oldun ya eksi görürsün artık canım tavsiyen evde ders aralarında al telefonu eline 4-5 dk yerinde hafif koşu-yürüyüş yap ❤️

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ama şimdik ben senin adını görünce gözlerimin önüne minik cuplar içinde cheesacakeler gelmicek mi😑😑🤣🤣
haha 😆 instagramdan bakarsın artık :D buraya uygun olmuyor canım artık kabullendim 😂

Back
X